mienkiszon 02.05.22, 08:04 Ukraińców ? Mieszka sam w olbrzymiej willi, a obok stoi druga pusta w której jest tylko kilka pamiątek po bracie. Zrobiłby wredy po raz pierwszy w życiu coś szlachetnego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiazeluka Re: Czy prezes nie powinien zakwaterować u siebie 02.05.22, 09:25 Ty już zakwaterowałeś w swojej norze paru Ukraińców, że recenzujesz innych? Odpowiedz Link Zgłoś
mienkiszon Ja nie dostałem od władzy ludowej luksusowej willi 02.05.22, 09:42 xiazeluka napisała: > Ty już zakwaterowałeś w swojej norze paru Ukraińców, że recenzujesz innych? > i drugiej obok niej mnie nikt nie kupił, a poza tym on jako głowa państwa zamiast się snuć samotnie po setkach metrów kwadratowych, powinien być przykładem dla swoich rodaków, Odpowiedz Link Zgłoś
0szolomm-z-rm Re: Czy prezes nie powinien zakwaterować u siebie 02.05.22, 09:44 A ilu Ukraińców zakwaterował u siebie Tusk ? Odpowiedz Link Zgłoś
mienkiszon Tusk nie jest głową państwa 02.05.22, 09:47 0szolomm-z-rm napisał: > A ilu Ukraińców zakwaterował u siebie Tusk ? I nie dostał od władzy ludowej willi, ale cię rozumiem, ze to jak zwykle wina Tuska Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Tusk nie jest głową państwa 02.05.22, 10:11 A o co właściwie chodzi z tym "dostaniem willi od władzy ludowej"? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Czy prezes nie powinien zakwaterować u siebie 02.05.22, 11:43 0szolomm-z-rm: > A ilu Ukraińców zakwaterował u siebie Tusk ? - Moje dzieci też wzięły rodzinę, w sumie osiem osób, dwie dziewczyny i dzieci. Damy radę, żeby miesiąc, dwa czy dalej... - powiedział lider PO do Polki, która przygarnęła Ukrainki pod swój dach. Nie wiem, gdzie Ty chwilowo mieszkasz, ale u nas, w Polsce, o tym się wiele nie mówi, to się robi... - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Czy prezes nie powinien zakwaterować u siebie 02.05.22, 12:49 Dlaczego Ukraińców, a nie objętnie jakich uchodźców? Odpowiedz Link Zgłoś
mienkiszon Bo ich mężowie się biją za naszą wolność 02.05.22, 13:02 pies.na.czarnych napisała: > Dlaczego Ukraińców, a nie objętnie jakich uchodźców? > Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Bo ich mężowie się biją za naszą wolność 02.05.22, 13:07 Ty w to wierzysz? I co za maniera pisać posty w tytułach, kto czyta tytuły? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Bo ich mężowie się biją za naszą wolność 02.05.22, 13:54 W Afganistanie pomagając polskim żołnierzom tez walczyli o twoja wolność. Twoja selektywną moralność jest gorsza od moralności kacapsko ukraińskich onuc. Odpowiedz Link Zgłoś