don.kichote 07.06.22, 13:19 Deweloper wybudował miejsca parkingowe dla mieszkańców. Znajdują się 2,5 km od bloku Czy my na pewno nie żyjemy PRL-u i na pewno w XXI wieku??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jureek Re: Sam Bareja by tego nie wymyślił 07.06.22, 13:43 Link się nie otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Sam Bareja by tego nie wymyślił 07.06.22, 13:47 jureek napisał: > Link się nie otwiera. wiadomosci.onet.pl/szczecin/kolobrzeg-deweloper-wybudowal-miejsca-parkingowe-25-km-od-bloku/9tkw0hw Ten powinien się otworzyć Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Sam Bareja by tego nie wymyślił 07.06.22, 14:07 don.kichote napisał: > jureek napisał: > > > Link się nie otwiera. > > wiadomosci.onet.pl/szczecin/kolobrzeg-deweloper-wybudowal-miejsca-parkingowe-25-km-od-bloku/9tkw0hw > Ten powinien się otworzyć Otworzył się. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k -wazne, zeby rower sie otwieral 07.06.22, 15:16 jureek napisał: > Link się nie otwiera. - wazne, zeby rower sie otwieral trzymasz go zlozony w bagazniku samochodu - i te 2,5 km do domu - to jest betka :) . whatnext.pl/fiido-x-tani-skladany-rower-elektryczny/ Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Chociaż z drugiej strony i tak mają szczęście 07.06.22, 13:52 Te parkingi można by było w Koszalinie wybudować. don.kichote napisał: > Deweloper wybudował miejsca parkingowe dla miesz > kańców. Znajdują się 2,5 km od bloku > > Czy my na pewno nie żyjemy PRL-u i na pewno w XXI wieku??? > Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Chociaż z drugiej strony i tak mają szczęście 07.06.22, 13:52 Te parkingi można by było w Koszalinie wybudować. don.kichote napisał: > Deweloper wybudował miejsca parkingowe dla miesz > kańców. Znajdują się 2,5 km od bloku > > Czy my na pewno nie żyjemy PRL-u i na pewno w XXI wieku??? > Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Sam Bareja by tego nie wymyślił 07.06.22, 14:10 To jest właśnie rozwiązanie na miarę XXI wieku. Chodzi o ochronę klimatu. Wyeliminuje się niekonieczne przejazdy samochodem i powietrze będzie czystsze. Każdy, kto będzie musiał przejść 2,5 km do zaparkowanego samochodu, zanim zdecyduje się na jazdę, zastanowi się, czy naprawdę musi pojechać samochodem, czy nie da się tego załatwić inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Sam Bareja by tego nie wymyślił 07.06.22, 14:12 Żyjemy w PRL-bis, więc nie ma czemu się dziwić. W dzisiejszych czasach Barei nie zabrakło by tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Sam Bareja by tego nie wymyślił 07.06.22, 14:13 don.kichote napisał: > Deweloper wybudował miejsca parkingowe dla miesz > kańców. Znajdują się 2,5 km od bloku > > Czy my na pewno nie żyjemy PRL-u i na pewno w XXI wieku??? > Często sie zdarza. Znałem przypadek 18 km. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote "Najbliższy taras widokowy..." 07.06.22, 14:23 108. Przepraszamy, taras widokowy nieczynny Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote "Najbliższy taras widokowy..." 07.06.22, 14:23 108. Przepraszamy, taras widokowy nieczynny Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Sam Bareja by tego nie wymyślił 07.06.22, 15:20 Bareja Bareją , psychopata żoliborski sprowadził nas do czasów Gomółki, to mamy co mamy. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Sam Bareja by tego nie wymyślił 07.06.22, 17:00 W zdrowym ciele zdrowym duch! Odpowiedz Link Zgłoś
aga-kosa Re: Sam Bareja by tego nie wymyślił 07.06.22, 17:30 Ja w sprawie RODO - tajemnica. Rejestruję się do lekarza - podaję datę urodzenia, adres, nr telefonu Po wypadku na przejściu dla pieszych, leżę w szpitalu - pan policjant sprawdza czy byłam trzeźwa. Pytam kno mnie stuknął? Nie może mi odpowiedzieć bo RODO Następnego dnia przychodzi agent z Europejskiego centrum Odszkodowań i mówi Pani Agnieszko Kosa, miała pani wczoraj wypadek my pani pomożemy wydobyć odszkodowanie. Pytam ile to kosztuje i skąd macie dane - Tylko 24% a dane znaleźliśmy w komputerze. Sprawdzałam, nawet na stronie miejscowej policji nie było notatki o wypadku - nie napisali, bo RODO? aga Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Sam Bareja by tego nie wymyślił 07.06.22, 17:39 aga-kosa napisała: > Sprawdzałam, nawet na stronie miejscowej policji nie było notatki o wypadku - n > ie napisali, bo RODO? aga Kwintesencja państwa z kartony - dobrego dla biznesu, ale nie dla obywatela Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Sam Bareja by tego nie wymyślił 07.06.22, 19:08 " Sprawdzałam, nawet na stronie miejscowej policji nie było notatki o wypadku - nie napisali, bo RODO?" I prawie na pewno dane przehandlował szpital, nie policja. Odpowiedz Link Zgłoś