boblebowsky 27.01.20, 23:16 z przemówienia Mariana Turskiego w Auschwitz, bo moim zdaniem łyknięcie go to dla niego kaszka z mleczkiem, albo mżawka. Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motocyklista175 Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 27.01.20, 23:19 Nic a nic. Chyba że mu prezes powie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 28.01.20, 10:25 motocyklista175 napisał(a): > Nic a nic. A jakież to ma znaczenie? On myśli i łże to, co mu każe Wydział Propagandy KC PiS, to co Mateusz M. sam myśli (wiem, to oksymoron) jest calkowicie bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 28.01.20, 10:30 Erratum: miał być Andrzej D. a nie Mateusz M., chociaż dotyczy to obydwu w takim samym stopniu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 27.01.20, 23:46 Mine ma jakby gdzieś cos dzwoniło. tvn24.pl/polska/marian-turski-byly-wiezien-auschwitz-przemowienie-na-obchodach-75-rocznicy-wyzwolenia-obozu-auschwitz-3398749 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 28.01.20, 00:15 Trzy słowa: ha, ha, ha. (Nie że trzy słowa zrozumiał, trzy słowa to mój komentarz) Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 28.01.20, 09:13 Warunkiem rozumienia jest zdolność myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
motocyklista175 Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 28.01.20, 10:20 andżejek nie jest od rozumienia, to kacze popychadło ma tylko wykonywać polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 28.01.20, 11:55 Po prostu Pepiku Skocz No. Był to nieszczęśnik, który na takie wezwanie zawsze podskoczył. Jak się nazywał ten wachmistrz, który go zwerbował, bo mi się nie chce wstawać? Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 28.01.20, 13:42 yoma napisała: > Jak się nazywał ten wachmistrz, który go zwerbował, bo mi się nie chce wstawać? Nie oberlejtnant von Nogay? Tak mi się skojarzyło, bo jeden wart drugiego. www.youtube.com/watch?v=NHycPiY6wEM Odpowiedz Link Zgłoś