Dodaj do ulubionych

W czepku urodzony ten Jaruś.

12.03.20, 16:50
Nie to żebym sugerował, że wymodlił, ale ręka boska mu Covita zesłała. Już zaczynał się proces proces gnilny władzy, opozycja łapała wiatr w żagle i była na wznoszącej, a tu taki prezent. Nikt już nie mówi o Banasiu, CBA, sądach..... Będzie jeszcze można legalnie budżet nadszarpnąć, a do tego wymarzone warunki na kampanię dla wyborczą Andrzejka. Będzie jeździł i walczył z wirusem, a pozostali kandydaci będą próbowali się przebić.
Same plusy jakby nie patrzeć.
Obserwuj wątek
    • buldog2 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 17:07
      Tak to prawda. PISowski Koronawirus robi co może, ale kiedyś się skończy.
      Wtedy do wcześniejszych zarzutów dojdą nowe o stan służby zdrowia i brak przygotowania do epidemii. Rząd PIS odpowie za wszystko.
      • boblebowsky Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 17:21
        buldog2 napisał:

> Tak to prawda. PISowski Koronawirus robi co może, ale kiedyś się skończy.
        > Wtedy do wcześniejszych zarzutów dojdą nowe o stan służby zdrowia i brak przygo
        > towania do epidemii. Rząd PIS odpowie za wszystko.
        >

Oczywiście, pytanie brzmi tylko czy zdąży odpowiedzieć przed majowymi wyborami czy może dopiero za cztery lata?
        • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 20:47
          www.dorzeczy.pl/kraj/132439/rz-kontrowersyjna-fundacja-stoi-za-billboardami-uderzajacymi-w-pis.html

Kramek i reszta w akcji.
          • boblebowsky Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 21:14
            lechutek1966 napisał:

> www.dorzeczy.pl/kraj/132439/rz-kontrowersyjna-fundacja-stoi-za-billboardami-uderzajacymi-w-pis.html
            >
            > Kramek i reszta w akcji.

Ale wiesz coś więcej o sprawie czy tylko tyle co tych rzygowin ci podrzucono? A, no i jeszcze, co to ma do tematu wątku? Wydaje mi się czy znowu miejsca pomyliłeś?
            • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 21:17
              A co ty bob czytać nie umiesz? Dołączyłem linka do treści. Audiobooka z tym artykułem nie wyprodukowano ( jeśli o to ci chodzi).
            • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 21:26
              boblebowsky napisał:

> lechutek1966 napisał:
              >
              > > www.dorzeczy.pl/kraj/132439/rz-kontrowersyjna-fundacja-stoi-za-billboardami-uderzajacymi-w-pis.html
              > >
              > > Kramek i reszta w akcji.
              >
              >
              > Ale wiesz coś więcej o sprawie czy tylko tyle co tych rzygowin...

Tobie bob tylko tarzanie się w błocie z Jazdzewskim w głowie. Może czas już spoważnieć?? Może czas już wyjść z tej oPOzycyjnej piaskownicy co???

• boblebowsky Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 21:32
                lechutek1966 napisał:

> boblebowsky napisał:
                >
                > > lechutek1966 napisał:
                > >
                > > > www.dorzeczy.pl/kraj/132439/rz-kontrowersyjna-fundacja-stoi-za-billboardami-uderzajacymi-w-pis.html
                > > >
                > > > Kramek i reszta w akcji.
                > >
                > >
                > > Ale wiesz coś więcej o sprawie czy tylko tyle co tych rzygowin...
                >
                > Tobie bob tylko tarzanie się w błocie z Jazdzewskim w głowie. Może czas już spo
                > ważnieć?? Może czas już wyjść z tej oPOzycyjnej piaskownicy co???
                >
                >

Nie wiem co ty z Jażdżewskim mi wjeżdżasz nigdy o nim nawet nie wspomniałem. A co do fundacji, to proponuję trochę szerzej, cytowana szmata zawiera same insynuacje.
                I jeszcze raz pytam, co to ma do tematu wątku?
                • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 21:37
                  Do tematu wątku nic nie ma, ale ma do twoich "rzygowin". Ja się brzydzę, ty wchodzisz tym wyrażeniem na wyższy POziom ekstazy. Ja na twoim miejscu próbowałbym rozwiązać ten problem albo medycznie albo psychiatrycznie.
                  Mogę dać ci telefon do dobrego psychiatry w Krakowie. Wystarczy że przyjmiesz moja POmoc.
                  • boblebowsky Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 21:45
                    lechutek1966 napisał:

> Do tematu wątku nic nie ma,

Dziękuję zatem i wielka prośba na przyszłość. Nie marnuj mojego czasu, albo na temat labo spad, bo cię wygaszę jak psa:)
      • taniarada Boga Śliniak nie mieszaj 12.03.20, 21:13
        buldog2 napisał:

> Tak to prawda. PISowski Koronawirus robi co może, ale kiedyś się skończy.
        > Wtedy do wcześniejszych zarzutów dojdą nowe o stan służby zdrowia i brak przygo
        > towania do epidemii. Rząd PIS odpowie za wszystko.
        >
        Do swych nędznych celów.I tak cię kiedyś rozliczy.Amen.
        • boblebowsky Re: Boga Śliniak nie mieszaj 12.03.20, 21:22
          taniarada napisał(a):

> buldog2 napisał:
          >
          > > Tak to prawda. PISowski Koronawirus robi co może, ale kiedyś się skończy.
          >
          > > Wtedy do wcześniejszych zarzutów dojdą nowe o stan służby zdrowia i brak
          > przygo
          > > towania do epidemii. Rząd PIS odpowie za wszystko.
          > >
          > Do swych nędznych celów.I tak cię kiedyś rozliczy.Amen.

Martw się o siebie, robotę masz w końcu z tych bardziej grzesznych. Mnie te te rozliczenia nie dotyczą.
    • derff Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 17:18
      No nie bardzo, bo będzie kryzys w gospodarce osłabienie złotego i całe to ględzenie o bogatym i szczęśliwym życu padnie w niebyt. Dobra zmiana będzie miała oblicze zarazy.
      • buldog2 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 17:20
        To wszystko zlepi się w całość. Jeszcze kara od Boga za głosowanie na zdrajców, złodziei i pedofilów.
        • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 20:38
          buldog2 napisał:

> To wszystko zlepi się w całość. Jeszcze kara od Boga za głosowanie na zdrajców,
          > złodziei i pedofilów.

"Wiosna" i SLD ma kiepskie notowania nawet bez twojej modlitwy buldog.
      • boblebowsky Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 17:22
        derff napisał:

> No nie bardzo, bo będzie kryzys w gospodarce osłabienie złotego i całe to ględz
        > enie o bogatym i szczęśliwym życu padnie w niebyt. Dobra zmiana będzie miała ob
        > licze zarazy.

Możliwe, ale może do maja jeszcze utrzymają.
    • yoma Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 17:51
      A znalazł się? Jaruś dany w sensie.
    • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 20:36
      boblebowsky napisał:

> Nikt już nie mówi o sądach.....

Nikt nie zapomniał o reformie. Nadal oczekujemy na kontynuację reformy. To chwilowa i konieczna przerwa.
      Bez obawy bob, reforma będzie kontynuowana. Ja ja będę wspierał aż do szczęśliwego końca.
      • boblebowsky Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 21:12
        lechutek1966 napisał:

> boblebowsky napisał:
        >
        > > Nikt już nie mówi o sądach.....
        >
        > Nikt nie zapomniał o reformie. Nadal oczekujemy na kontynuację reformy. To chwi
        > lowa i konieczna przerwa.
        > Bez obawy bob, reforma będzie kontynuowana. Ja ja będę wspierał aż do szczęśliw
        > ego końca.

Ale przecież nie chodziło mi o osoby ze stwierdzonym PISdogłowiem, tym to już raczej nie pomoże.
        • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 21:21
          Ty się martw o POdoglowie bob. Bo was ta epidemia rozbija od środka i im dłużej to trwa tym niżej upadacie.
      • alaias11 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 19.03.20, 10:09
        lechutek1966 napisał:
        > Nikt nie zapomniał o reformie. Nadal oczekujemy na kontynuację reformy. To chwi
        > lowa i konieczna przerwa.
        > Bez obawy bob, reforma będzie kontynuowana. Ja ja będę wspierał aż do szczęśliw
        > ego końca.

wspieraj te jaja aż do końca - oby rychłego tych jaj. Ale tylko swoje jaja wspieraj. Innych łapami swymi nie tykaj. No, chyba, ze zaprzyjaźnionego proboszcza - jak ci pozwoli.
        • yoma Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 19.03.20, 10:45
          Alaias! 👍 ✌!
        • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 19.03.20, 11:49
          alaias11 napisała:

> lechutek1966 napisał:
          > > Nikt nie zapomniał o reformie. Nadal oczekujemy na kontynuację reformy. T
          > o chwi
          > > lowa i konieczna przerwa.
          > > Bez obawy bob, reforma będzie kontynuowana. Ja ja będę wspierał
          >
          aż do szczęśliw
          > > ego końca.
          >
          > ... oby rychłego tych jaj.

A jakby to leciało PO polsku Salcia???

Ps. Chciałaś mi przywalić łatę a sama w to samo wpadłaś.😂😂😂
    • rzewuski1 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 21:52
      Tylko co mu z tego , ten wirus może go zabić.
    • tia666 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 22:05
      Taki jeden pisuarowy eksert powiedzial ze ten koronawirus odmlodzi spoleczenstwo a jeszcze taka ekspertka z ministerstwa powiedziala ze to bedzie dobry czas dla gospodarki, chyba miala na mysli zus?
      • x2468 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 22:11
        Uczeni twierdza ze to moze trwac nawet 4 miesiace.
    • oszol-lom-z-rm Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 22:20
      A wg mnie ten coronavirus to sprawka PO. Jedzą po świecie i roznoszą po nim zarazy wszelakie i wiedza tez ze tu są starsze osoby bardziej narażone s na kogo Atari głosują na PiS a PO w ten sposób chciała zredukować liczbę starszych wyborców by zwiększyć szanse Kidawy
      • yoma Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 22:34
        Oszoł, weź ty to przeczytaj i napisz jeszcze raz, tylko powoli i ostrożnie 😁
        • inocom Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 15.03.20, 18:12
          yoma napisała:

> Oszoł, weź ty to przeczytaj i napisz jeszcze raz, tylko powoli i ostrożnie 😁

Nie bądź drugą Gat. Na dobre jej te uwagi nie wyszły.
      • tia666 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 22:46
        hehe przejadles sie oplatkow z brudnej reki ksiedza, dopiero teraz episkopat wydal rozporzadzenie aby przed eucharystia ksieza myli rece, wczesniej tego nie robili, brudna reka mieszal w tym kielichu zapodawal brudne oplatki fujjj
      • boblebowsky Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 12.03.20, 22:53
        oszol-lom-z-rm napisał:

> A wg mnie ten coronavirus to sprawka PO. Jedzą po świecie i roznoszą po nim zar
        > azy wszelakie i wiedza tez ze tu są starsze osoby bardziej narażone s na kogo A
        > tari głosują na PiS a PO w ten sposób chciała zredukować liczbę starszych wybor
        > ców by zwiększyć szanse Kidawy

Trzeba przyznać oszoł że nawet mnie zaskoczyłeś. A zaskoczenie wroga jak wiadomo....
        • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 20.03.20, 07:43
          boblebowsky napisał:

> Trzeba przyznać oszoł że nawet mnie zaskoczyłeś. A zaskoczenie wroga jak wiadom
          > o....

Sam się bob przyznajesz do tego że uważasz innych Polaków za wrogów. Ja cię za wroga nie uważam. Uważam że ciebie trzeba leczyć a nie z tobą walczyć. Przede wszystkim leczyć z nienawiści a resztę się zdiagnozuje już klinicznie.
    • mozart Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 13.03.20, 07:26
      Wszystko musi pójść ekonomicznie w PiSdziec, żeby suweren oprzytomniał.
    • no-popis to prawda, Jaruś ma fart 13.03.20, 07:33
      boblebowsky napisał:

> Nie to żebym sugerował, że wymodlił, ale ręka boska mu Covita zesłała.
      Nie tylko to.
      Miał już strach bojąc się przegranych wybrów prezydenckich i vet prezydenta a tu PO wystawiło mu ...Kidawę. Szampany na Nowogrodzkiej !
      Kurtyna.
      • oszol-lom-z-rm Re: to prawda, Jaruś ma fart 13.03.20, 10:47
        Szampany to strzelaly na Zwierzynieckiej w Poznaniu w tamtejszej siedzibie PO kiedy ogłoszono pierwszych Polsce przypadek coronavirusa
        • no-popis Re: to prawda, Jaruś ma fart 13.03.20, 18:58
          oszol-lom-z-rm napisał:

> Szampany to strzelaly na Zwierzynieckiej w Poznaniu w tamtejszej siedzibie PO k
          > iedy ogłoszono pierwszych Polsce przypadek coronavirusa

Pierwszy był w Zielonej Górze.
      • boblebowsky Re: to prawda, Jaruś ma fart 13.03.20, 19:01
        no-popis napisała:

> boblebowsky napisał:
        >
        > > Nie to żebym sugerował, że wymodlił, ale ręka boska mu Covita zesłała.
        > Nie tylko to.
        > Miał już strach bojąc się przegranych wybrów prezydenckich i vet prezydenta a t
        > u PO wystawiło mu ...Kidawę. Szampany na Nowogrodzkiej !
        > Kurtyna.

To się jeszcze okaże, Kidawa rzeczywiście jest cieniutka, ale umówmy się przy pajacu wystarczy być normalnym.
        • lechutek1966 Re: to prawda, Jaruś ma fart 13.03.20, 20:43
          Muszę przyznać że albo ty jesteś nienormalny bob albo przeceniasz kandydatkę POKO. Mam nadzieję że wyżej oceniasz swoją inteligencję niż jej. Komorowski przy niej jest tuzą intelektu.
          • boblebowsky Re: to prawda, Jaruś ma fart 14.03.20, 18:08
            lechutek1966 napisał:

> Muszę przyznać że albo ty jesteś nienormalny bob albo przeceniasz kandydatkę PO
            > KO. Mam nadzieję że wyżej oceniasz swoją inteligencję niż jej. Komorowski przy
            > niej jest tuzą intelektu.

Ewidentnie znowu problem z rozumieniem pojęcia norma. Moim zdaniem to ty lesiu jakiś koślawy jesteś.
            Przeceniam Kidawę? Przecież nawet napisałem, że nie bardzo doceniam.
        • no-popis Re: to prawda, Jaruś ma fart 14.03.20, 07:39
          boblebowsky napisał:

> no-popis napisała:
          >
          > > boblebowsky napisał:
          > >
          > > > Nie to żebym sugerował, że wymodlił, ale ręka boska mu Covita zesła
          > ła.
          > > Nie tylko to.
          > > Miał już strach bojąc się przegranych wybrów prezydenckich i vet prezyden
          > ta a t
          > > u PO wystawiło mu ...Kidawę. Szampany na Nowogrodzkiej !
          > > Kurtyna.
          > To się jeszcze okaże, Kidawa rzeczywiście jest cieniutka, ale umówmy się przy p
          > ajacu wystarczy być normalnym.
          Zgadzam się z Tobą tylko taka sytuacja by zaistniała gdyby PO zaproponowała kandydata normalnego na prezydenta. Niestety wolała kukiełkę ale łatwą do sterowania.
    • haen2010 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 13.03.20, 08:12
      Ja tak nie uważam. Wina za kryzys zawsze obciąża władzę, zwłaszcza taką poza kontrolą. Będzie drożyzna, spekulanctwo i złodziejstwo pisowskiej swołoczy. Także doprowadzenie służby zdrowia na dno upadku.

To nie są atuty dla wygrania wyborów. Ich przełożenie także nie pomoże, jeszcze bardziej im zaszkodzi.
      • boblebowsky Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 13.03.20, 09:30
        haen2010 napisał:

> Ja tak nie uważam. Wina za kryzys zawsze obciąża władzę, zwłaszcza taką poza ko
        > ntrolą. Będzie drożyzna, spekulanctwo i złodziejstwo pisowskiej swołoczy. Także
        > doprowadzenie służby zdrowia na dno upadku.
        >
        > To nie są atuty dla wygrania wyborów. Ich przełożenie także nie pomoże, jeszcze
        > bardziej im zaszkodzi.

Może być i tak, pytanie tylko, czy wszystko rypnie przed majem czy nie. Skutki o których piszesz w maju mogą nie być jeszcze tak odczuwalne, zwłaszcza, że pudru będzie sypane na potęgę. A wtedy wiadomo, za cztery lata.
      • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 13.03.20, 17:34
        Weź Heniek pierwsze przeczytaj a pozniej dopiero pisz. Tu prywatyzacja.

www.grzechy-platformy.org/sluzba-zdrowia/prywatyzacja-sluzby-zdrowia/
        • haen2010 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 13.03.20, 17:49
          Ja nie piszę o historii, ale tu i teraz. Trochę pamiętam Kopaczową która nie uległa psychozie H1N1. I zainwestowała w naprawdę dobre ratownictwo medyczne. Są tego resztki.

Jak tej baby nie lubię, to miała czasem normalny pomyślunek.
          • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 13.03.20, 18:06
            Pamiętasz że karetki odmawiały przyjazdu PO chorych? Pamiętasz jak na SOR odmawiano pomocy lekarskiej?. Jak ludzie umierali POd szpitalami? Ja widzę że dziś żyje w innym panstwie. Dziś policja potrafi konwojowac rodzące do szpitala, czy innych gdzie liczy się czas. Widziałem na własne oczy za granicą jak karetki zabierały pijaków z ulicy, co bylo nie do POmyslenia za rządów Tuska czy Kopacz.
            Przekonaj mnie że się nie mylę w swojej ocenie.
            • haen2010 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 08:40
              Jednostkowe bajery. Dla moheru. Podobne do tych sędziów co masowo kradną pendriv'y w marketach i jeżdżą po pijaku.

Mam inne doświadczenia z pisowską policją. Nie będę ich opisywał, bo też są jednostkowe.
              • cotojest2020 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 10:34
                a w tym czasie reżim zaciska gardło coraz bardziej
              • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 11:20
                Jednostkowe??? To była norma w czasach PO PSL i rządów Tuska i Kopacz. Dopiero teraz się coś zmienia.
                • boblebowsky Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 11:43
                  lechutek1966 napisał:

> Jednostkowe??? To była norma w czasach PO PSL i rządów Tuska i Kopacz. Dopiero
                  > teraz się coś zmienia.

Normą to jest pisanie przez ciebie banialuków.
                  • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 11:54
                    Ty też nie jesteś nic lepszy bob. Akurat w tej sprawie napisałem prawdę a kłamiecie wy wszyscy którzy twierdzicie że było lepiej niż obecnie.
                    • boblebowsky Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 12:05
                      lechutek1966 napisał:

> Ty też nie jesteś nic lepszy bob. Akurat w tej sprawie napisałem prawdę a kłami
                      > ecie wy wszyscy którzy twierdzicie że było lepiej niż obecnie.

No dobrze, skoro się upierasz to proszę w takim razie o jakieś uzasadnienie tej absurdalnej tezy.
                      • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 16:15
                        Nie mów mi że nie potrafisz sobie poradzić z tak prosta rzeczą bob. Jak wam Niemiec albo ruski nie pokaże palcem jak to zrobić to udajecie że to niemożliwe??? Wyglada na to że w Polsce szkoły są za darmo, ale za naukę trzeba zapłacić.

www.google.com/search?client=ms-android-xiaomi-rev1&sxsrf=ALeKk01MOuwasN0-NmC2EfQwg9-D4KOeqw%3A1584198591885&ei=v_NsXpjHNaLXmwWr8J6oCw&q=pogotowie+odm%C3%B3wi%C5%82o+przyjazdu+w+2011&oq=pogotowie+odm%C3%B3wi%C5%82o+przyjazdu+w+2011&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.3..0i333.18612.23571..24740...0.0..0.193.1397.0j8......0....1.........35i39j0i22i30j33i160.mG_q1x5onD8
                        • boblebowsky Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 16:59
                          Nie pajacuj lesiu.

www.google.com/search?ei=Dv9sXpiZE-qQrgSWho2wBA&q=pogotowie+odm%C3%B3wi%C5%82o+przyjazdu+&oq=pogotowie+odm%C3%B3wi%C5%82o+przyjazdu+&gs_l=psy-ab.3..0i22i30.8895.9658..10777...0.0..0.155.793.5j3......0....1..gws-wiz.......33i160.vA3PFjRjggA&ved=0ahUKEwiY2OC2qproAhVqiIsKHRZDA0YQ4dUDCAs&uact=5
                          • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 17:13
                            Patrz bob co wysyłasz w linku bo to śmieszne...

ratunek24.pl/12465/corka-rzecznika-putina-zle-sie-czula-pogotowie-odmowilo-przyjazdu
                            • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 17:18
                              Ale jest i to. 2013 rok.

www.wprost.pl/kraj/390157/25-latka-miala-42-stopnie-goraczki-Pogotowie-nie-przyjechalo.html
                            • boblebowsky Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 18:03
                              lechutek1966 napisał:

> Patrz bob co wysyłasz w linku bo to śmieszne...
                              >
                              >
                              > ratunek24.pl/12465/corka-rzecznika-putina-zle-sie-czula-pogotowie-odmowilo-przyjazdu

Zabawne to są twoje wygłupy, albo prostu nie bardzo rozumiesz pojęć jakich używasz. Linkowane przez ciebie przypadki i wyciągane na ich podstawie daleko idące wnioski świadczą o tym żeś zwykły pacan.
                              • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 18:24
                                Jako miłośnik oPOzycji i szeregowy leming nie potrafisz bob odróżniać faktów dotyczących " swoich" i nie rozumiesz że zwykli obywatele inaczej niż ty oceniaja rządy PO PSL i Tuska czy Kopacz.
                                Narzucasz innym swoje skrzywione wizje świata które nie mają potwierdzenia w faktach.
                                • boblebowsky Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 15.03.20, 11:30
                                  lechutek1966 napisał:

> Narzucasz innym swoje skrzywione wizje świata które nie mają potwierdzenia w fa
                                  > ktach.

:)))
      • no-popis Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 11:54
        haen2010 napisał:

> Ja tak nie uważam. Wina za kryzys zawsze obciąża władzę,
        Za wyjątkiem okresu kryzysu za Tuska :) Tam przyczyny były obiektywne i wręcz wzmocniły rząd :) !
        • mietowe_loczki Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 17:24
          Czy ty naprawdę porównałeś czas kryzysu, podczas którego trzeba podejmować trudne, niepopularne decyzje, z czasami pandemii, w trakcie których obecny rząd nie ma nawet odwagi, by zamknąć kościoły...?
          • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 17:42
            Tu sobie poczytaj jak to Sikorski pyskuje na Tuska który w 2014 roku nie POdpisal umowy w sprawie wspólnych zakupów medycznych.

www.tvp.info/47074130/fake-news-nt-koronawirusa-na-twitterze-sikorskiego-mz-prostuje
            • mietowe_loczki Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 14.03.20, 18:06
              Czyli to prawda, że Polska podpisała to porozumienie jako ostatnia. Luty cały przespany.
    • na_deszczu Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 15.03.20, 11:41
      Ci co dzis przymusowo siedza w domach, a muszą zus zapłacić, i rachunki a o których sie nie mówi (pracownicy teatrów, właściciele kręgielni, taksówkarze, kosmetyczki, fryzjerzy itp- którzy dziś nie mają klientów) - oni przy urnach podziękują. Jest ich mnóstwo. Ale rząd sie chelpi, ze sciaga ludzi do domów. Cóż za piękna wzruszajaca akcja "powrót ludzi do domu". A są ludzie, którzy nie beda mieli z czego pensji 20 pracowników zapłacić, bo produkcja stanęła. Czemu o tym się nie mówi??? Ci ludzie mają zacząć kraść?

• no-popis [...] 15.03.20, 11:52
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • na_deszczu Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 15.03.20, 12:04
          oj, kryptopisiorku
          • na_deszczu Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 15.03.20, 12:17
            dobrze, w dupie z aktorami, ale np, jakieś discpolo kapely weselne? tych ludzi świadczących usługi i dzis zawieszonych jest całe mnóstowo i jedynie Razem sie o nich zajaknąło, no i jeden korwinista - poseł. Nb świat stanął na głowie, skrajny liberał domaga sie pomocy finansowej od państwa dla biznesu.
            • yoma Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 15.03.20, 13:02
              I ja, nie chwalęcy się ;)
      • boblebowsky Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 15.03.20, 12:14
        na_deszczu napisała:

> Ci co dzis przymusowo siedza w domach, a muszą zus zapłacić, i rachunki a o któ
        > rych sie nie mówi (pracownicy teatrów, właściciele kręgielni, taksówkarze, kosm
        > etyczki, fryzjerzy itp- którzy dziś nie mają klientów) - oni przy urnach podzi
        > ękują. Jest ich mnóstwo. Ale rząd sie chelpi, ze sciaga ludzi do domów. Cóż za
        > piękna wzruszajaca akcja "powrót ludzi do domu". A są ludzie, którzy nie beda m
        > ieli z czego pensji 20 pracowników zapłacić, bo produkcja stanęła. Czemu o tym
        > się nie mówi??? Ci ludzie mają zacząć kraść?
        >

Ludzi za śmieciówkach jest ponad milion i póki co nie widać dla nich żadnej pomocy. To samo dotyczy małych firm, wiele po prostu nie przetrwa. Dlatego tak marzą o wyborach w terminie.
        • na_deszczu Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 15.03.20, 12:19
          "Ludzi za śmieciówkach jest ponad milion i póki co nie widać dla nich żadnej pomocy. To samo dotyczy małych firm, wiele po prostu nie przetrwa. Dlatego tak marzą o wyborach w terminie."

ale rząd umywa ręce, bo nas na to nie stać przy napiętym budzecie. Raz słyszałam w trójce, że badania mówią, iż ludzie 500 plus nie konsumowali a głównie oszczędzali, wiec teraz.... wiadomo, mają z tego żyć. Z tej rzekomej pomocy na dzieci.
          • cotojest2020 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 15.03.20, 12:53
            koduj24.pl/wybory-musza-zostac-przesuniete/
          • yoma Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 15.03.20, 13:01
            Do podpisania. Apel do parlamentu o pomoc samozatrudnionym i na śmieciówkach.

dzialaj.akcjademokracja.pl/campaigns/solidarne-panstwo-dla-osob-pracujacych?utm_source=akcja&utm_medium=email&utm_campaign=blast2020-03-15
            • na_deszczu Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 15.03.20, 17:52
              Podpisałam, ankietę wysyłam dalej. Mnie ten problem nie dotyczy, ale nie wybrazam sobie, że państwo pozostawia ludzi bez środków do życia, a co wieczór mamy propagandę premiera, jak to się jednoczymy i solidaryzujemy. Moze zadbać o ludzi starszych, schorowanych, ich odizolować a reszta społeczeństwa niech funkcjonuje normalnie. Te dwa tygodnie kwarantanny na opanowanie sytuacji a potem dzieci do szkoł i niech handal, usługi wracają. Ja starszym sąsiadom zakupy zrobię.
              • na_deszczu Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 15.03.20, 18:06
                Albo dac ludziom zasiłki. Sieję propagandę chwytliwej akcji "powrót do domu" (aż łza sie w oku kręci) a w dudzie maja ludzi, którzy lada dzień zaczną w długi popadać. Hipokryci. Na onecie jest pismo fryzjera skierowane do rządzących.
              • yoma Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 15.03.20, 18:16
                Dzięki :)
      • inocom Każdy normalny człowiek odkłada część środków 15.03.20, 23:33
        na_deszczu napisała:

> Ci co dzis przymusowo siedza w domach, a muszą zus zapłacić, i rachunki a o któ
        > rych sie nie mówi (pracownicy teatrów, właściciele kręgielni, taksówkarze, kosm
        > etyczki, fryzjerzy itp- którzy dziś nie mają klientów) - oni przy urnach podzi
        > ękują. Jest ich mnóstwo.

Każdy normalny człowiek odkłada część środków na zapas.

Nie mów mi, że totalni to idioci.
    • j-k nie smiesz, hloopcze z PO... 15.03.20, 18:20
      boblebowsky napisał: opozycja łapała wiatr w żagle i była na wznoszącej,

nie smiesz, hloopcze z PO...

Kichawa z Plonska jak byla na straconej pozycji - tak jest na niej nadal.
    • cogito50 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 15.03.20, 18:20
      zabrakło w temacie komentarza TANIARADA.
    • no-popis Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 16.03.20, 06:15
      boblebowsky napisał:

> Nie to żebym sugerował, że wymodlił, ale ręka boska mu Covita zesłała.
      Sprawę/tezę można POstawić też w inny, odwrotny nieco sPOsób.
      Wam lemingom to jak tej "baletnicy" aby odsunąć od władzy to przeszkadza "rąbek od spódnicy".
      A to koronawirus, a to głupi moherowy wyborca , a to imigranci z Afryki, a to spisek Kaczyńskiego z Putinem PiSany zdaniem Tuska cyrylicą itd itp.
      Biednemu to zawsze wiatr w oczy ... :)
      • lechutek1966 Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 18.03.20, 23:23
        Czegoś biedny? Boś głupi. Czegoś głupi? Boś biedny. Opozycja zawsze tym się tłumaczyła. Udało się im dwa razy wygrać jadąc na straszeniu PiS. Ale to już nie działa. Wszyscy przekonali się jak naprawdę wyglądają rządy POKO. Nigdy więcej lemingów przy wladzy
      • boblebowsky Re: W czepku urodzony ten Jaruś. 18.03.20, 23:32
        no-popis napisała:

> boblebowsky napisał:
        >
        > > Nie to żebym sugerował, że wymodlił, ale ręka boska mu Covita zesłała.
        > Sprawę/tezę można POstawić też w inny, odwrotny nieco sPOsób.
        > Wam lemingom to jak tej "baletnicy" aby odsunąć od władzy to przeszkadza
        > "rąbek od spódnicy".
        > A to koronawirus, a to głupi moherowy wyborca , a to imigranci z Afryki, a to s
        > pisek Kaczyńskiego z Putinem PiSany zdaniem Tuska cyrylicą itd itp.
        > Biednemu to zawsze wiatr w oczy ... :)
        >

Towarzyszko ludzikowa, spirytusem odkażamy się od zewnątrz, a nie od wewnątrz.
    • j-k belkot. 19.03.20, 00:44
      boblebowsky napisał:
      Już zaczynał się proces proces gnilny władzy,

belkot.

nic takiego nie mialo miejsca.
      • lechutek1966 Re: belkot. 19.03.20, 10:01
        j-k napisał:

> boblebowsky napisał:
        > Już zaczynał się proces proces gnilny władzy,
        >
        >
        > belkot.
        >
        > nic takiego nie mialo miejsca.

OPOzycja bardziej cuchnie od rządzących.
        • boblebowsky Re: belkot. 19.03.20, 12:38
          lechutek1966 napisał:

> j-k napisał:
          >
          > > boblebowsky napisał:
          > > Już zaczynał się proces proces gnilny władzy,
          > >
          > >
          > > belkot.
          > >
          > > nic takiego nie mialo miejsca.
          >
          > OPOzycja bardziej cuchnie od rządzących.

Mógłbyś lesiu tę błyskotliwą myśl rozwinąć?
        • j-k oPOzycja nie cuchnie 19.03.20, 12:41
          lechutek1966 napisał:
          > OPOzycja bardziej cuchnie od rządzących.

oPOzycja nie cuchnie - gdyz nie moze cuchnac cos co nie istnieje, czego, politycznie rzecz biorac - NIE MA.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka