boblebowsky 17.06.20, 22:14 Żenujący prowadzący i jeszcze bardziej żenujące pytania napisane pod Andrzejka. Obleśna ustawka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Kurski nie zawiódł. 17.06.20, 23:00 boblebowsky napisał: > Żenujący prowadzący i jeszcze bardziej żenujące pytania napisane pod Andrzejka. > Obleśna ustawka. Ale jednego pytania mi zabrakło: Dlaczego prezydent powinien bezkonfliktowo współpracować z rządem. Za brak tego pytania Kurski powinien polecieć a przynajmniej zrobić dobrze Prezesowi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Kurski nie zawiódł. 17.06.20, 23:34 Fajnie przytrollował Żółtek, gdy wyjaśniał, jak prezydent może faktycznie znieść podatki ułaskawiając każdego skazanego za niepłacenie podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 10:41 jureek napisał: > Fajnie przytrollował Żółtek, gdy wyjaśniał, jak prezydent może faktycznie znieś > ć podatki ułaskawiając każdego skazanego za niepłacenie podatków. Trzaskowski zawiódł elektorat, wyszedł wściekły nawet nie zatrzymał się do dziennikarzy po debacie. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Kurski nie zawiódł. 17.06.20, 23:39 Muchy się zlatują do QrviSSii, tak śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 00:10 ukos napisał: > Muchy się zlatują do QrviSSii, tak śmierdzi. > Nieładnie się wyrażasz o kandydatach na prezydenta.Dziwne wszystkie posty wyrzucił .Ciebie zostawił. Odpowiedz Link Zgłoś
motocyklista175 Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 00:18 'Uderzyło mnie ....' W dzieciństwie ciebie bili, że takie bzdury teraz wypisujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 10:44 motocyklista175 napisał(a): > 'Uderzyło mnie ....' > W dzieciństwie ciebie bili, że takie bzdury teraz wypisujesz? Myślenie to nie twoja specjalność .Ty byłeś molestowany przez księży .I została trauma. kochani totalni wszyscy widzieli jak wasz kandydat nie ma nic do powiedzenia 7 mln Polaków (i może Polek) widziało i ile byście nie ujadali tego się nie da odzobaczyć.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 07:25 To nie była debata, tylko ustawka pod konkretnego kandydata., który wcześniej został nauczony odpowiedzi na pytania. Niektórym nawet wydawało się , że odpowiada człowiek opanowany i konkretnie mówiący. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 07:34 trzeba anulować bo przegramy. twitter.com/JNizinkiewicz/status/1273348673414598665?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1273348673414598665&ref_url=https%3A%2F%2Fwiadomosci.gazeta.pl%2Fwiadomosci%2F7%2C143907%2C26042390%2Cwybory-2020-sonda-tvp-info-o-tym-kto-wygral-debate-niewazna.html Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 08:07 boblebowsky napisał: > Żenujący prowadzący i jeszcze bardziej żenujące pytania napisane pod Andrzejka. > Obleśna ustawka. Znasz przysłowie o ...złej baletnicy co to jej przeszkadza nawet rąbek od spódnicy ? Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 08:09 A rogi rosną rosną rosną rosną biedny rogaczu Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Kasujesz posty a tego trolla zostawiasz 18.06.20, 10:56 kolor napisał: > A rogi rosną rosną rosną rosną biedny rogaczu Kosz. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis jaki kosz?! 18.06.20, 17:41 taniarada napisał(a): > kolor napisał: > > > A rogi rosną rosną rosną rosną biedny rogaczu > Kosz. Gość jest wpierany przez moderację. Tu na forum widać, że u lewactwa są inne prawa dla jednych a inne dla drugich. To samo to w rzeczywistości w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 17:40 kolor napisał: > A rogi rosną rosną rosną rosną biedny rogaczu Oooo, znowu odezwał się typowy intelektualista od Trzaskowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 10:32 no-popis napisała: > boblebowsky napisał: > > > Żenujący prowadzący i jeszcze bardziej żenujące pytania napisane pod Andr > zejka. > > Obleśna ustawka. > Znasz przysłowie o ...złej baletnicy co to jej przeszkadza nawet rąbek od spódn > icy ? > > > > Poczytaj tłumoku komentarze i zapoznaj się z faktami dotyczącymi tej pseudo debaty. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 08:40 Oczywiście nie wiesz że kandydatury trzeba było składać do 2 tygodni wcześniej? Gdyby tak źle było dla Trzaskowskiego pewnie inne pytania zadali by Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 11:00 m.c.hrabia napisał: > ciemnego luda na pewno. > Chodzisz za mną to ci odpowiem .Ciemny naród.To ten procent Polaków .Wszyscy oświeceni to ateiści i przeciwnicy PIS . Wściekłość Platfusiów na pytania bierze się po prostu stąd, że Trzaskowski tę debatę sromotnie przerżnął. W innym przypadku byłoby chwalenie kandydata, a tak jest krytyka pytań.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan To powtórka z LIchockiej, która zadawała Komorowsk 18.06.20, 08:50 Komorowskiemu pytania napisane przez Kaczyńskiego! Taki sOM PiSie standarTy, Ósmy akapit: wyborcza.pl/1,75398,8090079,Jak_pyta_Lichocka.html Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 08:56 Zastanawiam się, dlaczego tak wychwalana za obiektywność telewizja TVN nie zorganizuje debaty z pytaniami niestronniczymi. Wiem, że to stacja prywatna, że nie ma obowiązku, ale jeśli w znienawidzonej TVP była wysoka oglądalność, to chyba biznesowo by się to opłacało. Reklama podpasek czy jakichś cudownych suplementów diety między kolejnymi rundami pytań i kasa gra! Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 08:59 A nie słyszałeś, ze Andrzej Duda odmawia wystąpienia w TVN (ściślej mówiąc, jego sztab)? To już słyszałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Bądż obiektywny 18.06.20, 09:03 eiran napisał: > A nie słyszałeś, ze Andrzej Duda odmawia wystąpienia w TVN (ściślej mówiąc, jeg > o sztab)? To już słyszałeś. > Trzaskowski też. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Bądż obiektywny 18.06.20, 10:01 taniarada napisał(a): > eiran napisał: > > > A nie słyszałeś, ze Andrzej Duda odmawia wystąpienia w TVN (ściślej mówią > c, jeg > > o sztab)? To już słyszałeś. > > > Trzaskowski też. No to będzie debata bez nich, a wyborcy ocenią tę ich odmowę udziału w debacie. Komorowski też odmówił i nie wyszedł na tym dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Bądż obiektywny 18.06.20, 10:52 jureek napisał: > taniarada napisał(a): > > > eiran napisał: > > > > > A nie słyszałeś, ze Andrzej Duda odmawia wystąpienia w TVN (ściślej > mówią > > c, jeg > > > o sztab)? To już słyszałeś. > > > > > Trzaskowski też. > > No to będzie debata bez nich, a wyborcy ocenią tę ich odmowę udziału w debacie. > > Komorowski też odmówił i nie wyszedł na tym dobrze. Oczywiście można.Ale TVN się do tego nie pali.Za to będzie druga runda w TYPPIS. Jakże łatwo mają w tym roku kandydaci na prezydenta. Dzięki dobrej zmianie Polska jest krajem miodem i mlekiem płynącym, nie ma u nas żadnej epidemii, recesji, wzrastającego bezrobocia i biedy.. Żaden z kandydatów nie musiał więc przygotowywać się z takich trudnych tematów jak gospodarka, służba zdrowia, rynek pracy, polityka zagraniczna. Trudną rolę za to mieli ludzie z TVPiS, aby wymyślić w ogóle jakiekolwiek pytania dla kandydatów. W końcu udało się znaleźć kilka kluczowych tematów, np. palący strategiczny problem przygotowania dzieci w szkole do I Komunii św. Siema Juras. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 09:59 eiran napisał: > A nie słyszałeś, ze Andrzej Duda odmawia wystąpienia w TVN (ściślej mówiąc, jeg > o sztab)? To już słyszałeś. No to nie wystąpi. Komorowski też odmówił występu w debacie przed ostatnimi wyborami w programie pierwszym polskiego radia i debata odbyła się bez niego. Bez Dudy nie może odbyć się debata? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 09:12 jureek napisał: > Zastanawiam się, dlaczego tak wychwalana za obiektywność telewizja TVN nie zorg > anizuje debaty z pytaniami niestronniczymi. Wiem, że to stacja prywatna, że nie > ma obowiązku, ale jeśli w znienawidzonej TVP była wysoka oglądalność, to chyba > biznesowo by się to opłacało. Reklama podpasek czy jakichś cudownych suplement > ów diety między kolejnymi rundami pytań i kasa gra! I wcale się Dudzie nie dziwię. Po historii z posłem Żalkiem nikt z PiS nie powinien uczestniczyć w wydarzeniu organizowanym przez TVN. Trudno bowiem powiedzieć kiedy i z jakiego powodu prowadzący wyrzuci Dudę ze studia. Myślę, że oficjalne przeprosiny ze strony stacji i oficjalna nagana dla prowadzącej to byłoby minimum niezbędne do dalszego prowadzenia jakiejkolwiek debaty za pośrednictwem tej stacji. W przeciwnym razie niech sobie robią debaty sami ze sobą, jak przystało telewizjom niszowym, skierowanym tylko do jednej grupy odbiorców. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 09:01 Farsa i kosmos, bo chłystek Trzaskowski sromotnie przerżnął? Razem z tygryskiem z Krakowa i odjechanym Hołownią? "Nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
optymistaa43 Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 09:08 Kurska zrobila adamczykiem duzo dobrego dla Trzaskowskiego,napewno Trzaskowski wygra. Odpowiedz Link Zgłoś
optymistaa43 Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 09:05 Wiemy ze ma ukradziona lesniczuwke,znamy adres i pamietamy ta morde. Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 09:07 Ta debata to dno. Pytania absurdalne, nic nie znaczące tematy. Jeden cel TVP - dopaść Trzaskowskiego. No i te zachwyty Dudą tych miernot dziennikarskich: Karnowskiego i Sakiewicza, . . . . ! Czy jakiś zachodni kraj też tak organizuje debaty prezydenckie - dopaść konkurenta? Czy telewizje publiczne też zatrudniają takie dziennikarskie miernoty ?? Wszystko wskazuje również na to, że Duda znał te debilne pytania. No i ten 10-minutowy wywiad z marionetką po "debacie". TVP udowodniła kolejny raz, że nie jest telewizją publiczną a telewizją PIS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 09:13 nawet Bosak zauważył ,że pytania dla i widowni inteligentnej inaczej ot takiej popisowo taniej. Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kosa Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 09:29 Skąd wiedzieliście, ze "debata" miała/była wczoraj. Mnie się ta informacja na uszy i oczy nie rzuciła ;) Po Waszych wpisach, myślę, że dobrze, że nie oglądałam. Kiedyś Piotrowicz powiedział, ze telewizja państwowa? nadaje tak żeby mniej inteligentni mogli zrozumieć? Jestem chyba troszeczku zarozumiała. aga Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada No właśnie 18.06.20, 09:37 aga-kosa napisała: > Skąd wiedzieliście, ze "debata" miała/była wczoraj. > Mnie się ta informacja na uszy i oczy nie rzuciła ;) > Po Waszych wpisach, myślę, że dobrze, że nie oglądałam. Kiedyś Piotrowicz powie > dział, ze telewizja państwowa? nadaje tak żeby mniej inteligentni mogli zrozum > ieć? > Jestem chyba troszeczku zarozumiała. aga Są bardziej godne stacje telewizyjne niż TYP PIS .Ja Ciebie rozumiem , te sformułowania występują w przedstawionych "Twittach". Jedna krótka debata ,a tyle emocji, Odpowiedz Link Zgłoś
asdfg2018 Re: Kurski nie zawiódł. 18.06.20, 09:30 Z tymi Kurskimi mamy wyrażnie jakiś problem psychologiczny . Chyba kolesie mają jakieś traumy z dzieciństwa i teraz to odreagowują i robią ludziom i sobie wzajemnie na złość . Jeden robi za dobrego policjanta a drugi za szwarc charakter .Wg mnie powinni te traumy przepracować z dobrym psychoterapeutą . Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Dziś wychodzi więcej szczegółów 18.06.20, 10:35 Jak dopowiedziała Karolina Lewicka, telewizja publiczna tłumaczyła, że sondę unieważniono "z powodu inwazji botów". - Tak, to były boty, które nazywają się ludzie. I ci ludzie chcą głosować na Rafała Trzaskowskiego. Ale widać też było, jak pokazywany był Rafał Trzaskowski, jak kadrowany. Tak, żeby nie mógł mówić do widza. Wszyscy kandydaci otrzymali informację przed debatą, do której kamery mają mówić, ale potem okazało się, że nasz kandydat jest kadrowany z dwóch kamer - opowiadał Tomczyk. Jak wyjaśnił, interweniował w tej sprawie w czasie trwania debaty. - Poprosiłem do siebie kierownika planu, producenta pokazałem, jak wygląda kadr i po czwartym pytaniu Rafał Trzaskowski mówił już do właściwej kamery. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Dziś wychodzi więcej szczegółów 18.06.20, 10:46 boblebowsky napisał: > Jak dopowiedziała Karolina Lewicka, telewizja publiczna tłumaczyła, że > sondę unieważniono "z powodu inwazji botów". - Tak, to były boty, które nazywaj> ą się ludzie. I ci ludzie chcą głosować na Rafała Trzaskowskiego. Ale widać też> było, jak pokazywany był Rafał Trzaskowski, jak kadrowany. Tak, żeby nie mógł > mówić do widza. Wszyscy kandydaci otrzymali informację przed debatą, do której > kamery mają mówić, ale potem okazało się, że nasz kandydat jest kadrowany z dwó> ch kamer - opowiadał Tomczyk. Jak wyjaśnił, interweniował w tej sprawie w czasi> e trwania debaty. - Poprosiłem do siebie kierownika planu, producenta pokazałem> , jak wygląda kadr i po czwartym pytaniu Rafał Trzaskowski mówił już do właściw> ej kamery. totalni obszczekują tvp dla odmiany? jakie to szokujące i zwracające uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Dziś wychodzi więcej szczegółów 18.06.20, 10:49 qrwski w jednym ma 100% racji, taniochy to kupią. Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan A od dzisiaj mamy nowy program telewizyjny 18.06.20, 14:29 forum.gazeta.pl/forum/w,396,170101619,170101619,No_to_mamy_nowy_program_telewizyjny_TV24_DUDA.html Odpowiedz Link Zgłoś