stasi1 08.11.21, 09:00 www.wirtualnemedia.pl/artykul/orlen-kupi-rzeczpospolita-parkiet-gremi-media-wartosc-umowy Ciekawe ile będą dopłacać bo przecież suweren takiej gazety nie czytuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.jej.rkoniak Re: PiS przejmuje ,, Rzeczpospolite" 08.11.21, 10:28 będzie jak za Lisieckiego i reszty Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: PiS przejmuje ,, Rzeczpospolite" 09.11.21, 09:40 He he, miałem tam pisać, miałem propozycję właśnie przed poprzednim odzyskaniem Rzepy. Zaraz po nim zrezygnowałem z pierwszego tekstu, który przygotowałem bardzo starannie. Dzisiejsza Rzepa jest cieniem dawnej, a szykuje się pełny powrót do tradycji Trybuny Ludu PISowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zimnadzidzia Re: PiS przejmuje ,, Rzeczpospolite" 09.11.21, 17:26 Ma przecież w nazwie tę pospolitość. (z naciskiem na litość) Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: PiS przejmuje ,, Rzeczpospolite" 09.11.21, 10:17 A wiecie co się stanie z firmami córkami Orlenu po przegranych przez PiS wyborach? Zostaną odsprzedane za półdarmo firmom pisiakow. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: PiS przejmuje ,, Rzeczpospolite" 09.11.21, 15:29 wkkr napisał: > Zostaną odsprzedane za półdarmo firmom pisiakow. Za symboliczną złotówkę Ojcu Tadeuszowi Rydzykowi, taki mechanizm obowiązywał za Balcerowicza. To ja nazywam prywatyzacją. Odpowiedz Link Zgłoś
mienkiszon Obajtek wliczy w cenę paliwa 09.11.21, 10:25 stasi1 napisał: > www.wirtualnemedia.pl/artykul/orlen-kupi-rzeczpospolita-parkiet-gremi-media-wartosc-umowy > Ciekawe ile będą dopłacać bo przecież suweren takiej gazety nie czytuje Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: PiS przejmuje ,, Rzeczpospolite" 09.11.21, 14:21 O, pewnie niejaki Lisicki się tam zainstaluje. Będzie bogobojnie! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k suweren moze i nie czytuje, ale biznes i owszem 09.11.21, 14:28 stasi1 napisał: > Ciekawe ile będą dopłacać bo przecież suweren takiej gazety nie czytuje suweren moze i nie czytuje, ale biznes i owszem - bo Rzad tam umieszcza wszystkie swoje reklamy i ogloszenia. PS. ja tez Rzepe czytuje. To najbardziej profesjonalnie prowadzony dziennik w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: suweren moze i nie czytuje, ale biznes i owsz 09.11.21, 15:02 Na ogłoszenia reaktywuje Ekspres wieczorny. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: suweren moze i nie czytuje, ale biznes i owsz 09.11.21, 15:19 Teraz to czytujesz ale jak będzie to samo co w gazecie polskiej to nie będziesz kupował Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: suweren moze i nie czytuje, ale biznes i owsz 09.11.21, 15:32 stasi1 napisał: > Teraz to czytujesz ale jak będzie to samo co w gazecie polskiej to nie będziesz > kupował Gazeta Polska nie ma w sobie nic z Profesjonalizmu. - to taki Express Wieczorny. zobaczymy, co bedzie z Rzepa. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: suweren moze i nie czytuje, ale biznes i owsz 10.11.21, 08:38 Pod wodzą obajtka będzie to tak samo jak z gazetami Polska press. Przecież sam wiesz po co kupują tą rzeczpospolite. po to żeby mieć nowy kanał przekazu, nie po to żeby zarabiać na tym. Tak samo było z polskapresse wiedzieli że na tym nie zarabiam ale ileś ludzi będzie to czytało Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: PiS przejmuje ,, Rzeczpospolite" 09.11.21, 15:53 ,,We wrześniu prawie wszystkie dzienniki regionalne zanotowały spadki sprzedaży rok do roku. Największe — "Dziennik Bałtycki" i "Gazeta Lubuska". Gazety należące do Polska Press Grupy, przejętej z początkiem marca przez PKN Orlen, notują znacznie większe spadki niż dzienniki niezwiązane z państwowym wydawcą — informuje branżowy serwis press.pl." Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: PiS przejmuje ,, Rzeczpospolite" 09.11.21, 15:54 ,,Największe spadki w porównaniu z wrześniem 2020 r. zanotowały jednak inne tytuły przejętej przez państwowy Orlen grupy wydawniczej. Średnia sprzedaż "Dziennika Bałtyckiego" zmniejszyła się o 23,66 proc. (do 6748 egz.), a "Gazety Lubuskiej" – o 22,16 proc. (do 7192 egz.)." www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/dzienniki-przejete-przez-orlen-notuja-spadki-sprzedaz-w-dol-nawet-o-20-proc/merh396,79cfc278 Odpowiedz Link Zgłoś