cillian1 26.09.11, 18:20 kieszonkowcy, potem już z górki: - pedofile - gwałciciele - mordercy Czuma właśnie nazwał ich grupą społeczną! Gdzie k..wa rozum! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookies9 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 18:28 I margines społeczny górą:-))) Mają takich patronów,że hoho.... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 18:35 Jeszcze obrzucili jajkami tuskobus - oni tylko niszczyć potrafią! Mam nadzieję, że Wawel też rozniosą - jak JK ich zawiedzie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 18:57 cillian1 napisał: > Jeszcze obrzucili jajkami tuskobus - oni tylko niszczyć potrafią! A czym mieli obrzucić granatami? Dobrze,że tylko jajkami. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:30 mało ważne czym - choci o fakt niszczenia! Już wolałbym kamieniami, przynajmniej pisuarom by spadło! A tak, znów wyszli na wandali! Rzucenie jajka coś da? pewnie - babcia zarobi więcej - znów Tusk wspomógł babcie ze wsi! Ja bym to dał na billboardy :) Rzucasz jajkami w Tuska, pomagasz babci dorobić do renty, bo ona oddała na rydzyka! :) Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:35 Tusk popełnił również błąd stosując zbiorową odpowiedzialność jeżeli chodzi o zamykanie stadionów. Jestem za karaniem "kiboli" ale przeciwny stosowaniu socjalistycznej odpowiedzialności (zbiorowej). Policja i kluby mają środki by zastosować takie metody,które wyeliminują bandytów i łobuzów ze stadionów. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:39 > Policja i kluby mają środki by zastosować takie metody mają je od 20 lat! I doopa! Znaczy to nie działa - zwłaszcza jak policja i kluby wpuszcza tych najgonniejszych! Jak zamkną - to problem ma tylko kibol - nie ma jak zniszczyć! Kibic obejrzy w pubie, zaczeka aż kibole znikną i wróci zachwiany do domu, ale bez zadym :) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 21:25 To wymyśl skuteczny sposób karania kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 21:30 Oj, to trudne, przy naszym prawie, jak prawnik może powiedzieć, że maczeta mu była potrzebna, bo po meczu szedł na grzyby ;) A tak na serio - ja bym strzelał! Oczywiście dał szansę na spokojne rozejście się w 5 minut do domów! Ale czy ono byłoby wtedy spokojne? Hmmmm No i oczywiście kibole nie głupie, nie po to mają plakaty polityczne - bo mogą się podpiąć (demolując) pod protest przeciw rządowi (za dwa tygodnie może to być rząd pisuarowy, trudno) ciekawe czy się uspokoją :) No i na koniec, jak maskę na ryju masz (na stadionie, na którym nie odbywa się bal sylwestrowy - czapa) itd! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 21:36 Pytanie raczej do Marksa kierowałem, bo on się oburza na fakt, ze na wojnie zdarzaja się ofiary. Wg. mnie Twój pomysl jest zbyt radykalny. Wystarczą zwykłe środki prawne + środki nacisku na środowisko, działaczy na tyle dotkliwe, by klubom przestalo sie opłacać powierzanie stadionowej ochrony i kateringu kibolom. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 21:42 Jeśli klub ma jakiekolwiek korzyści z kibolstwa, to one muszą być znacznie większe niż z biletów, nawet przy pełnych trybunach. A wiadomo, że nigdy nie są pełne, no może na finałach :) Coś mi tu śmierdzi, i to bardziej jakimś handlem dziwnymi proszkami, a nie biletami :) na to wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
ultimate.strike Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 21:58 > Coś mi tu śmierdzi, i to bardziej jakimś handlem dziwnymi proszkami, a nie bile > tami :) A kto pisał o biletach? Po moim mieście juz wiele lat temu krążyły plotki, jakoby miejscowi kibole zajmowali się rozprowadzaniem detalicznym specyfików sprowadzanych przez klubowych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 22:05 lepiej skończmy ten temat, bo PZPN może zrobić sprawę - oni nawet za hasło "nie idź na mecz" potrafili do sądu wlec :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Właśnie obserwujemy jak 26.09.11, 18:39 PiS otoczył mecenatem grupę "społeczną" ludzi którym reżim Tuska konsekwentnie odmawia prawa do samorealizacji, ludzi wykluczonych poza nawias społeczny ze względu na upodobania i głęboki lokalny patriotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Właśnie obserwujemy jak 26.09.11, 18:46 może masz rację, rozniosą stadiony, potem orliki, potem szkoły a na koniec dom na Żoliborzu! Mozę wraz z mieszkańcem!? Pojadę postawić świeczkę - pierwszy raz kaczyńskim zapalę świeczkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Właśnie obserwujemy jak 26.09.11, 18:52 Chyba nie doceniasz Kaczyńskiego i jego zdolności do wykonywania iście cyrkowych salt. Po wyborach kibice zostaną zapomniani jak te panienki z plakatu. Jak zaczną fikać to najpierw zorganizuje się ogromną kampanię medialną pokazującą kibiców handlujących narkotykami na stadionach wandali i zamieszanych w kradzieże aut a pózniej do akcji wkroczy Kamiński. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Właśnie obserwujemy jak 26.09.11, 18:56 Kaczyński nie będzie się bawił w jakieś medialne nagonki, wyśle Ziobro z gwoździem do trumny, z nagraniem sprzed 6 lat i zamknie wszystkie stadiony! Tak naprawdę z chęcią on to zrobi, bo te stadiony zbudował Tusk :) Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 18:56 No cillian masz racje przeoczyłeś tylko jeden mały szczególik, jeden z przywódców tych kiboli jak raczyłeś ich nazwać to kolega Premiera z PO niejaki Jarosław Pucek, ale pewnie to jedyny sprawiedliwy reszta to bandyci z PISu " Jarosław Pucek członek Platformy Obywatelskiej. - Mam nadzieję, że spotkam się z panem premierem jak kolega z kolegą i porozmawiamy sobie, dlaczego nie ma racji - mówi Pucek, na co dzień kibic Lecha Poznań. " Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 18:58 też taki dobry w pluciu na odległość jak Litar? Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:09 Nie wiem, nie znam Pucka ani Litara, nie przeczytałem nigdzie aby Pucek odciął sie od czynu Litara.... www.epoznan.pl/news-news-23395-Jaroslaw_Pucek_broni_Litara Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:08 Masz rację - przeoczyłem to, wszak koledzy kibole teraz są kolegami JK! Może i jego przytuli? A może ta cała zadyma jest właśnie o tego kibola z PO (Pucka)? No dobra - jak kolega Tuska się obrazi, za zamykanie i ściąganie kasy z kiboli - to ma gdzie iść :) JK da folię na nową kominiarkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:14 Nie cillian jesteś po prostu nieobiektywnym lemingiem ale cóż kłamstwo ma krótkie nogi... wielu kiboli to członkowie PO a Pucek bronił kiedyś LItara. Jeszcze parę lat temu ani Tuskowi ani Gazecie Wyb. nie przeszkadzało jak na meczach Lecha kibice krzyczeli "kto nie skacze ten z PISu" teraz zaczęło przeszkadzać bo adresaci się zmienili. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:21 > Jeszcze parę lat temu ani Tuskowi ani Gazecie Wyb. nie przeszkadzało jak na meczach > Lecha kibice krzyczeli "kto nie skacze ten z PISu" teraz zaczęło przeszkadzać bo > adresaci się zmienili. Wiesz co się zmieniło - przybyło nowych stadionów - wyremontowanych za nasz pieniądze! Tylko idiota może popierać niszczenie naszego mienia! I nigdy nie atakowałem kiboli za słowa - niech sobie krzyczą co chcą i o kim chcą! Nawet o księdzu, który im zamka mordy, bo przeklinanie to grzech ;) Jak tego nie rozumiesz, to może się podpal - bo żaden z ciebie pożytek! Chodzi o porządek i ład na stadionach - o nic więcej! Tusk zasłużył na krytykę - ale nie za zamykanie i ściganie kiboli! Złodziej/morderca też zwala na ofiarę - a zwłaszcza gwałciciel - bo ofiara sprowokowała! Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:26 Daj linka to artykułu który pokazuje zniszczenie jednego z tych nowych stadionów. Stadiony w Warszawie i Poznaniu zamknięto za zadymę na meczu w Bydgoszczy za organizacje którego odpowiadał PZPN. A kiboli ukarano za transparenty i wulgarne hasła które wykrzykiwali przeciw Tuskowi. Nie naciągaj faktów kłamczuszku. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:45 zamykanie stadionów zaczęło się od I meczy na stadionie, na którym była zadyma - świeżo oddanego! To wkur..wiło Tuska - jak i społeczeństwo - wszak pisiaki mówią, że Tusk patrzy na słupki, to i dojrzał ból ludzików na wydane i zaraz zmarnowane pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:51 Link lemingu link.. który stadion ? jaki mecz? Takie pisanie o wkurzeniu Tuska i społeczeństwa w buty sobie włóż. Nie było zadymy na nowo wybudowanych stadionach. Zadyma była w Bydgoszczy na meczu który źle zorganizował PZPN a później kibice jechali po Tusku w Poznaniu , Warszawie, Białymstoku i dlatego Premier Miłość się ugotował... Cillian nawet kłamać też trzeba umieć... ucz się od Rostowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:57 Stadion Lecha w google, chyba że tobie wyjdzie coś innego :) Albo Zadyma na nowym stadionie! Mozę nie leming z ciebie, ale kibol to na pewno! tylko dlaczego taki durny, znaczy mało rozgarnięty, nie to że głupi! :) > Zadyma była w Bydgoszczy na meczu który źle zorganizował PZPN Jednak jesteś głupi, PZPN ma wynająć armię, aby raz na zawsze skończyły się zadymy? Mi to pasi! Niech jeszcze PZPN skasują i połowę miasta, a co! Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:02 Link, lemingu link... zagotowałeś się kłamczuszku... cóż jak pisałem kłamstwo ma krótkie nogi.... kibolem nigdy nie byłem w przeciwieństwie do Donalda Tuska... Piłkę nożną lubię i owszem... Ty pewnie na meczu nigdy nie byłeś... no cóż jak sie mieszka w kapuśniakowie małym to można iść na łąkę koniczynę zbierać.Ale nie martw się może Ci Donek orlika zafunduje to i Ty zostaniesz kibolem zapisz sie tylko do PO. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:16 > Link, lemingu link... zagotowałeś się kłamczuszku... przecież umiesz pisać, ale widać i to musi robić twój aniołek za stołek, dobra masz!: http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.sport.pl%2Feuro2012%2F1%2C109075%2C8596297%2CEkstraklasa__Zadyma_na_stadionie__Obiekt_Lecha_kompletnie.html&rct=j&q=zadyma%20na%20nowym%20stadionie&ei=N8CATqSmGM-hOq-b8NgP&usg=AFQjCNEmYD-r0s6lcD3bRxBkLXmLwGLvtQ&cad=rja klasa B www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110524/POWIAT12/300528648 > Ty pewnie na meczu nigdy nie byłeś... na wojnie też nie byłem, a wiem że niewinni obrywają (przeważnie matki z dzieckiem - które m.in. dlatego nie chodzą też na stadiony). > no cóż jak sie mieszka w kapuśniakowie małym ja mam coś w stopce (jak klikniesz w mój nick), może racz sprawdzić - ty nie masz nic ;) > Ty zostaniesz kibolem zapisz sie tylko do PO po co, żeby mieć jakąś legitymację śmieszną? Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:25 Rozebałeś mnie tym linkiem...zadyma na stadionie w Sulęcinie( wiocha w której mieszka 300 osób) i dlatego Tusk zamknął stadiony w Polsce? Nie daj Bóg będzie zadyma na zabawie w remizie w Pcimiu Małym bo Tusk zamknie dyskoteki w Warszawie... Ten twój debilizm to wrodzony czy nabyty? Wyznanie ETTA2: Jak cię to interesuje, to myję kible Palikotowi i poczytuję to sobie za wielki zaszczyt. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:30 po to go dałem - żeby cię rozwalił zasięg zbydlęcenia! Ale cieszę się, że zwróciłeś na to uwagę, masz teraz pojęcie, jak ich wiele! i jak wiele kosztuje odnawianie stadionów i łąk z bramkami! :) Jak będzie zadyma w remizie - jakaś większa, to wójt zamyka remizę do odwołania! i nie ma jęczenia, że bydlaki muszą pić i się tłuc bez muzyki :) > ... Ten twój debilizm to wrodzony czy nabyty? Czas pokaże, bydle jest bydlakiem, do czasu aż go wychowasz/oswoisz. Jak się nie da - bydle zostaje zamknięte :) I po problemie! Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:35 Mam jeszcze kolejną uwagę zadyma na stadionie w Rudnicy( wioska z 300 mieszkańcami) była około 24 maja 2011 a stadion w Poznaniu zamknięto 7 maja 2011. Więc cos ci sie pomyliło z kolejnością... mam dla Ciebie jeszcze jedną informację "Kibole Falubazu napadli na policję. Ośmioro zatrzymanych!"...czemu Tusk nie zamknął stadionów żużlowych?... Oj cillian, cillian kłamać trzeba umieć..... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:42 > Mam jeszcze kolejną uwagę zadyma na stadionie w Rudnicy a gdzie ja napisałem, że z powodu tej mieściny zamknęli w Poznaniu! Wszystko ci się miesza! Ale nie martw się, kibole tak mają! :) > "Kibole Falubazu napadli na policję. Ośmioro zatrzymanych!"...czemu Tusk nie za > mknął stadionów żużlowych?... Oj cillian, cillian kłamać trzeba umieć..... napadli policjantów, i przeżyli? Szkoda! A do sedna - policjant to nie stadion! ;) Ale o tym chyba wiesz! :) a na koniec, wiesz co mnie śmieszy - kibole wrzeszczą o wolność słowa, a nie o wolny dostęp do stadionów! To są idioci - na miarę nowego wodzą! Szukali 20 lat wodza - no i znaleźli! Kępa kłaków będzie robić ..... za co ona może robić, rozdawać piwo czy hotdogi umie? Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:17 forum.gazeta.pl/forum/w,396,129213081,129216278,Re_Nawet_Rycha_Zdzicha_i_Zbycha_nie_wyrzucili_z.html "Łojciec cillian1"..kiedy upadłeś na głowę? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:24 te mądry - wyjaśnij mi odejście z partii! Bo chyba mamy jakieś inne poglądy. jak się odchodzi z partii - to i z Sejmu! Więc napiszę wyraźniej - ona poszła dawać do innego burdelu, a może brać? hmmmm ;) Odpowiedz Link Zgłoś
full_marks Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:32 cillian1 napisał: > te mądry - wyjaśnij mi odejście z partii! Wiesz,możemy mieć różne zdania,ale nazywanie kogoś pyskiem Kaczyńskiego uprawnia mnie do zadania pytanie,które zadałem. Na temat Gilowskiej odpowiedziałem zgodnie z prawdą a nie upodobaniem,gdyż ta pani nie jest z mojej bajki. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:06 wiesz, mnie to nie rusza - znaczy bluzgi olewam w necie, są tak bolące, jak skończenie korespondencji z portalu randkowego :) Znaczy nie ruszają mnie, a nawet czasem bawią! Wiesz jak fajnie słyszeć od idioty, że jestem żydem, SB, KGB itd? Nawet mi to czasami pochlebia - bowiem że go zabolało, a prawda boli najbardziej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
polskawbudowie Pojutrze posłowie PO 26.09.11, 19:18 Chyba tak wychodzi w tym stopniowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:37 To naturalne zaplecze pis. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:40 Tylko że w większości to członkowie PO. Odpowiedz Link Zgłoś
polskawbudowie Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:45 Bo ciągnie swój do swego. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:46 na jakiej podstawie tak twierdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:55 Na podstawie Jarosława Pucka.... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:01 to ma sporo klonów! Bo ja widziałem w TV jakąś setkę, albo i więcej! Myślisz że Tusk może zastąpić klona LK? Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:11 No cóż Ty potrafisz napisać że kibole są z PISu nie mając dowodów... ja mogę że z PO , wiedząc że Tusk był kibolem a Pucek jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:23 nie napisałem że z PiSu, piszę od początku, że PiS do nich się przytulił! A to że kibole ciągną teraz JK - no cóż! Kiedyś ciągnęli (jak ktoś napisał) Tuskowi. widać takie aniołki z nich - za stołki, robotę znają he he Chyba przegiąłem! Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:13 Może właśnie dlatego Kempa poręczyła za stadionowego bandytę twierdząc ze to patriota. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:17 Bo głupia jest... a Tusk też rozumem nie grzeszy....dziś spotkał se z kibolami a niektórzy z nich to członkowie PO.... kurcze a mieli być z PISu Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:36 > Bo głupia jest... a Twoje dni są policzone, jak wygra pisuar! Los kiboli będziesz wspominał, jak chrześcijanin swój los za Cezara! lew szybko załatwiał sprawę, teraz musi płacić za swe zbawienie - olbrzymie pieniądze! Odpowiedz Link Zgłoś
syndyk.iv.rp Szumowiny, to też grupa społeczna 26.09.11, 20:14 Ma mocną reprezentację w PiSie. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Szumowiny, to też grupa społeczna 26.09.11, 20:39 ale i na forum wyborczej.. jesteś mocnym przedstawicielem jak widać.... Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 22:13 cillian1 napisał: > kieszonkowcy, potem już z górki: > - pedofile > - gwałciciele > - mordercy miro zbycho grzechu Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 22:17 słabiutkie!!!!!! podszkol się w dobrej szkole ojca dyrektora! Podobno tylko po tym możesz zapisać się do PiS, nigdzie indziej cię nie zatrudnią :)! Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 22:21 cillian1 napisał: > słabiutkie!!!!!! > podszkol się w dobrej szkole ojca dyrektora! Podobno tylko po tym możesz zapisa > ć się do PiS, nigdzie indziej cię nie zatrudnią :)!\ POPiSiOrku świat to nie tylko Toruń.Moherowy beret zaczyna Cię uwierać.:D Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 22:24 Znaczy nie stać cię na żadną szkołę? nawet tą rydzyka, no nic - może inną poszukaj?! A świat nie kończy się na tych trzech co wymieniłeś, co odeszli z polityki, za swe niecne czyny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 22:37 cillian1 napisał: > Znaczy nie stać cię na żadną szkołę? > nawet tą rydzyka, no nic - może inną poszukaj?! > A świat nie kończy się na tych trzech co wymieniłeś, co odeszli z polityki, za > swe niecne czyny ;) Moherek spręż się.To nie podwórko i trzepak.:) Odpowiedz Link Zgłoś