Dodaj do ulubionych

Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dzień:)

27.07.21, 12:50
Pijany ksiądz wpadł do grobu.

„Miał gorszy dzień. Może był zmęczony":) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,27373819,grudziadz-pijany-ksiadz-odprawial-msze-pogrzebowa-a-proboszcz.html#do_w=46&do_v=142&do_st=RS&do_sid=288&do_a=288&s=BoxNewsImg4
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 27.07.21, 13:03
      Boski cytacik:)

Ksiądz Dawid jest na miesięcznym urlopie. Ja zaraz pojadę na policję i sobie z nimi porozmawiam. Oni już za dużo powiedzieli w tej sprawie - skwitował ksiądz proboszcz
      • yoma Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 27.07.21, 13:30
        Krótka rozmowa między panem a plebanem 😁
        • pies.na.czarnych Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 27.07.21, 13:35
          Chrzcin prawie nie ma tylko pogrzeby. Jak tu nie pić, jak tu żyć.
          • yoma Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 27.07.21, 13:53
            Oj tam, gdzie nie spojrzeć, wszędzie wózki. Pokłosie pierwszego lockdownu 😀
    • czandra3 Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 27.07.21, 13:40
      Wpadł na chwilę do swego szefa.
      • motocyklista175 Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 27.07.21, 19:50
        Wy tu sobie podśmiechujki robicie, a może to jest jakaś ludzka tragedia.
        Może chłopak go rzucił, albo mu się dpf zatkał w beemce..........
        • pkt4a Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 28.07.21, 10:04
          o , to , to , właśnie motocyklisto175
          a ludzie jak ci wilcy rzucili się już na naszego księdza Dawida , teraz na inną parafię trzeba będzie przerzucić Dawidka albo może nawet wysłać "na misje" jakieś albo "na studia do Rzymu"
          zmarły pochowany ? pochowany , więc o co biega ?
          robota wykonana , zleceniodawca zapłacił za pracę , zleceniobiorca kwotę pokwitował i gitara

,,,,,,,,,,,,,,,,,,
          dzienniklodzki.pl/beda-parafie-bez-wlasnych-ksiezy-kuria-lowicka-i-czestochowska-zapowiadaja-laczenie-parafii-powodem-braki-ksiezy-i-odplyw/ar/c1-15460782
    • qwardian Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 28.07.21, 11:04
      Na tym forum niektóre osoby w ogóle nie będą mieć pogrzebu, a już na pewno nikt nie wpadnie do ich grobu..
      • pies.na.czarnych Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 28.07.21, 21:45
        > a już na pewno nikt nie wpadnie do ich grobu..

Smutno będzie jak na pogrzebie:)
      • motocyklista175 Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 28.07.21, 23:42
        Tępota pisich troli czyni ich nieśmiertelnymi?
        Nie sądzę.
    • mienkiszon A pisali, że został sołtysem? 28.07.21, 11:30
      pies.na.czarnych napisała:

> Pijany ksiądz wpadł do grobu.
      >
      > „Miał gorszy dzień. Może był zmęczony":) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,27373819,grudziadz-pijany-ksiadz-odprawial-msze-pogrzebowa-a-proboszcz.html#do_w=46&do_v=142&do_st=RS&do_sid=288&do_a=288&s=BoxNewsImg4
      >
      >
      >
    • met_ol Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 28.07.21, 21:35
      Nic się nie zmieniło od lat.
      Na ślubie brata mojego Przyjaciela (lat temu "n" gdzie "n" dąży do 50, (wieś w d. woj. olsztyńskim), orszak weselny stoi pod kościołem - księdza brak. Jeden z mieszkańców (też gość weselny) mówi - wiem gdzie jest. I rzeczywiście po kilku minutach "wloką" rzeczonego. Jakoś go tam doprowadzili do "użytku", udzielił ślubu mocno trzymając się ołtarza. Na koniec "Pan z wami" - sruuuuu - nie ma plebana, pojawia się jedna łapka na stole ołtarzowym, potem druga, podnosi się - "I z Duchem Twoim" odśpiewali wierni, "Niech was błogosławi..." łubudu - nie ma księdza, już nie powstał.
      • yoma Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 28.07.21, 23:33
        Ale mszę odprawił. Twardziel :)
        • pies.na.czarnych Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 28.07.21, 23:50
          Zaprawiony w boju.
          Po tylu razach to nawet szympans odprawiłby mszę.
          • yoma Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 29.07.21, 00:23
            Kumpla miałam, co tak fajnie schodził. W jednej sekundzie normalnie siedział, rozmawiał i się zachowywał, w następnej leżał pod stołem :)
    • pkt4a Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 29.07.21, 11:04
      czy ks.Dawid z parafii św.Stanisława z osiedla Rządz przyjechał na cmentarz komunalny swoim samochodem jako kierowca ?

pomorska.pl/w-grudziadzu-pijany-kaplan-odprawial-nabozenstwo-pogrzebowe/ar/c1-15727392
    • pies.na.czarnych Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 29.07.21, 17:26
      Tu są wszyscy nadzbani :)

Modlę się do Pani Sianowskiej Królowej Kaszub o pomoc w usunięciu rzeźb demonów w gminie Linia. Panie Jezu, który wciąż zabiegasz o nasze nawrócenie, zmiłuj się nad nami – głos kapłana rozlega się przez głośnik we wsi pogrążonej w wieczornym mroku.
      https://external-bru2-1.xx.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQGhlxzpSwRPG8cv&w=500&h=261&url=https%3A%2F%2Fbi.im-g.pl%2Fim%2Fa0%2F16%2F1a%2Fz27355552FBW%2CTrzymetrowy-Retnik---zlosliwy-duch--ktory-zwodzi-l.jpg&cfs=1&ext=jpg&ccb=3-5&_nc_hash=AQEJ6vnCGK5SvGUC
      • yoma Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 29.07.21, 18:37
        Demony nie grają na akordeonach, wielebny chyba nadużył 😁
        • pies.na.czarnych Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 29.07.21, 18:59
          Jakiś złośliwy ministrant włączył mu mikrofon, a on po pijaku myślał, ze gada sam do siebie.:)
          • yoma Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 29.07.21, 19:06
            :) Jeszcze rozumiem, gdyby się modlił o usunięcie demonów, ale rzeźb? :)
        • met_ol Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 29.07.21, 22:35
          To co mówić o Śląsku, gdzie takich rzeźb jest multum.
          • pkt4a Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 30.07.21, 12:12
            Ale to są Kaszuby , tam mental podobny jak na Podlasiu albo na Podkarpaciu
      • pkt4a Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 29.07.21, 21:59
        te kościelne głośniki to jak głos imama dobiegający z meczetów w Iranie , ja pierdziu
        • pies.na.czarnych Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 29.07.21, 22:12
          Raczej jak kołchoźniki z wczesnego PRLu:)
          • met_ol Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 29.07.21, 22:32
            .... obowiązkowe w każdym domu. Przypomina mi się jeden z filmu tryptyków "U Pana Boga........"
            Jak komendant dostał przez pejdzera anons do pokuty
            • met_ol Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 29.07.21, 22:34
              ...przez pagiera.
              • yoma Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 29.07.21, 22:58
                Oj tam oj tam, coraz bardziej mi się ta fucha podoba. To ja jeżdżę w dzikie pola, żeby mi głos nie zardzewiał w rozmaitych lockdownach, a taki włącza se głośnik i kto mu co zrobi :)
                • met_ol Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 29.07.21, 23:01
                  ???????????????????? Wchodzisz w deal z plebanem ??????????????
                  • yoma Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 29.07.21, 23:12
                    Dlaczego mam wchodzić w deal? Fuchę chcę. Czy kobieta ksiądz nazywa się księżniczka? 😁
                • pies.na.czarnych Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 30.07.21, 00:47
                  Niedawno w Gazecie pisali, że jakiś Holender pozwał miasto do sądu bo mu mewy nie dają spać. Facet ma szczęści, że z PL nie mieszka. Nie dość, że dzwony co godzina od świtu do nocy to jeszcze megafony modlitewne. Tu to by się naprocesował:)
                  • yoma Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 30.07.21, 02:35
                    A w sensie co to biedne miasto ma zrobić z mewami, dzioby im zawiązać? 😁

Moja sąsiadka była lepsza. Drzewo jej nie dawało spać, szumiąc.
                    • pies.na.czarnych Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 30.07.21, 12:31
                      Dlatego dziateczki napijcie się przed snem wódeczki.:)
                      • yoma Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 30.07.21, 13:40
                        Misie Szwejk przypomniał :) Jak sołtysi pozawiązywali psom mordy, żeby nie szczekały, przez co wszystkie psy dostały wścieklizny.
                        • pies.na.czarnych Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 30.07.21, 14:23
                          😂
                          Nie pamiętałem tego. Świetne.
    • pies.na.czarnych Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 30.07.21, 15:48
      Eeee tam, jakieś zagraniczne newsy. Wyczynu naszego księdza nikt nie pobije wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,27389096,liban-mezczyzna-obudzil-sie-w-trumnie-na-wlasnym-pogrzebie.html#do_w=58&do_v=132&do_st=RS&do_sid=377&do_a=377&s=BoxOpImg14
    • taniarada Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 30.07.21, 16:05
      Raz wpadł ksiądz do kuchni i porwał mięsa ćwierć ,a kucharz taki głupi zarąbał go na śmierć .A był też kucharz mądry co w sercu litość miał .Pochował księdza do grobu i napisał tak: wpadł ksiądz do kuchnis.
      • pkt4a Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 30.07.21, 18:40
        osz ty taniarada , przepomniałeś naszą ulubioną harcerską piosenkę biwakową
        • pies.na.czarnych Re: Pijany ksiądz wpadł do grobu. „Miał gorszy dz 30.07.21, 22:25
          pkt4a napisała:

> osz ty taniarada , przepomniałeś naszą ulubioną harcerską piosenkę biwakową

www.facebook.com/luk3108/videos/340271457654930

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka