Dodaj do ulubionych

Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał?

27.01.20, 23:16

z przemówienia Mariana Turskiego w Auschwitz, bo moim zdaniem łyknięcie go to dla niego kaszka z mleczkiem, albo mżawka.

Tekst linku
Obserwuj wątek
    • motocyklista175 Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 27.01.20, 23:19
      Nic a nic.
      Chyba że mu prezes powie inaczej.
      • man_sapiens Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 28.01.20, 10:25
        motocyklista175 napisał(a):
        > Nic a nic.

A jakież to ma znaczenie? On myśli i łże to, co mu każe Wydział Propagandy KC PiS, to co Mateusz M. sam myśli (wiem, to oksymoron) jest calkowicie bez znaczenia.
        • man_sapiens Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 28.01.20, 10:30
          Erratum: miał być Andrzej D. a nie Mateusz M., chociaż dotyczy to obydwu w takim samym stopniu.
    • pies.na.czarnych Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 27.01.20, 23:46
      Mine ma jakby gdzieś cos dzwoniło.
      tvn24.pl/polska/marian-turski-byly-wiezien-auschwitz-przemowienie-na-obchodach-75-rocznicy-wyzwolenia-obozu-auschwitz-3398749
    • yoma Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 28.01.20, 00:15
      Trzy słowa: ha, ha, ha.

(Nie że trzy słowa zrozumiał, trzy słowa to mój komentarz)
      • horpyna4 Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 28.01.20, 09:13
        Warunkiem rozumienia jest zdolność myślenia.
        • motocyklista175 Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 28.01.20, 10:20
          andżejek nie jest od rozumienia, to kacze popychadło ma tylko wykonywać polecenia.
          • yoma Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 28.01.20, 11:55
            Po prostu Pepiku Skocz No. Był to nieszczęśnik, który na takie wezwanie zawsze podskoczył.

Jak się nazywał ten wachmistrz, który go zwerbował, bo mi się nie chce wstawać?
            • ktos_z_kosmosu Re: Myślicie, że Andrzejek coś zrozumiał? 28.01.20, 13:42
              yoma napisała:

> Jak się nazywał ten wachmistrz, który go zwerbował, bo mi się nie chce wstawać?

Nie oberlejtnant von Nogay?
              Tak mi się skojarzyło, bo jeden wart drugiego.
              www.youtube.com/watch?v=NHycPiY6wEM

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka