stanpan 20.06.20, 17:48 moderację Forum Kraj z V kolumny PiS , która broni PiSiej ferajny przed takimi jak ja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qinto Re: Czy jak Trzaskowski wygra wybory to oczyści 20.06.20, 17:49 Musisz mu dać cynk. Wydupczy albo moderatorów albo ciebie Stasiu. Co obstawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan TYch co bronią PISiej ferajny!!! 20.06.20, 17:53 qinto napisał: > Musisz mu dać cynk. Wydupczy albo moderatorów albo ciebie Stasiu. > Co obstawiasz? > Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a co zrobi z moderacja PO ? 20.06.20, 17:53 stanpan napisał: > moderację Forum Kraj z V kolumny PiS , która broni PiSiej ferajny przed takimi jak ja? a co zrobi z moderacja PO - ktora mnie tu bez przerwy wycina ? Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan Zalinkuj siebie na ośłej, bo ja nie musz ę!!! 20.06.20, 17:55 j-k napisał: > stanpan napisał: > > moderację Forum Kraj z V kolumny PiS , która broni PiSiej ferajny przed t > akimi jak ja? > > > a co zrobi z moderacja PO - ktora mnie tu bez przerwy wycina ? KAżdy dzień o dwóch lat za ośłej zaczynam ja!!! Kumasz, to linkuj Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan Dodam więcej, od dwóch lat jestem najczęściej 20.06.20, 17:58 i zawsze pierwszym na ośłej jak się PiSie bydle na moderacji obudzi!!! JAk PiS przegra, to wystąpię o tytuł kombatana walki z PIS na tym Forum i kombatanta WAlki z PIS moderacją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Dodam więcej, od dwóch lat jestem najczęściej 20.06.20, 18:03 stanpan napisał: > i zawsze pierwszym na ośłej jak się PiSie bydle na moderacji obudzi!!! > JAk PiS przegra, to wystąpię o tytuł kombatana walki z PIS na tym Forum i komba > tanta WAlki z PIS moderacją!!! Raczej dostaniesz tytuł pierwszego wariata na forum- Stasiu. Weź tabletki, wypij melisę, zrób siusiu i idź spać. Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan TEż pikny tytuł do Księgi rekordów Guinnessa 20.06.20, 18:16 qinto napisał: > stanpan napisał: > > > i zawsze pierwszym na ośłej jak się PiSie bydle na moderacji obudzi!!! > > JAk PiS przegra, to wystąpię o tytuł kombatana walki z PIS na tym Forum i > komba > > tanta WAlki z PIS moderacją!!! > > > Raczej dostaniesz tytuł pierwszego wariata na forum- Stasiu. > Weź tabletki, wypij melisę, zrób siusiu i idź spać. > > > > powtarzasz się idioto! A w Księdze rekordów Guinnessa jeszcze nigdy nie było było takiego jak ja, który jestem absolutnym rekordzistom na ośłe tej gazety!!! Jedynym takim od co najmnie j20 lat i myśłę, że ten tytuł mnie się nalezy tak jak im te pieniądze!!! SAm tam napiszę w tej sprawie i załączę kilka tysięcy osłów zrzutów ekranu!!! I proszę o głos Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: TEż pikny tytuł do Księgi rekordów Guinnessa 20.06.20, 18:27 stanpan napisał: powtarzasz się idioto! Choć wiem, że jesteś idiotą, jednak mówię do ciebie Stasiu. Ja mam klasę POyebku. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Zalinkuj siebie na ośłej, bo ja nie musz ę!!! 20.06.20, 18:01 KAżdy dzień o dwóch lat za ośłej zaczynam ja!!! Kumasz, to linkuj Jak ci kolejna osoba mówi, że jesteś pijany, to posłuchaj i połóż się spać. Zwykle zaczynasz odloty po godz. 18.00 dzisiaj zacząłeś wcześniej.Niestety Stasiu - przynosisz tylko wstyd forumowym platfusom. Odpierdalasz tu dziennie takie numery, że powinieneś się zapaść pod ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan Idioto, patrz na osła!!! 20.06.20, 18:18 qinto napisał: > > KAżdy dzień o dwóch lat za ośłej zaczynam ja!!! > Kumasz, to linkuj > > Jak ci kolejna osoba mówi, że jesteś pijany, to posłuchaj i połóż się spać. Zwy > kle zaczynasz odloty po godz. 18.00 dzisiaj zacząłeś wcześniej.Niestety Stasiu > - przynosisz tylko wstyd forumowym platfusom. > Odpierdalasz tu dziennie takie numery, że powinieneś się zapaść pod ziemię. > > DZiś mnie bydle usunęło o 8,49! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ty to masz farta. 20.06.20, 18:21 stanpan napisał: > KAżdy dzień o dwóch lat za ośłej zaczynam ja!!! ty to masz farta. moje wpisy leca bezposrednio w kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: ty to masz farta. 20.06.20, 18:28 j-k napisał: > stanpan napisał: > > KAżdy dzień o dwóch lat za ośłej zaczynam ja!!! > > > ty to masz farta. > > moje wpisy leca bezposrednio w kosmos. POdobnie jak moje. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Może warto zmienić nick 20.06.20, 18:28 j-k napisał: > stanpan napisał: > > KAżdy dzień o dwóch lat za ośłej zaczynam ja!!! > > > ty to masz farta. > > moje wpisy leca bezposrednio w kosmos. Na kosmonauta.Ja też być może.Bo fani szaleją za moim ostatnio.🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Czy jak Trzaskowski wygra wybory to oczyści 20.06.20, 18:15 stanpan napisał: > moderację Forum Kraj z V kolumny PiS , która broni PiSiej ferajny przed takimi > jak ja? > > Zawsze są tu fajne jaja u Ryja w tych godzinach .Tak to by było nudno .Ale wkoło jest wesoło 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Czy jak Trzaskowski wygra wybory to oczyści 20.06.20, 18:29 taniarada napisał(a): > stanpan napisał: > > > moderację Forum Kraj z V kolumny PiS , która broni PiSiej ferajny przed t > akimi > > jak ja? > > > > Zawsze są tu fajne jaja u Ryja w tych godzinach .Tak to by było nudno .Al > e wkoło jest wesoło 🤣 O tej porze POwinni Stasiowi dać tabletki i założyć kaftan. Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan A temu co jako pierwsze do mnie wydupcza? 20.06.20, 19:25 Aqinto napisał: > taniarada napisał(a): > > > stanpan napisał: > > > > > moderację Forum Kraj z V kolumny PiS , która broni PiSiej ferajny p > rzed t > > akimi > > > jak ja? > > > > > > Zawsze są tu fajne jaja u Ryja w tych godzinach .Tak to by było nud > no .Al > > e wkoło jest wesoło 🤣 > > > O tej porze POwinni Stasiowi dać tabletki i założyć kaftan. > Lewatywe Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan A ryj jak zwykle jako pierwszy na osle 20.06.20, 19:17 taniarada napisał(a): > stanpan napisał: > > > moderację Forum Kraj z V kolumny PiS , która broni PiSiej ferajny przed t > akimi > > jak ja? > > > > Zawsze są tu fajne jaja u Ryja w tych godzinach .Tak to by było nudno .Al > e wkoło jest wesoło 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Czy jak Trzaskowski wygra wybory to oczyści 20.06.20, 18:28 stanpan napisał: > moderację Forum Kraj z V kolumny PiS , która broni PiSiej ferajny przed takimi > jak ja? > - oczysci!, tak jak Wisle. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Czy jak Trzaskowski wygra wybory to oczyści 20.06.20, 18:45 141288bs napisał: > stanpan napisał: > > > moderację Forum Kraj z V kolumny PiS , która broni PiSiej ferajny przed t > akimi > > jak ja? > > > - oczysci!, tak jak Wisle. Pewnie już o tym zapomniał .Tyle obietnic. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Czy jak Trzaskowski wygra wybory to oczyści 20.06.20, 18:48 Tak, donosicielu, oczyścił. Kiedy prezydentem Warszawy był Kaczyński, zajmował się tylko swoim orszakiem i żeby wyrzucić z pracy pielęgniarkę, która nie zgodziła się na korupcyjne zapisywanie jego znajomych. Brudna Wisła w ogóle go nie obchodziła. Ale to normalne dla was, donosicielu. Ja to wiem przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Czy jak Trzaskowski wygra wybory to oczyści 20.06.20, 18:51 buldog2 napisał: > Tak, donosicielu, oczyścił. > Kiedy prezydentem Warszawy był Kaczyński, zajmował się tylko swoim orszakiem i > żeby wyrzucić z pracy pielęgniarkę, która nie zgodziła się na korupcyjne zapisy > wanie jego znajomych. Brudna Wisła w ogóle go nie obchodziła. Ale to normalne d > la was, donosicielu. Ja to wiem przecież. > Tak, my wiemy, że wszystko wiesz. Może też wiesz, kto był prezydentem Warszawy po Kaczyńskim? Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan ZA to wyremontował elewację swojej kamienicy 21.06.20, 09:40 buldog2 napisał: > Tak, donosicielu, oczyścił. > Kiedy prezydentem Warszawy był Kaczyński, zajmował się tylko swoim orszakiem i > żeby wyrzucić z pracy pielęgniarkę, która nie zgodziła się na korupcyjne zapisy > wanie jego znajomych. Brudna Wisła w ogóle go nie obchodziła. Ale to normalne d > la was, donosicielu. Ja to wiem przecież. > w której mieszkał, wymienił nawierzchnie najbliżego skrzyżowania i założył sygnalizację świetlną , żeby mógł bezpiecznie wyjezdzać z domu. Ponadto Lech Kaczyński poztawił zakaz parkopwania przed kamienicą w której mieszkał po to by szofer, który po niego co dzień rano przyjeżdżał miał gdzie stanąć i na niego czekać, To gdzie zaparkują pozostali mieszkańcy kamiemicy Wypitny miał w nosie, on dbał tylko o siebie. A ścieko odprowadzane bezpośrednio do Wisły bez żadnego oczyszczania to gop w ogóle nie interesowały. Ważniejsze były cogodzinne telefony do brata i mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan Wiśle to Kaczyński zasrywał przez cala 20.06.20, 19:29 141288bs napisał: > stanpan napisał: > > > moderację Forum Kraj z V kolumny PiS , która broni PiSiej ferajny przed t > akimi > > jak ja? > > > - oczysci!, tak jak Wisle. Kadencję,bo wolał muzeum pw Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Czy jak Trzaskowski wygra wybory to oczyści 20.06.20, 19:07 Pewnie się weźmie za ciebie w trybie przyśpieszonym. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś