Dodaj do ulubionych

A po co Du*a leci do Afryki?

06.09.22, 19:33
Chce zostać zjedzony jak rektor z jego prześmiesznego dowcipu? Podobno mamy inflację, podobno nie mamy opału, podobno liczba ludzi żyjących w ubóstwie rośnie, a ten sobie podróż do Murzynów he he he, leci, podaruje paciorki, zje kokosa, obejrzy wielbłąda, może wielbłąda nie, niepotrzebnie się podnieci, miodożera, i wróci. A zysk z tej podróży będzie taki, że go nie będzie w kraju.
Obserwuj wątek
    • horpyna4 Re: A po co Du*a leci do Afryki? 06.09.22, 19:39
      A jest tam coś do nadmuchiwania?
    • pies.na.czarnych Re: A po co Du*a leci do Afryki? 06.09.22, 19:39
      > niepotrzebnie się podnieci, miodożera, i wróci, a może i nie:)

Jak opowie tam kilka dowcipów to na dwoje babka wróżyła. Panie miej pieczę nad nim oby tylko jakiejś wojny nie wywołał.
    • snajper55 Re: A po co Du*a leci do Afryki? 06.09.22, 19:50
      czan-dra napisał:

> Chce zostać zjedzony jak rektor z jego prześmiesznego dowcipu? Podobno mamy inf
      > lację, podobno nie mamy opału, podobno liczba ludzi żyjących w ubóstwie rośnie,
      > a ten sobie podróż do Murzynów he he he, leci, podaruje paciorki, zje kokosa,
      > obejrzy wielbłąda, może wielbłąda nie, niepotrzebnie się podnieci, miodożera, i
      > wróci. A zysk z tej podróży będzie taki, że go nie będzie w kraju.

Pojechal załatwić import opalu - wielbłądziego łajna.

S.
      • motocyklista175 Re: A po co Du*a leci do Afryki? 06.09.22, 20:01
        Jakies reparacje '"nam'' się nie należą?
        Trzeba dokładnie przeczytać historię o Stasiu i Nel.....
        • horpyna4 Re: A po co Du*a leci do Afryki? 06.09.22, 20:24
          Nie reparacje, tylko Madagaskar. Przecież kiedyś rządził nim Maurycy Beniowski.
          • motocyklista175 Re: A po co Du*a leci do Afryki? 06.09.22, 20:30
            Województwo madagaskarskie.
            Coś w tym jest......
        • snajper55 Re: A po co Du*a leci do Afryki? 06.09.22, 20:28
          motocyklista175 napisał(a):

> Jakies reparacje '"nam'' się nie należą?

Należą się. Ponieśliśmy ogromne straty z powodu braku kolonii. Teraz niech te wszystkie państwa, które nie były naszymi koloniami, za to nam zapłacą.

S.
    • pies.na.czarnych Re: A po co Du*a leci do Afryki? 06.09.22, 19:57
      Kumoch: będziemy rozmawiać o tym, w jaki sposób przeciwdziałać rosyjskiemu szantażowi żywnościowemu:))))

W sensie, że odblokują polska granicę i pozwolą na płynny przejazd ukraińskiego zboża? Dobrze zrozumiałem? Pozostanie jednak mały problemik. Jak wy Duda to zboże chcecie dostarczyć do państw afrykańskich. Na plecach je tam Duda zaniesiecie?
      tvn24.pl/swiat/prezydent-andrzej-duda-w-afryce-wizyta-w-nigerii-wybrzezu-kosci-sloniowej-i-senegalu-6099241
      Co do ropy to nie liczcie Duda na drapane. Całe wydobycie już dawno zostało sprzedane. Gdybyś pojechał tam kilka miesięcy temu to może byś coś uprosił, ale teraz to najwyżej możesz sobie kupić kebab na straganie i syty spokojnie możesz zameldować "Panie Prezesie na ch** nam to było".
    • m.c.hrabia Re: A po co Du*a leci do Afryki? 06.09.22, 19:59
      dudowa musi się poopalać.
      • czan-dra Re: A po co Du*a leci do Afryki? 06.09.22, 20:03
        I w czym jej to ma niby pomóc hę?
        • m.c.hrabia Re: A po co Du*a leci do Afryki? 06.09.22, 20:12
          Jak się zrobi na heban to i samozadowolenie wzrośnie
          • czan-dra Re: A po co Du*a leci do Afryki? 06.09.22, 20:16
            Z jej nosem będzie wyglądać jak tukan czarnodzioby.
            • pozytonium Rasista? Jest Żydówką. 06.09.22, 20:18
              czan-dra napisał:

> Z jej nosem będzie wyglądać jak tukan czarnodzioby.
              >
              • czan-dra Re: Rasista? Jest Żydówką. 06.09.22, 20:22
                A co ma rasizm do wąskiego nosa? Jestem przekonany że masz coś nie tak z deklem, wszędzie widzisz Żydów, pamiętam twój, młotek, atak na moje posty z wpisem Aj waj wtedy już wiedziałem żeś przygłup.
                • pozytonium Aj Waj 06.09.22, 20:28
                  czan-dra napisał:

> A co ma rasizm do wąskiego nosa? Jestem przekonany że masz coś nie tak z dekle
                  > m, wszędzie widzisz Żydów, pamiętam twój, młotek, atak na moje posty z wpisem [
                  > b]Aj waj[/b] wtedy już wiedziałem żeś przygłup.

Co ma kształt nosa do osoby?
                  • pies.na.czarnych Re: Aj Waj 06.09.22, 20:33
                    Może być podobna do czarnego tukana :)

https://www.matejovsky-bedding.com/images/products/base/prostirani-tukan-sipd.jpg
                  • czan-dra Re: Aj Waj 06.09.22, 20:33
                    A jednak, jesteś poyebany, i to w stopniu znacznym, a teraz oddal się do swojej nory, i tam cuchnij antysemityzmem.
                  • motocyklista175 Re: Aj Waj 06.09.22, 20:43
                    Każdy ma jakis nos.
    • szwampuch58 Re: A po co Du*a leci do Afryki? 06.09.22, 21:13
      Jak ostatnio byl na tym kontynecie u nas fabryke traktorow Ursus szlag trafil,czyli nie jest dobrze
      • yadaxad Re: A po co Du*a leci do Afryki? 06.09.22, 21:45
        Afryka jest stracona, no choćby że Rwanba nie umiała istnieć dalej.
        • pies.na.czarnych Re: A po co Du*a leci do Afryki? 07.09.22, 14:58
          yadaxad napisał(a):

> Afryka jest stracona

Teraz po wizycie Dydy napewno. Nie żeby mi się przypomniały jego wizyty na stadionach, ale mam jakieś takie złe przeczucia..:)
    • pies.na.czarnych Re: A po co Du*a leci do Afryki? 07.09.22, 14:12
      Przeczytałem to cztery razy i jednak ślepia mnie nie mylą. On naprawdę to powiedział co ja już od dłuższego czasu podejrzewałem. Polska nie ma swojego rządu.

"Kumoch zapewnił, że przed podróżą władze polskie kontaktowały się z władzami ukraińskimi".
      next.gazeta.pl/next/7,151003,28877355,po-cichu-zabrano-rowerzystom-pierwszenstwo-czy-na-pewno.html#do_t=43&do_g=12&do_s=A&do_w=52&do_v=478&do_st=RS&do_sid=604&do_a=604&s=BoxBizImg7&do_upid=478_ti&do_utid=28877355&do_uvid=1662546253105
      • ave.duce Re: A po co Du*a leci do Afryki? 07.09.22, 15:41
        1. link ok?
        2. w jakiej sprawie te kontakty?
        • pies.na.czarnych Re: A po co Du*a leci do Afryki? 07.09.22, 15:56
          Szamanów będą prosić o opady węgla nad Najjaśniejszą.

Afrykańskie kraje są sprzymierzeńcami Chin i Rosji. Duda pojechał tam na kolejną powakacyjną wycieczkę.
    • ukos Re: A po co Du*a leci do Afryki? 07.09.22, 16:31
      czan-dra napisał:

> Chce zostać zjedzony jak rektor z jego prześmiesznego dowcipu?

To nie dowcip, tylko dowciPiSS*.
      *dowciPiSS - wyrób żartopodobny wyzwalający obowiązkowy rechot aktywu PiSSdu. Im aktywista wyższego szczebla (po wolsku sortu), tym rechot głośniejszy. W przeciwieństwie do żartów i kawałów dowciPiSSów się nie opowiada lecz sadzi. Z sadzenia dowciPiSSów znany jest np. pan rolnik KRUS-owski (dowciPiSSy to jedyne, co ten rolnik potrafi sadzić). Najbardziej znany jest jednak dowciPiSS pana Adriana Maliniaka znanego też pod ksywą PanPrezydęt:
      Murzyny, hyhyhy, zjadły, hyhyhy, rektora, hyhyhyhyhyhyhyhyhy!!!
      Jakże radośnie rechotał pan PanPrezydęt sadząc ten dowciPiSS!
      • pies.na.czarnych Re: A po co Du*a leci do Afryki? 07.09.22, 16:46
        >> > Chce zostać zjedzony jak rektor z jego prześmiesznego dowcipu?

To jest ich plan rozwiązania kryzysu żywnościowego w Afryce.
    • pies.na.czarnych Re: A po co Du*a leci do Afryki? 07.09.22, 16:58
      Nigeria od roku 1971 należy do organizacji OPEC. Do OPEC+ należy Rosja. Nie wiem czy Duda wie, że państwa OPEC w poniedziałek ze względu na spadający popyt podjęły decyzje o zmniejszenia wydobycia gazu i ropy.
      Biden nic nie wskórał u Saudów, przyjaciół Rosji. Na co w takim razie liczy Duda, na drapane?
      • adria231 Re: A po co Du*a leci do Afryki? 08.09.22, 05:00
        Dudusia wysyła dudowa, by wynajął jakąś chatę na czas zbliżającej się u nas zimnej zimy bez węgla, bez gazu, nawet bez chrustu( bo i tego braknie)........
        • pies.na.czarnych Re: A po co Du*a leci do Afryki? 08.09.22, 13:42
          Złośliwi twierdzą, ze pojechał na safari. Z niecierpliwością czekam jakimi trofeami pochwali się po powrocie. O ile wróci. Takie safari to nie jest dmuchanie kraba, a wypadki chodzą po ludziach.
    • rzewuski1 Re: A po co Du*a leci do Afryki? 08.09.22, 08:43
      Ewangelizować
    • pies.na.czarnych Re: A po co Du*a leci do Afryki? 08.09.22, 18:04
      "Jakie trofea przywiezie A.Duda z Afryki"?

Myślę, że to będzie głowa NoPlease'a, którego sam zastrzeli podczas safari.
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,28885867,tournee-andrzeja-dudy-po-afryce-prof-andrzej-polus-to-realna.html#s=BoxOpImg1

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka