edico 29.01.21, 09:04 Wczoraj ok. godz. 21 policja otoczyła protestujących i do godz 3 dzisiaj usuwała ich siłą. www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/wyrok-tk-ws-aborcji-policja-otoczyla-protestujacych-i-usuwala-ich-sila/kdt6l0g,79cfc278 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
99venus Re: Siłownia policyjna na al. Szucha 29.01.21, 09:23 Nie da sie ukryć:PiSpolicja odniosła zwycięstwo nad kobietami.Można się zapytać czy im nie wstyd być w tych mundurach i zajmować się pacyfikowaniem kobiet ale podejrzewam,że nie zrozumieją tego pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada No i? 29.01.21, 10:27 99venus napisał: > Nie da sie ukryć:PiSpolicja odniosła zwycięstwo nad kobietami.Można się zapytać > czy im nie wstyd być w tych mundurach i zajmować się pacyfikowaniem kobiet ale > podejrzewam,że nie zrozumieją tego pytania. > Żeby to były kobiety.Ale młode zdrowe byczki .Zamiast pracować to latają za lewicą na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
zwariowanycyklista PiSałem o tym samym wczoraj wieczorem, ale mnie 29.01.21, 10:39 mój PiSi gnębiciel na moderacji w kosmos wydupczył: forum.gazeta.pl/forum/w,28,171181540,171181540,JAk_sie_czuja_Policjanci_ktorzy_robia_dzis_to.html PiSałem dokładnie to samo, co ty choć się nie znamy, co zresztą widać po tytule mojego wydupczonego wątku, a to oznacza że nasze opinie nie są osamotnione! Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: PiSałem o tym samym wczoraj wieczorem, ale mn 29.01.21, 10:45 W wielu przypadkach zgadzam się nie tylko z Twoim punktem widzenia, ale spotykam się także ze zdaniami odrębnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Siłownia policyjna na al. Szucha 29.01.21, 10:51 edico napisał: > Wczoraj ok. godz. 21 policja otoczyła protestujących i do godz 3 dzisiaj usuwał > a ich siłą. > www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/wyrok-tk-ws-aborcji-policja-otoczyla-protestujacych-i-usuwala-ich-sila/kdt6l0g,79cfc278 Około 3-ciej rano policja usunęła "piorunerów" sprzed TK. Zostawili tylko Lempart siedzącą na asfalcie:Czekała, czekała i czekała, żeby policjanci i ją wynieśli, ale oni ją totalnie olali.Jak tak można .A Klementyna Suchanow zatrzymana i siedzi.Można . Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: Siłownia policyjna na al. Szucha 29.01.21, 11:04 Tanirozum jak zwykle bliźniemu swemu sprzyja i 8 przykazania przestrzega z całą starannością. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Siłownia policyjna na al. Szucha 29.01.21, 11:16 Tak, jak na salezjana przystało :) Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: Siłownia policyjna na al. Szucha 29.01.21, 13:53 Jak ktoś nie ma pojęcia o problemie, to bielmo lewicy nie tylko oczy mu przysłania. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Siłownia policyjna na al. Szucha 29.01.21, 15:02 Profesjonaliści w każdym calu. Również tym razem nikogo nie zabili. Odpowiedz Link Zgłoś