eeee-emeryt 20.05.22, 07:44 nakazał aresztowanie kontrolera ze Smoleńska, a z drugiej strony nadal twierdzi, że to był zamach bombowy. To co w końcu, kontroler rzucił bombom w samolot? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mienkiszon Raczej samolot uderzył w bombę, która była 20.05.22, 07:49 eeee-emeryt napisał: > nakazał aresztowanie kontrolera ze Smoleńska, a z drugiej strony nadal twierdzi > , że to był zamach bombowy. To co w końcu, kontroler rzucił bombom w samolot? > > w stanie nieważkości na kursie samolotu Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 09:13 eeee-emeryt napisał: > To co w końcu, kontroler rzucił bombom w samolot? Kontroler naprowadził samolot na brzozę, do której była przymocowana bomba. Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 09:28 Wie, że część elektoratu nadal jedzie na tej narracji więc ją podgrzewa i miesza łyżką. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 10:14 Myślę, że wcale nie zbzikował; to całkiem niegłupie posunięcie, jeżeli chce dalej podtrzymywać teorię o zamachu, a nie da się nic udowodnić. Nakazał rzecz niewykonalną, więc nie będzie można tego ciągnąć dłużej. No i oczywiście durny suweren utwierdzi się w tym, że to była wina Rosjan, co teraz jest mile widziane i akceptowane. Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 15:23 Gloryfikujesz Kaczyńskiego i papugujesz jego zwolenników. Dla mnie nigdy nie będzie mądry ani sprytny żaden człowiek, który nie zdał matury i dopiero mama przeniosła go do innej szkoły i załatwiła maturę. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 15:38 Nie gloryfikuję. Stwierdzam tylko, że takie zwariowane i niemożliwe do zrealizowania posunięcie pomoże mu nie ciągnąć dalej tej sprawy, tylko zawiesić jej ostateczne wyjaśnienie do końca świata. Zresztą nie musiał sam tego wymyśleć, ktoś mógł mu podpowiedzieć. A co do niezdania matury, to mało kto zdaje sobie sprawę, że w tamtych latach maturę zdawali prawie wszyscy, bo była maksymalnie ułatwiona. Dowcipkowano nawet, że zrobiono to dlatego, żeby wszyscy funkcjonariusze PZPR mogli zdobyć przynajmniej średnie wykształcenie. Ja zdawałam w roku 1966, więc dobrze wiem, o czym piszę - nie zdawały wtedy tylko kompletne debile. Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 19:44 Potwierdzam z własnego doświadczenia. Dlatego Kaczyński pozostanie u mnie na zawsze głupkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 16:18 Kontroler naprowadził samolot na tor podrzuconej przez Tuska z ziemi bąby.. Jego zadaniem było zsynchronizowanie lotu samolotu ze ścieżkom bąby. Dlatego powtarzał „ jesteś na ścieżce”, w domyśle - bąby. Kto nie wierzy, że bąba, ten trąba. Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 16:42 Tobie nigdy nie zdarzają się błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 17:33 A o co tobie chodzi? Ironii nie czytasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 17:37 Nie, nie napisałaś czcionką od ironii. O taką. :):) Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 19:07 eeee-emeryt napisał: > Nie, nie napisałaś czcionką od ironii. O taką. :):) Aaaaa, wróciłam do twojego pierwszego postu i dopiero teraz zobaczyłam, że napisałeś „ bombom” :) Nie, nie odnosiłam się w żadnym razie do twoich słów, bo tego nie zauważyłam wcześniej. A gdybym zobaczyła, uznałabym za kpinę z błędów, jakie robi pan doktor prawa Jarosław Kaczyński. Ja z kolei świadomie użyłam błędne „ bąba” i mam nadzieję, że kontekst jest zrozumiały. Tak więc, nieporozumienie. Nietrudno o to w necie. Owszem, ja także się mylę i robię błędy. Człowiekiem jestem :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 19:14 Kobiety ;). Jak im nie ufać? ;). Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 17:22 Decyzje Kaczyńskiego pokazują, że jest on zwykłym głupkiem. To dlatego żaden przywódca demokratycznego kraju nie chce się z nim spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 18:37 A Orban? A prezydent(ka) madziarow? Odpowiedz Link Zgłoś
eeee-emeryt Re: Kaczyński kompletnie zbzikowal. Z jednej stro 20.05.22, 18:40 Napisałem "demokratycznego", a więc z wolnymi mediami, wolnymi sądami. Odpowiedz Link Zgłoś