pies.na.czarnych 30.09.21, 19:40 Jaś Fasola może się tylko uczyć :)))))) www.plotek.pl/plotek/7,154063,27634505,andrzej-duda-zartuje-w-trakcie-wystapienia-karol-strasburger.html#s=BoxOpImg10 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boblebowsky Re: Andrzej Duda zażartuje 30.09.21, 20:35 lumpior napisał: > Pajac,cyrkowiec,wstyd. > Zgadzam się, wśród wielu przymiotów jakimi można by go określić słowo pajac wydaje się być najbardziej trafione. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Andrzej Duda zażartuje 30.09.21, 20:29 Boję się wchodzić - ale nie o rektorze? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k yoma, kobieta nie chodzi. 30.09.21, 20:39 yoma napisała: > Boję się wchodzić yoma, kobieta nie wchodzi. kobieta nachodzi, eventualnie - ustepuje. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Andrzej Duda zażartuje 30.09.21, 21:18 Przypomina mi mojego kolegę, który uważał się za Niezwykle Dowcipnego. Na imprezy nosił ze sobą zeszycik z dowcipami :)))) I głośno raczył towarzystwo odczytywaniem tych witzów, nie rozumiejąc dlaczego panuje grobowa cisza...... Budyń bardzo chce być dowcipny, ale im bardziej chce, tym gorzej to wychodzi. Żałość. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Grzesio Schetyna nie zażartuje 30.09.21, 21:52 w koncu nie ma powodow do zartow. siedzenie w BUDCE pod okiem Tuska - to zaden szpas. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Andrzej Duda zażartuje 30.09.21, 22:30 No co - kiedyś każdy władca miał swojego błazna, co go bawił. Tylko ówcześni błaźni to byli na ogół mądrzy ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Andrzej Duda zażartuje 01.10.21, 03:12 yoma napisała: > No co - kiedyś każdy władca miał swojego błazna, co go bawił. Tylko ówcześni bł > aźni to byli na ogół mądrzy ludzie. Mam dla Dudy kawał do opowiedzenia w Ameryce. Najlepiej na spotkaniu z wojskowymi. Kawał bardzo na czasie. Dwóch amerykańskich generałów przechodzi na emeryturę. Mają podać dwa punkty na swym ciele i wielkość emerytury to będzie odległość między punktami pomnożona przez 10 tys. dolarów. Pierwszy prosi o zmierzenie odległości między czubkiem głowy i końcem palucha u nogi. Mierzą, 72 cale. Ładnie 720.000 dolarów emerytury. Drugi generał chwilę pomyślał i mówi - Proszę zmierzyć odległość od końca mojego penisa do jajek. Wszyscy skonsternowani, ale cóż. Proszą generała o zdjęcie spodni... i wielkie zdziwienie. - Panie generale, gdzie jest pana penis? W Afganistanie, odpowiedział generał. Ha, ha, ha. Kawał na czasie i w sam raz dla Dudy. :D S. Odpowiedz Link Zgłoś