okrutny_marcinek 20.03.11, 07:21 Zgadzam sie w 100%. Gorsza juz nie moze byc...jesli bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psiogon Re: Grzegorz Schetyna:Kolejna kadencja musi być l 20.03.11, 08:10 Kolejne wybory musi wygrać ktoś inny niż POpaprańcy. Nawet Palikot będzie lepszy :))). Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Grzegorz Schetyna:Kolejna kadencja musi być l 20.03.11, 09:01 psiogon napisał: > Kolejne wybory musi wygrać ktoś inny niż POpaprańcy. Nawet Palikot będzie lepszy :))). Tylko że jest bez szans. Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon marzyciel z tego Schetyny 20.03.11, 08:22 oby sie do sejmu dostali a nie rozplyneli we mgle jak AWS Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: marzyciel z tego Schetyny 20.03.11, 09:02 mr.sajgon napisał: > oby sie do sejmu dostali a nie rozplyneli we mgle jak AWS > Tu już mnie rozśmieszyłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Grzegorz Schetyna:Kolejna kadencja musi być l 20.03.11, 09:03 okrutny_marcinek napisał: > Zgadzam sie w 100%. Gorsza juz nie moze byc...jesli bedzie. Pozyjemy,zobaczymy...szanse są. Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: Grzegorz Schetyna:Kolejna kadencja musi być l 20.03.11, 13:41 lepsza.Ciekaw jestem KTO w to uwierzy szanowni zapowiadacze czyli konferansjerzy? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Grzegorz Schetyna:Kolejna kadencja musi być l 20.03.11, 16:41 zbysio45 napisał: > lepsza.Ciekaw jestem KTO w to uwierzy szanowni zapowiadacze czyli konferansjerz > y? lepsza następna kadencja PO,niż eksperymenty PiSsu - brak im koncepcji,kadr i siły przebicia w Europie Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_polski Jak wygra Kaczyński będzie gorsza, znacznie 20.03.11, 14:38 okrutny_marcinek napisał: > Zgadzam sie w 100%. Gorsza juz nie moze byc...jesli bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro po czterech latach takiego marazmu, dryfu 20.03.11, 17:22 marnego zarządzania i dobrego PR "sprzedawać taki kit" , to nic innego jak brać Polaków za idiotów... Odpowiedz Link Zgłoś