Dodaj do ulubionych

Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze

26.09.11, 18:20
kieszonkowcy, potem już z górki:
- pedofile
- gwałciciele
- mordercy
Czuma właśnie nazwał ich grupą społeczną! Gdzie k..wa rozum!
Obserwuj wątek
    • lumpior A zaczeło sie od kleru i konkordatu. 26.09.11, 18:26
      Gonic hołote.
    • cookies9 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 18:28
      I margines społeczny górą:-))) Mają takich patronów,że hoho....
      • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 18:35
        Jeszcze obrzucili jajkami tuskobus - oni tylko niszczyć potrafią!

Mam nadzieję, że Wawel też rozniosą - jak JK ich zawiedzie!
        :D
        • full_marks Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 18:57
          cillian1 napisał:

> Jeszcze obrzucili jajkami tuskobus - oni tylko niszczyć potrafią!

A czym mieli obrzucić granatami? Dobrze,że tylko jajkami.
          • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:30
            mało ważne czym - choci o fakt niszczenia!
            Już wolałbym kamieniami, przynajmniej pisuarom by spadło! A tak, znów wyszli na wandali!
            Rzucenie jajka coś da? pewnie - babcia zarobi więcej - znów Tusk wspomógł babcie ze wsi!
            Ja bym to dał na billboardy :)
            Rzucasz jajkami w Tuska, pomagasz babci dorobić do renty, bo ona oddała na rydzyka!
            :)
            • full_marks Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:35
              Tusk popełnił również błąd stosując zbiorową odpowiedzialność jeżeli chodzi o zamykanie stadionów.
              Jestem za karaniem "kiboli" ale przeciwny stosowaniu socjalistycznej odpowiedzialności (zbiorowej). Policja i kluby mają środki by zastosować takie metody,które wyeliminują bandytów i łobuzów ze stadionów.
              • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:39
                > Policja i kluby mają środki by zastosować takie metody
                mają je od 20 lat! I doopa! Znaczy to nie działa - zwłaszcza jak policja i kluby wpuszcza tych najgonniejszych!
                Jak zamkną - to problem ma tylko kibol - nie ma jak zniszczyć! Kibic obejrzy w pubie, zaczeka aż kibole znikną i wróci zachwiany do domu, ale bez zadym :)
              • ultimate.strike Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 21:25
                To wymyśl skuteczny sposób karania kiboli.
                • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 21:30
                  Oj, to trudne, przy naszym prawie, jak prawnik może powiedzieć, że maczeta mu była potrzebna, bo po meczu szedł na grzyby ;)
                  A tak na serio - ja bym strzelał!
                  Oczywiście dał szansę na spokojne rozejście się w 5 minut do domów! Ale czy ono byłoby wtedy spokojne? Hmmmm
                  No i oczywiście kibole nie głupie, nie po to mają plakaty polityczne - bo mogą się podpiąć (demolując) pod protest przeciw rządowi (za dwa tygodnie może to być rząd pisuarowy, trudno) ciekawe czy się uspokoją :)
                  No i na koniec, jak maskę na ryju masz (na stadionie, na którym nie odbywa się bal sylwestrowy - czapa) itd! :)
                  • ultimate.strike Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 21:36
                    Pytanie raczej do Marksa kierowałem, bo on się oburza na fakt, ze na wojnie zdarzaja się ofiary. Wg. mnie Twój pomysl jest zbyt radykalny. Wystarczą zwykłe środki prawne + środki nacisku na środowisko, działaczy na tyle dotkliwe, by klubom przestalo sie opłacać powierzanie stadionowej ochrony i kateringu kibolom.
                    • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 21:42
                      Jeśli klub ma jakiekolwiek korzyści z kibolstwa, to one muszą być znacznie większe niż z biletów, nawet przy pełnych trybunach. A wiadomo, że nigdy nie są pełne, no może na finałach :)
                      Coś mi tu śmierdzi, i to bardziej jakimś handlem dziwnymi proszkami, a nie biletami :)
                      na to wychodzi :)
                      • ultimate.strike Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 21:58
                        > Coś mi tu śmierdzi, i to bardziej jakimś handlem dziwnymi proszkami, a nie bile
                        > tami :)

A kto pisał o biletach? Po moim mieście juz wiele lat temu krążyły plotki, jakoby miejscowi kibole zajmowali się rozprowadzaniem detalicznym specyfików sprowadzanych przez klubowych lekarzy.
                        • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 22:05
                          lepiej skończmy ten temat, bo PZPN może zrobić sprawę - oni nawet za hasło "nie idź na mecz" potrafili do sądu wlec :)
      • tw_wielgus Re: Właśnie obserwujemy jak 26.09.11, 18:39
        PiS otoczył mecenatem grupę "społeczną" ludzi którym reżim Tuska konsekwentnie odmawia prawa do samorealizacji, ludzi wykluczonych poza nawias społeczny ze względu na upodobania i głęboki lokalny patriotyzm.
        • cillian1 Re: Właśnie obserwujemy jak 26.09.11, 18:46
          może masz rację, rozniosą stadiony, potem orliki, potem szkoły a na koniec dom na Żoliborzu! Mozę wraz z mieszkańcem!?
          Pojadę postawić świeczkę - pierwszy raz kaczyńskim zapalę świeczkę
          • tw_wielgus Re: Właśnie obserwujemy jak 26.09.11, 18:52
            Chyba nie doceniasz Kaczyńskiego i jego zdolności do wykonywania iście cyrkowych salt.
            Po wyborach kibice zostaną zapomniani jak te panienki z plakatu. Jak zaczną fikać to najpierw zorganizuje się ogromną kampanię medialną pokazującą kibiców handlujących narkotykami na stadionach wandali i zamieszanych w kradzieże aut a pózniej do akcji wkroczy Kamiński.
            • cillian1 Re: Właśnie obserwujemy jak 26.09.11, 18:56
              Kaczyński nie będzie się bawił w jakieś medialne nagonki, wyśle Ziobro z gwoździem do trumny, z nagraniem sprzed 6 lat i zamknie wszystkie stadiony!
              Tak naprawdę z chęcią on to zrobi, bo te stadiony zbudował Tusk :)
    • zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 18:56
      No cillian masz racje przeoczyłeś tylko jeden mały szczególik, jeden z przywódców tych kiboli jak raczyłeś ich nazwać to kolega Premiera z PO niejaki Jarosław Pucek, ale pewnie to jedyny sprawiedliwy reszta to bandyci z PISu " Jarosław Pucek członek Platformy Obywatelskiej. - Mam nadzieję, że spotkam się z panem premierem jak kolega z kolegą i porozmawiamy sobie, dlaczego nie ma racji - mówi Pucek, na co dzień kibic Lecha Poznań. "
      • des4 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 18:58
        też taki dobry w pluciu na odległość jak Litar?
        • zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:09
          Nie wiem, nie znam Pucka ani Litara, nie przeczytałem nigdzie aby Pucek odciął sie od czynu Litara....
          www.epoznan.pl/news-news-23395-Jaroslaw_Pucek_broni_Litara
      • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:08
        Masz rację - przeoczyłem to, wszak koledzy kibole teraz są kolegami JK! Może i jego przytuli? A może ta cała zadyma jest właśnie o tego kibola z PO (Pucka)?
        No dobra - jak kolega Tuska się obrazi, za zamykanie i ściąganie kasy z kiboli - to ma gdzie iść :)
        JK da folię na nową kominiarkę ;)
        • zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:14
          Nie cillian jesteś po prostu nieobiektywnym lemingiem ale cóż kłamstwo ma krótkie nogi... wielu kiboli to członkowie PO a Pucek bronił kiedyś LItara. Jeszcze parę lat temu ani Tuskowi ani Gazecie Wyb. nie przeszkadzało jak na meczach Lecha kibice krzyczeli "kto nie skacze ten z PISu" teraz zaczęło przeszkadzać bo adresaci się zmienili.
          • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:21
            > Jeszcze parę lat temu ani Tuskowi ani Gazecie Wyb. nie przeszkadzało jak na meczach
            > Lecha kibice krzyczeli "kto nie skacze ten z PISu" teraz zaczęło przeszkadzać bo
            > adresaci się zmienili.
            Wiesz co się zmieniło - przybyło nowych stadionów - wyremontowanych za nasz pieniądze!
            Tylko idiota może popierać niszczenie naszego mienia!
            I nigdy nie atakowałem kiboli za słowa - niech sobie krzyczą co chcą i o kim chcą! Nawet o księdzu, który im zamka mordy, bo przeklinanie to grzech ;)
            Jak tego nie rozumiesz, to może się podpal - bo żaden z ciebie pożytek!
            Chodzi o porządek i ład na stadionach - o nic więcej!
            Tusk zasłużył na krytykę - ale nie za zamykanie i ściganie kiboli! Złodziej/morderca też zwala na ofiarę - a zwłaszcza gwałciciel - bo ofiara sprowokowała!
            • zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:26
              Daj linka to artykułu który pokazuje zniszczenie jednego z tych nowych stadionów. Stadiony w Warszawie i Poznaniu zamknięto za zadymę na meczu w Bydgoszczy za organizacje którego odpowiadał PZPN. A kiboli ukarano za transparenty i wulgarne hasła które wykrzykiwali przeciw Tuskowi. Nie naciągaj faktów kłamczuszku.
              • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:45
                zamykanie stadionów zaczęło się od I meczy na stadionie, na którym była zadyma - świeżo oddanego!
                To wkur..wiło Tuska - jak i społeczeństwo - wszak pisiaki mówią, że Tusk patrzy na słupki, to i dojrzał ból ludzików na wydane i zaraz zmarnowane pieniądze!
                • zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:51
                  Link lemingu link.. który stadion ? jaki mecz? Takie pisanie o wkurzeniu Tuska i społeczeństwa w buty sobie włóż. Nie było zadymy na nowo wybudowanych stadionach. Zadyma była w Bydgoszczy na meczu który źle zorganizował PZPN a później kibice jechali po Tusku w Poznaniu , Warszawie, Białymstoku i dlatego Premier Miłość się ugotował... Cillian nawet kłamać też trzeba umieć... ucz się od Rostowskiego
                  • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:57
                    Stadion Lecha w google, chyba że tobie wyjdzie coś innego :)
                    Albo Zadyma na nowym stadionie!
                    Mozę nie leming z ciebie, ale kibol to na pewno! tylko dlaczego taki durny, znaczy mało rozgarnięty, nie to że głupi! :)
                    > Zadyma była w Bydgoszczy na meczu który źle zorganizował PZPN
                    Jednak jesteś głupi, PZPN ma wynająć armię, aby raz na zawsze skończyły się zadymy? Mi to pasi! Niech jeszcze PZPN skasują i połowę miasta, a co!
                    • zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:02
                      Link, lemingu link... zagotowałeś się kłamczuszku... cóż jak pisałem kłamstwo ma krótkie nogi.... kibolem nigdy nie byłem w przeciwieństwie do Donalda Tuska... Piłkę nożną lubię i owszem...
                      Ty pewnie na meczu nigdy nie byłeś... no cóż jak sie mieszka w kapuśniakowie małym to można iść na łąkę koniczynę zbierać.Ale nie martw się może Ci Donek orlika zafunduje to i Ty zostaniesz kibolem zapisz sie tylko do PO.
                      • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:16
                        > Link, lemingu link... zagotowałeś się kłamczuszku...
                        przecież umiesz pisać, ale widać i to musi robić twój aniołek za stołek, dobra masz!:

http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBoQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.sport.pl%2Feuro2012%2F1%2C109075%2C8596297%2CEkstraklasa__Zadyma_na_stadionie__Obiekt_Lecha_kompletnie.html&rct=j&q=zadyma%20na%20nowym%20stadionie&ei=N8CATqSmGM-hOq-b8NgP&usg=AFQjCNEmYD-r0s6lcD3bRxBkLXmLwGLvtQ&cad=rja

klasa B

www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110524/POWIAT12/300528648
                        > Ty pewnie na meczu nigdy nie byłeś...
                        na wojnie też nie byłem, a wiem że niewinni obrywają (przeważnie matki z dzieckiem - które m.in. dlatego nie chodzą też na stadiony).
                        > no cóż jak sie mieszka w kapuśniakowie małym
                        ja mam coś w stopce (jak klikniesz w mój nick), może racz sprawdzić - ty nie masz nic ;)
                        > Ty zostaniesz kibolem zapisz sie tylko do PO
                        po co, żeby mieć jakąś legitymację śmieszną?
                        • zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:25
                          Rozebałeś mnie tym linkiem...zadyma na stadionie w Sulęcinie( wiocha w której mieszka 300 osób) i dlatego Tusk zamknął stadiony w Polsce? Nie daj Bóg będzie zadyma na zabawie w remizie w Pcimiu Małym bo Tusk zamknie dyskoteki w Warszawie... Ten twój debilizm to wrodzony czy nabyty?

Wyznanie ETTA2: Jak cię to interesuje, to myję kible Palikotowi i poczytuję to sobie za wielki zaszczyt.
                          • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:30
                            po to go dałem - żeby cię rozwalił zasięg zbydlęcenia!
                            Ale cieszę się, że zwróciłeś na to uwagę, masz teraz pojęcie, jak ich wiele!
                            i jak wiele kosztuje odnawianie stadionów i łąk z bramkami!
                            Jak będzie zadyma w remizie - jakaś większa, to wójt zamyka remizę do odwołania! i nie ma jęczenia, że bydlaki muszą pić i się tłuc bez muzyki :)
                            > ... Ten twój debilizm to wrodzony czy nabyty?
                            Czas pokaże, bydle jest bydlakiem, do czasu aż go wychowasz/oswoisz. Jak się nie da - bydle zostaje zamknięte :)
                            I po problemie!
                          • zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:35
                            Mam jeszcze kolejną uwagę zadyma na stadionie w Rudnicy( wioska z 300 mieszkańcami) była około 24 maja 2011 a stadion w Poznaniu zamknięto 7 maja 2011. Więc cos ci sie pomyliło z kolejnością... mam dla Ciebie jeszcze jedną informację
                            "Kibole Falubazu napadli na policję. Ośmioro zatrzymanych!"...czemu Tusk nie zamknął stadionów żużlowych?... Oj cillian, cillian kłamać trzeba umieć.....
                            • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:42
                              > Mam jeszcze kolejną uwagę zadyma na stadionie w Rudnicy
                              a gdzie ja napisałem, że z powodu tej mieściny zamknęli w Poznaniu! Wszystko ci się miesza!
                              Ale nie martw się, kibole tak mają! :)

> "Kibole Falubazu napadli na policję. Ośmioro zatrzymanych!"...czemu Tusk nie za
                              > mknął stadionów żużlowych?... Oj cillian, cillian kłamać trzeba umieć.....
                              napadli policjantów, i przeżyli? Szkoda!
                              A do sedna - policjant to nie stadion! ;) Ale o tym chyba wiesz! :)

a na koniec, wiesz co mnie śmieszy - kibole wrzeszczą o wolność słowa, a nie o wolny dostęp do stadionów! To są idioci - na miarę nowego wodzą! Szukali 20 lat wodza - no i znaleźli!
                              Kępa kłaków będzie robić ..... za co ona może robić, rozdawać piwo czy hotdogi umie?
        • full_marks Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:17
          forum.gazeta.pl/forum/w,396,129213081,129216278,Re_Nawet_Rycha_Zdzicha_i_Zbycha_nie_wyrzucili_z.html
          "Łojciec cillian1"..kiedy upadłeś na głowę?
          • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:24
            te mądry - wyjaśnij mi odejście z partii!
            Bo chyba mamy jakieś inne poglądy. jak się odchodzi z partii - to i z Sejmu!
            Więc napiszę wyraźniej - ona poszła dawać do innego burdelu, a może brać? hmmmm ;)
            • full_marks Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:32
              cillian1 napisał:

> te mądry - wyjaśnij mi odejście z partii!

Wiesz,możemy mieć różne zdania,ale nazywanie kogoś pyskiem Kaczyńskiego uprawnia mnie do zadania pytanie,które zadałem.
              Na temat Gilowskiej odpowiedziałem zgodnie z prawdą a nie upodobaniem,gdyż ta pani nie jest z mojej bajki.
              • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:06
                wiesz, mnie to nie rusza - znaczy bluzgi olewam w necie, są tak bolące, jak skończenie korespondencji z portalu randkowego :)
                Znaczy nie ruszają mnie, a nawet czasem bawią! Wiesz jak fajnie słyszeć od idioty, że jestem żydem, SB, KGB itd?
                Nawet mi to czasami pochlebia - bowiem że go zabolało, a prawda boli najbardziej. :)
    • polskawbudowie Pojutrze posłowie PO 26.09.11, 19:18
      Chyba tak wychodzi w tym stopniowaniu?
    • x2468 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:37
      To naturalne zaplecze pis.
      • zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:40
        Tylko że w większości to członkowie PO.
        • polskawbudowie Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:45
          Bo ciągnie swój do swego.
        • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:46
          na jakiej podstawie tak twierdzisz?
          • zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 19:55
            Na podstawie Jarosława Pucka....
            • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:01
              to ma sporo klonów! Bo ja widziałem w TV jakąś setkę, albo i więcej!
              Myślisz że Tusk może zastąpić klona LK?
              • zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:11
                No cóż Ty potrafisz napisać że kibole są z PISu nie mając dowodów... ja mogę że z PO , wiedząc że Tusk był kibolem a Pucek jest....
                • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:23
                  nie napisałem że z PiSu, piszę od początku, że PiS do nich się przytulił!
                  A to że kibole ciągną teraz JK - no cóż! Kiedyś ciągnęli (jak ktoś napisał) Tuskowi.
                  widać takie aniołki z nich - za stołki, robotę znają
                  he he
                  Chyba przegiąłem!
            • x2468 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:13
              Może właśnie dlatego Kempa poręczyła za stadionowego bandytę twierdząc ze to patriota.
              • zygfryddezgryz Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:17
                Bo głupia jest... a Tusk też rozumem nie grzeszy....dziś spotkał se z kibolami a niektórzy z nich to członkowie PO.... kurcze a mieli być z PISu
                • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 20:36
                  > Bo głupia jest... a

Twoje dni są policzone, jak wygra pisuar! Los kiboli będziesz wspominał, jak chrześcijanin swój los za Cezara! lew szybko załatwiał sprawę, teraz musi płacić za swe zbawienie - olbrzymie pieniądze!
    • syndyk.iv.rp Szumowiny, to też grupa społeczna 26.09.11, 20:14
      Ma mocną reprezentację w PiSie.
      • zygfryddezgryz Re: Szumowiny, to też grupa społeczna 26.09.11, 20:39
        ale i na forum wyborczej.. jesteś mocnym przedstawicielem jak widać....
    • veglie Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 22:13
      cillian1 napisał:

> kieszonkowcy, potem już z górki:
      > - pedofile
      > - gwałciciele
      > - mordercy
      miro
      zbycho
      grzechu
      • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 22:17
        słabiutkie!!!!!!
        podszkol się w dobrej szkole ojca dyrektora! Podobno tylko po tym możesz zapisać się do PiS, nigdzie indziej cię nie zatrudnią :)!
        • veglie Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 22:21
          cillian1 napisał:

> słabiutkie!!!!!!
          > podszkol się w dobrej szkole ojca dyrektora! Podobno tylko po tym możesz zapisa
          > ć się do PiS, nigdzie indziej cię nie zatrudnią :)!\

POPiSiOrku świat to nie tylko Toruń.Moherowy beret zaczyna Cię uwierać.:D
          • cillian1 Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 22:24
            Znaczy nie stać cię na żadną szkołę?
            nawet tą rydzyka, no nic - może inną poszukaj?!
            A świat nie kończy się na tych trzech co wymieniłeś, co odeszli z polityki, za swe niecne czyny ;)
            • veglie Re: Dziś kibole, jutro złodzieje aut, pojutrze 26.09.11, 22:37
              cillian1 napisał:

> Znaczy nie stać cię na żadną szkołę?
              > nawet tą rydzyka, no nic - może inną poszukaj?!
              > A świat nie kończy się na tych trzech co wymieniłeś, co odeszli z polityki, za
              > swe niecne czyny ;)

Moherek spręż się.To nie podwórko i trzepak.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka