zzarda32 09.06.11, 08:34 www.fakt.pl/O-jej-Kaczynski-zapiszczal-w-sklepie-FOTO,artykuly,105805,1.html Widać jak daleko jest od rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: Oszczędny ten Prezes???? 09.06.11, 08:37 Nawet bramka sie na nim poznala. :o Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Oszczędny ten Prezes???? 09.06.11, 23:26 pies_na_czarnych napisała: > Nawet bramka sie na nim poznala. :o :))) Odpowiedz Link Zgłoś
muchomor-sromotnikowy Re: Oszczędny ten Prezes???? 09.06.11, 08:38 Dlaczego tytuł wątku jest- "Oszczędny ten Prezes"? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Oszczędny ten Prezes???? 09.06.11, 08:41 muchomor-sromotnikowy napisał: > Dlaczego tytuł wątku jest- "Oszczędny ten Prezes"? Myslenie nie boli. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
muchomor-sromotnikowy Re: Oszczędny ten Prezes???? 09.06.11, 08:50 Kaczyński niczego z księgarni nie wynosił, ale i tak świadkowie tego zdarzenia zaczęli tonąć w domysłach. Dlaczego bramka zapiszczała? Co prezes skrywał pod marynarką? Czy była to broń? Ta ostatnia możliwość od razu odpada. Prezes przechodził bowiem przez bramkę antyzłodziejską, a nie antyterrorystyczną, czyli taką do wykrywania broni. Tajemnica ma więc zupełnie inne i bardzo proste rozwiązanie. Ryszard Czarnecki obdarował Jarosława Kaczyńskiego swoją książką. Nie podał jej jednak kasjerce, by rozmagnetyzowała pasek zabezpieczający ją przed kradzieżą. Bramka, jak to bramka, o podarunku oczywiście nie miała pojęcia. I stąd cały ambaras. Może teraz mi wyjaśnisz,bo dalej nie rozumiem Twego tytułu postu. Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Oszczędny ten Prezes???? 09.06.11, 08:54 Jak się do sklepu chodzi to się wie, że nic nie można wynosić - nawet podarunku. Jeśli taki się dostanie - to trzeba to zgłosić? Mogę tu różne wnioski wysnuć - może jest przyzwyczajony, że za nic nie płaci? Suzeren? Jeśli się jest Prezesem to powinnien wiedzieć, że należy zapytać czy za to sie płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
muchomor-sromotnikowy Re: Oszczędny ten Prezes???? 09.06.11, 09:05 Ja bym się również nie zastanawiał, dostając od kogoś podarunek czy został on rozmagnetyzowany. Kupiłem kiedyś kurtkę letnią w Realu,po pół roku w tej kurtce udałem się do Realu po zakupy,kiedy zapłaciłem przy kasie i przechodziłem przez bramkę,ta zapiszczała. Panowie z ochrony wzięli mnie do pokoju by sprawdzić czy czegoś nie wynoszę. Okazało się,że kupując kurtkę pani sprzedawczynie niedokładnie mi rozmagnesowała kurtkę i przesunęła ją po ladzie,bo były jeszcze inne towary,tak że ominięta została bramka. Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Oszczędny ten Prezes???? 09.06.11, 09:11 Dlatego nie piszę o czymś innym? Ty jesteś zwyłym kupującym, a Prezes to Prezes. Kiedy szedł do tej księgarni to wiedział, że pójda za nim media, że to będzie czysty PR i powinien mieć wszystko dopracowane? Teraz wyobraź sobie jakby BK poszedł do bibloteki i doszłoby do takiej sytuacji? Co by się działo w mediach - jakie komentarze na forach? Odpowiedz Link Zgłoś
muchomor-sromotnikowy Re: Oszczędny ten Prezes???? 09.06.11, 09:16 > Teraz wyobraź sobie jakby BK poszedł do bibloteki i doszłoby do takiej sytuacji > ? Co by się działo w mediach - jakie komentarze na forach? Ja tu nie widzę żadnej sensacji.Pan prezydent BK (oby żył wiecznie) ilością swoich wpadek pokonał już obu braci. Odpowiedz Link Zgłoś
zzarda32 Re: Oszczędny ten Prezes???? 09.06.11, 09:21 Nie chodzi mi o ilość wpadek ale o niektóre komentarze poi tych wpadkach . Gdyby to spotkało BK - na pewno były komentarze wulgarne i paskudne oraz obrzydliwe - wiesz, że mam rację? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Oszczędny ten Prezes???? 09.06.11, 23:28 muchomor-sromotnikowy napisał: > Ja bym się również nie zastanawiał, dostając od kogoś podarunek czy został on r > ozmagnetyzowany. > Kupiłem kiedyś kurtkę letnią w Realu,po pół roku w tej kurtce udałem się do Rea > lu po zakupy,kiedy zapłaciłem przy kasie i przechodziłem przez bramkę,ta zapisz > czała. W szmateksie kupiłeś, a realu zpiszczało! Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 I ten facet chce rządzić Polską 09.06.11, 09:55 Ten gamoń nie ma najmniejszego pojęcia o rzeczywistości. M. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Zapiszczał, jak trzeba było zapłacić 09.06.11, 23:25 Jak rządził wszystko miał za darmo. I tak ślizga się od 60 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Rysiek Czarnecki napisał książkę????? 09.06.11, 09:59 To on umie pisać???? A nie wygląda.... Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff Ladies and gentlemans... 09.06.11, 17:09 ... Obecny (obecna?) tu niejaki (niejaka?) zzarda32 właśnie zdobył (zdobyła?) tytuł... LEMINGA MIESIĄCA! Tadaaam! Przeglądając wczoraj ów "news" na stronie Faktu zastanawiałem się, czy któryś z tutejszych lemingów odważy się na leminże poruszenie i zalinkowanie tegoż na forum Kraj. A jeżeli już, to kto zacz... Obstawiałem ryjka czy któregoś innego z miejscowych frustratów. A tu siurpryza! To zzarda32! Bravo, bravissimo... Na fanta nie licz, niczego pocztą ci nie prześlą. To tytuł i nagroda "honorowa", hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Tak w kwestii formalnej ... :))) 09.06.11, 23:18 Hmm, jak tworzy się liczbę mnogą od "gentleman"??? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd To jest światowiec, nie leming 09.06.11, 23:24 Światowcy tak mają. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Powtórka z kalsyka 09.06.11, 23:23 "Ladies and gentlemans" będę pisał po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś