Dodaj do ulubionych

Bez przesady z tym nawałem tych śmiesznych skeczy

02.09.22, 18:24
Bez przesady z tym nawałem informacji rozśmieszających nas aż do bólu brzucha. Jeszcze po wczorajszym skeczu Kabaretu PiS nie doszedłem do siebie, a tu już mamy nową porcję humoru.

Serwis Poufna Rozmowa ogłosił, że zaczyna publikować maile ze skrzynki prezesa Orlenu Daniela Obajtka. Nie wiadomo, czy Obajtek zgłosił policji włamanie na swoją pocztę.
Dwa ujawnione w piątek maile pochodzą z czasów, gdy Obajtek nie był jeszcze prezesem Orlenu i kierował koncernem Energa SA. W pierwszym z maili jest CV Obajtka, z informacjami o jego wykształceniu (średnie: technik rolnik, wyższe: magister inżynier po Wyższej Szkole Ochrony Środowiska w Radomiu), umiejętnościach („sprawne działanie i podejmowanie decyzji"; „prawidłowe zarządzanie emocjami"; „zdolności przywódcze oraz myślenie strategiczne"), nagrodach (Wójt Roku 2008 – 2. miejsce w Małopolsce, Osobowość Ziemi Myślenickiej 2009, kilkanaście nagród branżowych przyznanych po objęciu władzy przez PiS), a nawet zainteresowaniach (sztuka, malarstwo, muzyka, historia). Nie wiadomo, do kogo skierowany jest ten mail.
wyborcza.pl/7,75398,28861572,kolejna-afera-mailowa-po-mailach-dworczyka-czas-na-maile-obajtka.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta_Wyborcza&fbclid=IwAR3cWFzCXdRUGAxHCbDMipMG_LGfepQZiTFEQhJS39LQBwH8rQsrWNjIUzg
Wrzesień zapowiada się najlepszym miesiącem humoru ostatniego dziesieciolecia.
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka