Dodaj do ulubionych

Są granice do których Kurski się nie posunie ?

22.06.20, 14:38
Widzieliśmy już różne rzeczy, ale taka manipulacja.... Co będzie następne? Twarz Trzaskowskiego doklejona do jakiegoś chlora spod sklepu, a może już trwają pracę nad technologia deepfake, w końcu kaski nie brakuje.

Najtrudniejsze zadanie jeszcze przed montażystami z TVP. Wizyta Andrzejka w USA w miesiącu LGBT + przywitanie antyrządowej polonii.

W niedzielnym wydaniu "Wiadomości" TVP pokazano wiec Andrzeja Dudy w Krakowie, na który "przyszły tłumy". Chwilę później w sieci pojawiły się oskarżenia, że przedstawiono protestujących przeciwko głowie państwa jako zwolenników prezydenta. Ponadto, jak twierdzi m.in. Jan Hartman, w materiale programu informacyjnego nie ma również flag LGBT, które demonstrujący mieli ze sobą. Do sprawy odniósł się szef TAI Jarosław Olechowski, który twierdzi, że to nieprawda.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Są granice do których Kurski się nie posunie 22.06.20, 14:40
      to bydle nie zna granic.
    • pkt4a Re: Są granice do których Kurski się nie posunie 22.06.20, 14:41
      cukierkotka
      • boblebowsky Re: Są granice do których Kurski się nie posunie 22.06.20, 14:45
        pkt4a napisała:

> cukierkotka

To by było dobre, o kochance nie pomyślałem.
    • yoma Re: Są granice do których Kurski się nie posunie 22.06.20, 14:53
      Nie.
      • boblebowsky Re: Są granice do których Kurski się nie posunie 22.06.20, 14:55
        yoma napisała:

> Nie.
        >

Ja czekam na pierwszy polski deepfake, kto jak nie Kurski mógłby być pionierem tej technologii w naszym kraju.
    • stanpan Chciałem o tym napisać ponad 2 godziny temu, ale 22.06.20, 14:54
      Ale uważałem, że to za ważna wiadomość, by wylądowała na oślej, bo gdym to ja założył ten wąrek, to PiSior po przebudzenie ani chybił by go wydupczył na osła.
      Dlatego też dokleiłem tą wiadomość do innego wątku:

stanpan
      A tymczase Qrwski zafałszowuje rzeczywistość
      22.06.20, 12:14
      adria231 napisała:

> Dostałam wczoraj na Whats App zdjęcie w.w z tekstem :" Już załatwiłem wam b
      > ony wakacyjne, a jak wygram wybory, to dorzucę kartki na cukier, mąkę, mięso, b
      > uty i na papier do DU*Y."
      > Po tym , co usłyszałam wczoraj w Krakowie nie mam skrupułów, by ten tekst zap
      > rezentować.

I to już nie takie duperele jak wygumkowanie serduszka Owsiaka z okrycia posła PO, czy zastąpienie linii podwójnej ciągłej linią przerywaną na miejscy wypadku z udziałem Szydło, teraz sprawa jest bardzo poważna i powinna być ścigana przez prokuraturę, bo może mieć wpływ na wybory prezydenckie:
      • boblebowsky Re: Chciałem o tym napisać ponad 2 godziny temu, 22.06.20, 15:44
        stanpan napisał:

> Ale uważałem, że to za ważna wiadomość, by wylądowała na oślej, bo gdym to ja z
        > ałożył ten wąrek, to PiSior po przebudzenie ani chybił by go wydupczył na osła.
        > Dlatego też dokleiłem tą wiadomość do innego wątku:
        >
        > stanpan
        > A tymczase Qrwski zafałszowuje rzeczywistość
        > 22.06.20, 12:14
        > adria231 napisała:
        >
        > > Dostałam wczoraj na Whats App zdjęcie w.w z tekstem :" Już załatwiłem wam
        > b
        > > ony wakacyjne, a jak wygram wybory, to dorzucę kartki na cukier, mąkę, mi
        > ęso, b
        > > uty i na papier do DU*Y."
        > > Po tym , co usłyszałam wczoraj w Krakowie nie mam skrupułów, by ten tekst
        > zap
        > > rezentować.
        >
        > I to już nie takie duperele jak wygumkowanie serduszka Owsiaka z okrycia posła
        > PO, czy zastąpienie linii podwójnej ciągłej linią przerywaną na miejscy wypadku
        > z udziałem Szydło, teraz sprawa jest bardzo poważna i powinna być ścigana prze
        > z prokuraturę, bo może mieć wpływ na wybory prezydenckie:

Moim zdaniem, poważna, ale jeszcze nie na prokuraturę, co najwyżej KRRiT, ale wierzę w Jacusia, że jeszcze się wykaże.
        • stanpan Re: Chciałem o tym napisać ponad 2 godziny temu, 23.06.20, 10:16
          boblebowsky napisał:
          >
          > Moim zdaniem, poważna, ale jeszcze nie na prokuraturę, co najwyżej KRRiT, ale w
          > ierzę w Jacusia, że jeszcze się wykaże.
          >
          >
          >
          Prokuratura jest POiSia i zrobi to co jej Kaczyński każe, będzie powtórka z dwóch wieć i kopertyKaczyńskiego
    • no-popis Jarosław Kurski nie ma zahamowań, nie ma granic 22.06.20, 18:08
      boblebowsky napisał:

> Widzieliśmy już różne rzeczy, ale taka manipulacja.... Co będzie następne? Twa
      > rz Trzaskowskiego doklejona do jakiegoś chlora spod sklepu, a może już trwają p
      > racę nad technologia deepfake, w końcu kaski nie brakuje.
      JAcek Kurski też.
      • boblebowsky Re: Jarosław Kurski nie ma zahamowań, nie ma gran 22.06.20, 20:27
        no-popis napisała:

> boblebowsky napisał:
        >
        > > Widzieliśmy już różne rzeczy, ale taka manipulacja.... Co będzie następn
        > e? Twa
        > > rz Trzaskowskiego doklejona do jakiegoś chlora spod sklepu, a może już tr
        > wają p
        > > racę nad technologia deepfake, w końcu kaski nie brakuje.
        > JAcek Kurski też.

A coś na temat tłumoku?
        • eiran Re: Jarosław Kurski nie ma zahamowań, nie ma gran 22.06.20, 20:41
          W końcu od tego tłumok, żeby pisać nie na temat.
        • no-popis Re: Jarosław Kurski nie ma zahamowań, nie ma gran 23.06.20, 06:05
          boblebowsky napisał:
          > A coś na temat tłumoku?
          To było na temat ale taki cymbał jak Ty ma zbyt mało neuronów aby to przetworzyć.
    • ukos Re: Są granice do których Kurski się nie posunie 22.06.20, 20:41
      boblebowsky napisał:

> Ponadto, jak twierdzi m.in. Jan Hartman, w materiale
      > programu informacyjnego nie ma również flag LGBT,
      > które demonstrujący mieli ze sobą.
      > Do sprawy odniósł się szef TAI Jarosław Olechowski,
      > który twierdzi, że to nieprawda.

No jasne ,że nieprawda! Przecież jak TVPiSSdu DEZINFO usunęło flagi, to znaczy, że flag nie było, jak usuwa czyjąś fotografię, to znaczy, że ten ktoś to nieosoba. Tak przecież każe sam PrezesPan (Bo-że, Bo-że, jaki też kochany!). Czyli okropna krzywda dzieje się TVPiSSdu DEZINFO i całemu PiSSdusiowi. Bo-że, Bo-że, jakże też TVPiSSdu DEZINFO i cały PiSSduś ukrzywdzone, biedne, uciśnione. Straszliwa krzywda, krzywdaaa, krzywdaaaaaa, krzywdaaaaaaaaa, okropny przemysł pogardy!!! Buuu, buuuuuu, buuuuuuuuu...
    • szwampuch58 Re: Są granice do których Kurski się nie posunie 23.06.20, 09:33
      Czy można się zarazić COVID-19 oglądając Qwizje ? Czy tylko nienawiścią ?
      • no-popis Re: Są granice do których Kurski się nie posunie 24.06.20, 05:33
        szwampuch58 napisał:

> Czy można się zarazić COVID-19 oglądając Qwizje ? Czy tylko nienawiścią ?
        No to Ty, czandra, buldog, hrabia, wsk, kolor , aniechto only, erte, poranna kawa musicie bardzo intensywnie oglądać tę TVP wrećz non stop bo trudno tu o osoby z większą porcją nienawiści w każdym niemal poście.
    • pkt4a Re: Są granice do których Kurski się nie posunie 23.06.20, 10:39
      Czy już ktos pisze książke o tym kolesiu ? Bestseller murowany

-------------------------------
      Kampania wyborcza o prezydenturę roztrzygnie się sprawą tych apaszek za 18 000 zł
      • m.c.hrabia Re: Są granice do których Kurski się nie posunie 23.06.20, 10:44
        już napisano

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/61BcMRzKxRL.jpg
        • margit49 Re: Są granice do których Kurski się nie posunie 23.06.20, 11:20
          m.c.hrabia napisał:

> już napisano
          >

Kurski albo z wdzięczności-za ponowne przyjęcie do partii, albo z wyrażanej głośno tęsknoty za pisem-bo koniunkturalnie związał się z Ziobrą, zaprzysiął, że będzie bulterierem Kaczyńskiego. Tak właśnie wypowiedział się w Dużym Formacie. Kaczyński nie wiedząc, bo nie czytał, a słowa te były powtarzane, oburzył się, że GW porównuje człowieka z psem. Nie sądzę, by to porównanie było korzystne dla bulteriera
          Kurski zaprzysiągł i się wywiązuje.
      • no-popis Re: Są granice do których Kurski się nie posunie 25.06.20, 18:46
        pkt4a napisała:

> Czy już ktos pisze książke o tym kolesiu ? Bestseller murowany
        A czytałeś Janusza Palikota o PO i Tusku ?
    • pkt4a Re: Są granice do których Kurski się nie posunie 23.06.20, 11:20
      Media relacjonowały jego sprawe rozwodową . Czy do czegoś się nie posunął ?

-------------------------
      To sprawa tych 18 000 zł na apaszki zadecyduje o prezydenturze .
      • margit49 Re: Są granice do których Kurski się nie posunie 23.06.20, 11:26
        pkt4a napisała:

> Media relacjonowały jego sprawe rozwodową . Czy do czegoś się nie posunął ?
        >
        >
        > -------------------------
        > To sprawa tych 18 000 zł na apaszki zadecyduje o prezydenturze .

Wymeldował syna, bo ten ujął się za matką.
        • pkt4a Re: Są granice do których Kurski się nie posunie 23.06.20, 14:52
          ..tak , chociażby to wymeldowanie syna , to bardzo dużo mówi o człowieku .

Zdolny do wszystkiego , no może prawie do wszystkiego , dlatego jest użyteczny u krótkiego .

-----------------------
          To sprawa tych 18 000 zł na apaszki zadecyduje o prezydenturze .
    • boblebowsky Dorzucam, bo Jacek we formie 25.06.20, 01:06
      W środę w Wiadomościach TVP wyemitowany został materiał Macieja Sawickiego pt. Przedwyborcza mobilizacja. Został on poświęcony ubiegającemu się o reelekcję Andrzejowi Dudzie. W sieci szybko pojawiły się komentarze, że wyglądał jak spot wyborczy. Zobaczyłem spot prezydenta Andrzeja Dudy, który nawet nie udawał materiału dziennikarskiego - napisał Bartek Godusławski z Dziennika Gazety Prawnej.
      • sylwia.rusz [...] 25.06.20, 18:53
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • boblebowsky Re: Dorzucam, bo Jacek we formie 25.06.20, 18:58
          sylwia.rusz napisała:

> Większości Polaków to się podoba. TVP jest skuteczna to dlaczego ma zmieniac sw
          > oją strategię?

A ile to jest ta większość? Poza tym jeszcze bardziej skuteczne byłoby sfałszowanie wyborów, co zapewne spodobałoby się pisim wyborcom.
    • no-popis JAcek tak ale Jarosław Kurski nie zna granic 25.06.20, 16:52
      boblebowsky napisał:

> Widzieliśmy już różne rzeczy, ale taka manipulacja....
      :)
      • boblebowsky SPAM 25.06.20, 16:57
        kosz.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka