Dodaj do ulubionych

Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej strony

20.05.22, 07:44
nakazał aresztowanie kontrolera ze Smoleńska, a z drugiej strony nadal twierdzi, że to był zamach bombowy. To co w końcu, kontroler rzucił bombom w samolot?
Obserwuj wątek
    • mienkiszon Raczej samolot uderzył w bombę, która była 20.05.22, 07:49
      eeee-emeryt napisał:

> nakazał aresztowanie kontrolera ze Smoleńska, a z drugiej strony nadal twierdzi
      > , że to był zamach bombowy. To co w końcu, kontroler rzucił bombom w samolot?
      >
      >

w stanie nieważkości na kursie samolotu
    • ukos Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 09:13
      eeee-emeryt napisał:

> To co w końcu, kontroler rzucił bombom w samolot?

Kontroler naprowadził samolot na brzozę, do której była przymocowana bomba.
    • topiramax Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 09:28
      Wie, że część elektoratu nadal jedzie na tej narracji więc ją podgrzewa i miesza łyżką.
    • horpyna4 Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 10:14
      Myślę, że wcale nie zbzikował; to całkiem niegłupie posunięcie, jeżeli chce dalej podtrzymywać teorię o zamachu, a nie da się nic udowodnić. Nakazał rzecz niewykonalną, więc nie będzie można tego ciągnąć dłużej.

No i oczywiście durny suweren utwierdzi się w tym, że to była wina Rosjan, co teraz jest mile widziane i akceptowane.
      • eeee-emeryt Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 15:23
        Gloryfikujesz Kaczyńskiego i papugujesz jego zwolenników. Dla mnie nigdy nie będzie mądry ani sprytny żaden człowiek, który nie zdał matury i dopiero mama przeniosła go do innej szkoły i załatwiła maturę.
        • horpyna4 Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 15:38
          Nie gloryfikuję. Stwierdzam tylko, że takie zwariowane i niemożliwe do zrealizowania posunięcie pomoże mu nie ciągnąć dalej tej sprawy, tylko zawiesić jej ostateczne wyjaśnienie do końca świata. Zresztą nie musiał sam tego wymyśleć, ktoś mógł mu podpowiedzieć.

A co do niezdania matury, to mało kto zdaje sobie sprawę, że w tamtych latach maturę zdawali prawie wszyscy, bo była maksymalnie ułatwiona. Dowcipkowano nawet, że zrobiono to dlatego, żeby wszyscy funkcjonariusze PZPR mogli zdobyć przynajmniej średnie wykształcenie. Ja zdawałam w roku 1966, więc dobrze wiem, o czym piszę - nie zdawały wtedy tylko kompletne debile.
          • eeee-emeryt Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 19:44
            Potwierdzam z własnego doświadczenia. Dlatego Kaczyński pozostanie u mnie na zawsze głupkiem.
    • ta Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 16:18
      Kontroler naprowadził samolot na tor podrzuconej przez Tuska z ziemi bąby..
      Jego zadaniem było zsynchronizowanie lotu samolotu ze ścieżkom bąby.
      Dlatego powtarzał „ jesteś na ścieżce”, w domyśle - bąby.

Kto nie wierzy, że bąba, ten trąba.
      • eeee-emeryt Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 16:42
        Tobie nigdy nie zdarzają się błędy.
        • ta Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 17:33
          A o co tobie chodzi? Ironii nie czytasz ?

• eeee-emeryt Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 17:37
            Nie, nie napisałaś czcionką od ironii. O taką. :):)
            • ta Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 19:07
              eeee-emeryt napisał:

> Nie, nie napisałaś czcionką od ironii. O taką. :):)

Aaaaa, wróciłam do twojego pierwszego postu i dopiero teraz zobaczyłam, że napisałeś „ bombom” :)

Nie, nie odnosiłam się w żadnym razie do twoich słów, bo tego nie zauważyłam wcześniej.
              A gdybym zobaczyła, uznałabym za kpinę z błędów, jakie robi pan doktor prawa Jarosław Kaczyński.

Ja z kolei świadomie użyłam błędne „ bąba” i mam nadzieję, że kontekst jest zrozumiały.

Tak więc, nieporozumienie. Nietrudno o to w necie.
              Owszem, ja także się mylę i robię błędy. Człowiekiem jestem :)
              Pozdrawiam.

• eeee-emeryt Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 19:14
                Kobiety ;). Jak im nie ufać? ;).
                • ta Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 19:16
                  :)
    • eeee-emeryt Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 17:22
      Decyzje Kaczyńskiego pokazują, że jest on zwykłym głupkiem. To dlatego żaden przywódca demokratycznego kraju nie chce się z nim spotkać.
      • dunajec1 Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 18:37
        A Orban? A prezydent(ka) madziarow?
        • eeee-emeryt Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 18:40
          Napisałem "demokratycznego", a więc z wolnymi mediami, wolnymi sądami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka