don.kichote 28.10.22, 10:41 Patriotów??? Toż to drugi "widelec"! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: "Nie uchodzi! No nie uchodzi..." 28.10.22, 10:49 don.kichote napisał: > Patriotów??? > > Toż to drugi "widelec"! > Widelec uruchomił się zaraz po okrzykach przeciwko Tuskowi: "Donald matole - Twój rząd obalą kibole". Tu okoliczności są nieco inne :) Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: "Nie uchodzi! No nie uchodzi..." 28.10.22, 11:34 no-popis napisała: > Widelec uruchomił się zaraz po okrzykach przeciwko Tuskowi: "Donald matole - Tw > ój rząd obalą kibole". > Tu okoliczności są nieco inne :) Chcesz powiedzieć, że tych bandziorów to na wiecu Tuska spacyfikowali i odebrali im "sprzęt" służący do "pokojowych manifestacji"? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: "Nie uchodzi! No nie uchodzi..." 28.10.22, 12:04 don.kichote napisał: > no-popis napisała: > > > Widelec uruchomił się zaraz po okrzykach przeciwko Tuskowi: "Donald matol > e - Tw > > ój rząd obalą kibole". > > Tu okoliczności są nieco inne :) > > Chcesz powiedzieć, że tych bandziorów to na wiecu Tuska spacyfikowali i odebral > i im "sprzęt" służący do "pokojowych manifestacji"? Prawo jest chyba jasne. Choć i nie. Bo np. jeśli o mnie chodzi, z czym innym wybieram się do lasu i tam nie ma limitu ostrza, nawet maczeta. A z czym innym chodzę po mieście. Scyzoryk szwajcarski, model podstawowy. Dłuższy nożyk około 8 cm, krótszy około 4, otwierasz, korkociąg. Jest w nim jeszcze peseta i wykałaczka. Oba miejsca są miejscami publicznymi. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: "Nie uchodzi! No nie uchodzi..." 28.10.22, 15:29 don.kichote napisał: > no-popis napisała: > > > Widelec uruchomił się zaraz po okrzykach przeciwko Tuskowi: "Donald matol > e - Tw > > ój rząd obalą kibole". > > Tu okoliczności są nieco inne :) > > Chcesz powiedzieć, że tych bandziorów to na wiecu Tuska spacyfikowali i odebral > i im "sprzęt" służący do "pokojowych manifestacji"? Powiedzialem co powiedzialem a Ty napisaleś czego ja nie powiedzialem i jest wynikiem braku argumentòw. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: "Nie uchodzi! No nie uchodzi..." 28.10.22, 17:40 no-popis napisała: > Powiedzialem co powiedzialem a Ty napisaleś czego ja nie powiedzialem i jest wy > nikiem braku argumentòw. To inaczej? Sugerujesz, że tych bandziorów ups... młodzież patriotyczną - spacyfikowano tylko za to, że jeździli za Tuskiem i darli mordy: "Tusk matole..."??? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Rzetelność artykułu. 28.10.22, 11:03 Na początku myślałem, że to chodzi o Czechów i okolice Cieszyna bo trawka. Nauczcie się podawać choćby fragment regionu, 1. Śląsk tak jak Polska dzieli się na kilka regionów. Samo powiedzenie Śląsk nic nie mówi. A precyzuje zainteresowanych w okolicę Kątów Wrocławskich. Śląsk to kraina ze stolicą we Wrocławiu i tego nawet komuniści nie byli w stanie popsuć. 2. Śląsk dzieli się na krainy. Jest Dolny Śląsk, Opolski, Górny, Cieszyński, etc. Informacja o maryśce. Cześć skojarzeń może być z Zieloną Górą - też Śląsk - gdzie klimat przyjazny tego typu roślinkom. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Z ogromnym zdziwieniem przyjąłem, 28.10.22, 11:26 że za najważniejsze w tym artykule uznałeś lokalizację wydarzeń i "trawkę". Masz aż takie problemy ze zrozumieniem "pisanego"? pozytonium napisał(a): > Na początku myślałem, że to chodzi o Czechów i okolice Cieszyna bo trawka. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Z ogromnym zdziwieniem przyjąłem, 28.10.22, 11:43 don.kichote napisał: > że za najważniejsze w tym artykule uznałeś lokalizację wydarzeń i "trawkę". A co miałem uznać. artykuł jest typu na świecie jest korupcja i palą trawę. OK przewijam dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Z ogromnym zdziwieniem przyjąłem, 28.10.22, 12:11 pozytonium napisał(a): > artykuł jest typu na świecie jest korupcja i palą trawę. Zatrzymano 35 osób w śledztwie dotyczącym pseudokibiców "Psychofans" ze Śląska, między innymi jednego z liderów grupy Łukasza Z. ps. Zajączek. W akcji uczestniczyło niemal tysiąc funkcjonariuszy.... > OK przewijam dalej. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Z ogromnym zdziwieniem przyjąłem, 28.10.22, 12:20 Jednak o wielkim sukcesie nie mówmy. Ponad 1000 milicjantów brało udział w akcji. Wynik raczej jest mizerny. Trochę trawki, 70 kawałków w gotowce i kilku kiboli w areszcie. Ta akcja musi kosztowała co najmniej ze 100 tysięcy, jak nie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Z ogromnym zdziwieniem przyjąłem, 28.10.22, 12:21 don.kichote napisał: > pozytonium napisał(a): > > > artykuł jest typu na świecie jest korupcja i palą trawę. > > [i]Zatrzymano 35 osób w śledztwie dotyczącym pseudokibiców "Psychofans" ze Śląs > ka Jakiego Śląska? Śląsk to region geograficzny. Dzieli się na poszczególne regiony administracyjne. Nie pojmujesz tego to wyjaśnię Ci na poziomie Polski. Mamy Małopolskę i Wielkopolskę. W świat idzie doniesienie, że złapano kogoś z Polski. Buzek sknocił, albo nie sknocił. Nie może być tak, że jeden region, jedno województwo wytwarza od 30 - do nawet 40% PKB całego Państwa. Trza to rozbić na inne regiony. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Z ogromnym zdziwieniem przyjąłem, 28.10.22, 15:34 Wiesz co pozytonium! Załóż sobie razem z tym paryskim pedałem storimo oddzielne forum i zakładajcie tam sobie wątki o wątkach. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: "Nie uchodzi! No nie uchodzi..." 28.10.22, 11:04 Na marsz pabroptow ich wypuszczą. Odpowiedz Link Zgłoś