mari614 10.06.22, 07:55 A tu homofobia, ksenofobia, nacjonalizm, zamordyzm. Jak mogliście mi to zrobić Polaki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hordol Re: Chciałam żyć w liberalnym kraju 10.06.22, 11:40 jakieś konkrety? co zlego ci uczynili siepacze z pisu? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Chciałam żyć w liberalnym kraju 10.06.22, 12:56 hordol napisała: > jakieś konkrety? co zlego ci uczynili siepacze z pisu? Zniszczyli w Polsce prawozadność. Okradają Polaków z ich własności. Kompromitują Polskę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot17-13 Re: Chciałam żyć w liberalnym kraju 10.06.22, 22:27 Pytaniem na pytanie jest generalnie nieprzyzwoite i jakby inaczej jest be. Mimo to, co dobrego uczynili ci z pisu? Dawaj, tylko bez fantazjowania i lawirowania. Masz dowolną ilość wypowiedzi, wybierz najbardziej niedorzeczną, przepraszam, koniec gry. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a do tego везде bokrug marsze LGBT 10.06.22, 13:43 mari614 napisał(a): > A tu homofobia, ksenofobia, nacjonalizm, zamordyzm. Jak mogliście mi to zrobić Polaki. a do tego везде bokrug marsze LGBT rzygac sie , chce - bo przez ten gender dzieciarnia sie demoralizuje. . mnw.org.pl/marsze2022/ Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Chciałam żyć w liberalnym kraju 10.06.22, 16:05 mari614 napisał(a): > A tu homofobia, ksenofobia, nacjonalizm, zamordyzm. Jak mogliście mi to zrobić > Polaki. Róbta co chceta! Odpowiedz Link Zgłoś