aysy.1 25.09.12, 19:36 .....i za przyczyną także Anny Walentynowicz upadnie najgorszy i niedemokratyczny, arogancki rząd Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Za przyczyną Anny Walentynowicz upadł komuniz 25.09.12, 19:39 jasne tak upadnie jak upadł za jej przyczyną :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Za przyczyną Anny Walentynowicz upadł komuniz 25.09.12, 19:40 Jasny gwint Wolaku na pysk czy na plecy? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Za przyczyną Anny Walentynowicz upadł komuniz 25.09.12, 19:42 szwampuch58 napisał: > Jasny gwint Wolaku na pysk czy na plecy? Breżniewowi zdjęcie pokazali i wykitował. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Za przyczyną Anny Walentynowicz upadł komuniz 25.09.12, 19:43 ROTFL Może tak być, chyba tylko dlatego ją odkopali! ROTFL! Kiedyś wierzono, że jak powiesisz nad drzwiami nogę koguta - czy jakoś ta - to zło dom ominie. teraz jej noga będzie? Wystarczy na dom LK, i dom rydzyka. :D Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Tak, tak... 25.09.12, 19:45 ... wzięła i w sposób niepokalany, urodziła Solidarność.... taki pisi Jezusik bo przecież, bliźniacy, najważniejszymi apostołami tego Jezusika byli... Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Tak, tak... 25.09.12, 20:01 Jezusikami nie były tylko pisiaki ale również Wałęsa, Mazowiecki, Geremek i szereg innych. Nie przekladaj popisowych napierdzielanek na rok 1980. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Tak, tak... 25.09.12, 22:03 To ty nie poperdalaj z tą Walentynowicz i z przyczyną, której ona jest... OK??? (widać, jeszcze nie dotarło do ciebie określenie: Walentynowicz - matka Solidarności) Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Za przyczyną Anny Walentynowicz upadł komuniz 25.09.12, 19:53 aysy.1 napisał: > .....i za przyczyną także Anny Walentynowicz upadnie najgorszy i niedemokratycz > ny, arogancki rząd Tuska. ale bzdury komunizm upadł bo Gorbaczow źle reformował system megalomania jest cecha wolaków Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Za przyczyną Anny Walentynowicz upadł komuniz 25.09.12, 20:09 Gorbi to pikus, "zjawisko biologiczne" obalilo to pewne,zapytaj specow z IPN-u Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Nie da się dobrze reformować komunizmu 25.09.12, 22:18 rzewuski1 napisał: > komunizm upadł bo Gorbaczow źle reformował system Reformował system niereformowalny, więc gdyby nawet robił to najlepiej, to i tak by nie zreformował. Chwała mu za sposób wyjścia z tego bagna, bo dzięki temu upadek był stosunkowo mało bolesny, zwłaszcza w porównaniu z morzem ofiar, które ten system wcześniej pochłonął. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: Za przyczyną Anny Walentynowicz upadł komuniz 25.09.12, 20:26 A ona sama zginęła za przyczyną Kaczyńskich. Tak to już w tym świecie jest. Albo umiera się naturalnie albo z czyjejś ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
tojajurek Re: Za przyczyną Anny Walentynowicz upadł komuniz 26.09.12, 00:21 eelus.qiwi-no-rusz_zesz.sie napisała: > > A ona sama zginęła za przyczyną Kaczyńskich. - fakt > A co? nie dali jej wnieść flaszki do samolotu? Dręczyciele! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj No co ty 26.09.12, 07:37 Komunizm upadł dzięki Jarozbawowi! I to dzięki niemu Rząd tuska ma zapewniona następną kadencję Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: No co ty 26.09.12, 10:45 zapijaczony_ryj napisał: > Komunizm upadł dzięki Jarozbawowi! Wskaż mi tekst kiedy to JArZbaw tak mówił . >I to dzięki niemu Rząd tuska ma zapewniona następną kadencję Nie tym razem ale to z tego powodu,że Jarzbaw jest słaby a więc nie napompuje Tuska. Zrobią to inni plus długi, które narobił w skali historycznie u nas nieznanej. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: No co ty 26.09.12, 10:56 wiosnaludzikow napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > Komunizm upadł dzięki Jarozbawowi! > Wskaż mi tekst kiedy to JArZbaw tak mówił . A ty mnie wskaz w którym miejscu to napisałem, dlaczego wy z PiS_dogłowiem zawsze kłamiecie? Ja nie pisałem co Jarozbaw mówił, tylko, ze obalił komunizm. Zreszta tak naprawde to mówił w stoczni:www.youtube.com/watch?v=MYbNcd0LyU4 A le kłamał bo Ruleski powieezdział Jarek nie pier.dol ciebie tam wtedy nie było Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa01 Re: No co ty 26.09.12, 22:17 zapijaczony_ryj napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > > zapijaczony_ryj napisał: > > > > > Komunizm upadł dzięki Jarozbawowi! > > Wskaż mi tekst kiedy to JArZbaw tak mówił . > A ty mnie wskaz w którym miejscu to napisałem, dlaczego wy z PiS_dogłowiem zaws > ze kłamiecie? > Ja nie pisałem co Jarozbaw mówił, tylko, ze obalił komunizm. > Zreszta tak naprawde to mówił w stoczni: rel="nofollow">www.youtube.com/watch?v=MYbNcd0LyU4 > A le kłamał bo Ruleski powieezdział Jarek nie pier.dol ciebie tam wtedy nie był To Frasyniuk powiedział - Jarek nie piergdol - tam ciebie nie było. Mimo wszystko Kaczyński chodzi i ogłasza, że on stał po tej stronie a oni tam gdzie stało zomo. Odpowiedz Link Zgłoś
zayka Re: Za przyczyną Anny Walentynowicz upadł komuniz 26.09.12, 10:56 aysy.1 napisał: > .....i za przyczyną także Anny Walentynowicz upadnie najgorszy i niedemokratycz > ny, arogancki rząd Tuska. ale ORMO-wcy trzymają się dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj TW Pączek- teczka zginęła 26.09.12, 11:07 eelus.qiwi-no-rusz_zesz.sie napisała: > wyrósł na NAJWYŻSZEGO opozycjonistę, który się pączkom nie kłaniał. Odpowiedz Link Zgłoś
fiu-bzdziu2010 Re: Za przyczyną Anny Walentynowicz upadł komuniz 26.09.12, 22:24 no popatrz, i ci co dawali Nobla nie poznali się na dzielnej Pani Ani...... i do Kongresu Amerykańskiego nie zaprosili na wygłoszenie tych słów " My Naród...." co za niesprawiedliwość świata Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Nawet gdyby było to prawdą, a oczywiście nie jest! 26.09.12, 22:43 To czym byłoby się tu chwalić? Upadek komunizmu to początek upadku Europy, tryumf dzikiego neoliberalnego kapitalizmu i demontaż państwa opiekuńczego. Kapitalizm na Zachodzie trzymany był krótko dzięki strachowi przed komunizmem, po upadku Bloku Wschodniego kapitalizm się rozbisurmanił, czego skutki właśnie spijamy w postaci upadku jaki dziś przeżywa Europa. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Nawet gdyby było to prawdą, a oczywiście nie 26.09.12, 23:26 to byly czasy , no nie I sekretarzu...jak sie "opiekowales" o lud pracujacy,z troska drukowales kartki zywnosciowe,sam robiac zakupy w komitecie Odpowiedz Link Zgłoś