superspec1 03.05.22, 12:42 od Tuska.;) m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/wolnosc-mediow-zaleznosc-pis-po-polska-wegry-fidesz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: W Polsce media są zależne 03.05.22, 12:46 W Polsce wszystko zależy od Tuska. Mimo, że już dawno nie jest premierem to steruje krajem z tylnego siedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: W Polsce media są zależne 04.05.22, 07:43 I to w złym kierunku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
zimnadzidzia Re: W Polsce media są zależne 18.05.22, 08:44 Kto w 2009 rządzil? m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/axel-springer-polska-wydaje-pismo-dla-pkn-orlen Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: W Polsce media są zależne 03.05.22, 13:09 Reporterzy bez Granic: Polska na najgorszym miejscu w historii pod względem wolności mediów 66 Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: W Polsce media są zależne 03.05.22, 15:20 66 miejsce... Znaczy nam się tylko wydaje, że Njusłik i Trybuna Wybiórcza nadal wychodzą, a TVN nadaje? O swobodnym psioczeniu na krwawą dyktaturę żoliborskiego karaczana na tutejszym forum nie wspominając? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: W Polsce media są zależne 04.05.22, 09:50 Tobie się pewnie wydaje. Na pewno w stu państwach jest gorzej niż u nas. Ale czy to jest piwod do radości? Do czasu drugiej kaczki bylo lepiej niż u nas tylko w 20 państwach TVN nie wiele brakowało aby kaczorek ją przejął Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Tak - jak w wiekszosci krajow Swiata 03.05.22, 14:46 wyjatki - jak Skandynawia - potwierdzaja tylko regule. roznica w tej zaleznosci jest tylko jedna: -jedne kraje maja oficjalna cenzure a inne maja ja w postaci "soft" - w glowach samych dziennikarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Tak - jak w wiekszosci krajow Swiata 03.05.22, 18:26 Tez co sie gdzie nie rusze zawsze slysze, "wina Tuska wina........", nie daloby sie go zdymisjonowac i obwiesic gdzies na galezi? Moze wtedy by pisiory nie mialy tlumaczenia ze to wina Tuska? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Tak - jak w wiekszosci krajow Swiata 03.05.22, 18:52 dunajec1 napisał: > Tez co sie gdzie nie rusze zawsze slysze, "wina Tuska wina........", nie daloby > sie go zdymisjonowac i obwiesic gdzies na galezi? > Moze wtedy by pisiory nie mialy tlumaczenia ze to wina Tuska? Wyjdziesz kiedyś z tych kompleksòw przed pisiorami? Co tylko to Ty : wina Kaczyńskiego a pisiory : wina Tuska :). Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Tak - jak w wiekszosci krajow Swiata 10.05.22, 20:01 ludzikow znowu zapomniał o Tusku: Odpowiedz Link Zgłoś
0szolomm-z-rm Re: W Polsce media są zależne 04.05.22, 09:47 Od Michnika a przede wszystkim od G Sorosza! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: W Polsce media są zależne 09.05.22, 20:31 I myślisz że tak Kurski Jacek chodzi na pasku Michnika? Albo Sakiewicz nie płakał do Kaczora że potrzeba mu pieniędzy tylko do Sorosza? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W Polsce media są zależne 10.05.22, 05:28 stasi1 napisał: > I myślisz że tak Kurski Jacek chodzi na pasku Michnika? Albo Sakiewicz nie płak > ał do Kaczora że potrzeba mu pieniędzy tylko do Sorosza? Kurski zdecydowanie chodzi na pasku u Michnika. Nawet pracuje u Michnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: W Polsce media są zależne 12.05.22, 08:41 Ale to nie jest Jacek jak napisałem. Chyba nie uważasz że wszyscy Kaczyńscy to szuję Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W Polsce media są zależne 12.05.22, 12:30 stasi1 napisał: > Ale to nie jest Jacek jak napisałem. Chyba nie uważasz że wszyscy Kaczyńscy to > szuję Tu mowa o Qurvskich. Moim zdaniem i jeden i drugi wiernie, tak samo wiernie i bezwzględnie i cynicznie służą swoim Panom. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k No, skoro nie mamy wolnych Mediow... 12.05.22, 14:29 no-popis napisała: > Moim zdaniem i jeden i drugi wiernie, tak samo wiernie i bezwzględnie i cyniczn > ie służą swoim Panom. No, skoro nie mamy wolnych Mediow... to mamy przynajmniej Media roznie uzaleznione... dobre i to - na bezrybiu i rak ryba... Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: No, skoro nie mamy wolnych Mediow... 12.05.22, 14:42 j-k napisał: > no-popis napisała: > > Moim zdaniem i jeden i drugi wiernie, tak samo wiernie i bezwzględnie i c > yniczn > > ie służą swoim Panom. > > > No, skoro nie mamy wolnych Mediow... to mamy przynajmniej Media roznie uzalezni > one... > > dobre i to - na bezrybiu i rak ryba... Tak, to jest też model pluralistyczny. Pewnym problemem są media zależne od podmiotów zagranicznych, jakichkolwiek zagranicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k np. Newsweek Polska - tnie biore do reki... ale... 12.05.22, 14:55 no-popis napisała: > Pewnym problemem są media zależne od podmiotów zagranicznych, jakichkolwiek zag > ranicznych. taki np. Newsweek Polska - nie biore do reki... ale... jest. w swoim uzaleznieniu przynajmniej uczcziwy - ma to wypisane na czole... za to np. taki niewinny tygodnik "Przyjaciolka" . mowiacy milionom koniet - jak zyc... tez jest sterowany z zagranicy... Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Nigdy nie będzie niezależnych mediów 17.05.22, 10:54 j-k napisał: > no-popis napisała: > > Moim zdaniem i jeden i drugi wiernie, tak samo wiernie i bezwzględnie i c > yniczn > > ie służą swoim Panom. > > > No, skoro nie mamy wolnych Mediow... to mamy przynajmniej Media roznie uzalezni > one... > > dobre i to - na bezrybiu i rak ryba... Dlatego należy przeglądać różne media. Zakładając medium, chcesz mieć zysk. Zobacz choćby na dostępność artykułów Agory, musisz za nie zapłacić i agora do Agory. Na swój sposób google jest jeszcze otwarty - żyje z reklam, ale jak chcę czegoś sensownego poszukać to wybieram yahoo czy inną wyszukiwarkę, bo google na siłę stara mi się wtłoczyć, to co jest obecnie trendy. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: W Polsce media są zależne 17.05.22, 07:38 Jest t ylko między nimi jedna istotna różnica. Ty płacisz Jarosławowi bo tego chcesz, chociaż nie cenisz jego pracy. Ja płacę Jackowi chociaż tego nie chce i tez nie cenię jego pracy. I jest dużo takich osób jak ja. Takich jak ty jest niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: W Polsce media są zależne 17.05.22, 10:55 stasi1 napisał: > Jest t ylko między nimi jedna istotna różnica. Ty płacisz Jarosławowi bo tego c > hcesz, chociaż nie cenisz jego pracy. Ja płacę Jackowi chociaż tego nie chce i > tez nie cenię jego pracy. I jest dużo takich osób jak ja. Takich jak ty jest ni > ewiele A rodzina Q, syta. Genialne rozwiązanie. Jak zły i dobry policjant. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W Polsce media są zależne 18.05.22, 08:10 stasi1 napisał: > Jest t ylko między nimi jedna istotna różnica. Ty płacisz Jarosławowi bo tego c > hcesz, chociaż nie cenisz jego pracy. Ja płacę Jackowi chociaż tego nie chce i > tez nie cenię jego pracy. I jest dużo takich osób jak ja. Takich jak ty jest ni > ewiele Nie wiem jak dzisiaj można czytać tego brukowca politycznego. Owszem, kiedyś to byla najlepsza Gazeta. Co do płacenia to sa inne metody finansowania niz abonament. Gazeta była tak finansowana za PO/PSL i to grubo....miała co chciała tylko z innych kont ksiegowych niz abonament. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: W Polsce media są zależne 19.05.22, 09:25 Czy ważne jak placisz za gazetę? Ważne że robisz to dobrowolnie. Ja na telewizję Kurskiego muszę płacić chociaż tego nie chcę. Nawet nie ogladam. Chyba już zauważasz różnicę między kurskimi Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: W Polsce media są zależne 19.05.22, 09:26 Czy ważne jak placisz za gazetę? Ważne że robisz to dobrowolnie. Ja na telewizję Kurskiego muszę płacić chociaż tego nie chcę. Nawet nie ogladam. Chyba już zauważasz różnicę między kurskimikurskimi . Odpowiedz Link Zgłoś
0szolomm-z-rm Re: W Polsce media są zależne 09.05.22, 22:34 Od zachodniego kapitału oraz od lewicy obyczajowej Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W Polsce media są zależne 10.05.22, 05:29 0szolomm-z-rm napisał: > Od zachodniego kapitału oraz od lewicy obyczajowej A Rydzyk od wschodniego ? Odpowiedz Link Zgłoś
oszoloom.z.rm Re: W Polsce media są zależne 19.05.22, 10:42 ojciec Rydzyk jest niezależny Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: W Polsce media są zależne 19.05.22, 11:09 oszoloom.z.rm napisał: > ojciec Rydzyk jest niezależny Ojciec Rydzyk jest człowiekiem Putina, któremu władze rosyjskie pozwoliły korzystać z ruskich nadajników na Uralu. S. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W Polsce media są zależne 20.05.22, 08:06 oszoloom.z.rm napisał: > ojciec Rydzyk jest niezależny i żyj w tym przekonaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: W Polsce media są zależne 10.05.22, 20:11 A jak obyczajowo u Ojca Dyrektora jeden ojciec zacukał drugiego, bo był zazdrosny o jeszcze innego ojca to fajne, co? Odpowiedz Link Zgłoś
zimnadzidzia Re: W Polsce media są zależne 18.05.22, 08:22 Media są sterowane kasą. Wszędzie i bez wyjątkow. Albo Springier albo Orlen. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: W Polsce media były i są zależne 20.05.22, 07:14 superspec1 napisał(a): > od Tuska.;) > m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/wolnosc-mediow-zaleznosc-pis-po-polska-wegry-fidesz Media były, są i w takim systemie jaki jest będą zależne od polityków. Był czas kiedy były zależne od SLD , był czas od Tuska, jest czas od Kaczyńskiego. ...taki jest system prawnoorganizacyjny mediów w Polsce. Za SLD była nawet próba (Danusia Waniek) przyporządkowania stron www instytucji KRRiTV ale te zapęd , tej "wolnościowej " partii zakończył się publicznym śmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
melikles Re: W Polsce media były i są zależne 20.05.22, 08:33 no-popis napisała: > Media były, są i w takim systemie jaki jest będą zależne od POlityków. > Był czas kiedy były zależne od SLD , był czas od Tuska, jest czas od Kaczyńskie > go. > ...taki jest system OrawnoOrganizacyjny mediów w POlsce. > Za SLD była nawet próba (Danusia Waniek) PrzypOrządkowania stron www instytucji > KRRiTV ale te zapęd , tej "wolnościowej " partii zakończył się publicznym śmie > chem. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: W Polsce media były i są zależne 23.05.22, 09:01 Właśnie tego nie zauważasz. Za SLD był śmiech. Za twojego kaczora to by przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś