pozytonium 08.11.22, 18:54 Ciała to narzędzie polityczne. twitter.com/DariuszMatecki/status/1590007285782577152 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motocyklista175 Zawiesić rozmnażanbbbbbbbbbbbbbbie się pisowców!!! 08.11.22, 19:32 Dosyć jest roszczeniowych darmozjadów. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Zawiesić rozmnażanie się!!! 08.11.22, 19:42 To nie jest nic nowego. Już setki lat temu kobiety zakładając szlaban na dupę skutecznie wywierały presję na swoich małżonków. Jeśli się nie mylę to raz nawet przyspieszyły wybór papieża:). Kilkanaście lat temu w ten sposób wywarły presję na swoich mężów polityków w jednym z państw afrykańskich. Nie pamietam gdzie to było i o co dokładnie chodziło. Każdy żonaty mężczyzna oberwał i to nie raz ta skuteczną kobiecą bronią :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zawiesić rozmnażanie się!!! 08.11.22, 20:05 Akurat "cieplemu" kurduplowi to zwisa Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Zawiesić rozmnażanie się!!! 08.11.22, 20:11 Ale jego elektoratowi już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Zawiesić rozmnażanie się!!! 08.11.22, 20:16 horpyna4 napisała: > Ale jego elektoratowi już nie. A to się nie bój. Poczekamy zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Totalni na złość Kaczorowi przestaną się rozmnażać 09.11.22, 10:09 buldog2 napisał: > Wszyscy tacy? Nie wiem czy wszystkie takie totalne. Ale szykuje się, że za kilkadziesiąt lat totalnymi będą się zajmować wyłącznie archeolodzy. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Zawiesić rozmnażanie się!!! 09.11.22, 07:46 Co tam taca, taca to drobne. Dotacje, na dziurę do piekła, święcenie i obsługa duchowa inwestycji państwowych, hurtowa sprzedaż odpustów zupełnych to jest to. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Zawiesić rozmnażanie się!!! 08.11.22, 21:56 pozytonium napisał(a): > Ciała to narzędzie polityczne. > > twitter.com/DariuszMatecki/status/1590007285782577152 > Dałeś link no i? Kto są dla Ciebie te dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Zawiesić rozmnażanie się!!! 09.11.22, 07:17 adam.eu napisał: > pozytonium napisał(a): > > > Ciała to narzędzie polityczne. > > > > twitter.com/DariuszMatecki/status/1590007285782577152 > > > > Dałeś link no i? > Kto są dla Ciebie te dziewczyny? To już chyba kobiety, a nie dziewczyny. Te akurat kupczą ciałem w celu osiągnięcia korzyści, w tym wypadku politycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Zawiesić rozmnażanie się!!! 09.11.22, 07:26 pozytonium napisał(a): > To już chyba kobiety, a nie dziewczyny. > Te akurat kupczą ciałem w celu osiągnięcia korzyści, w tym wypadku politycznych A komu to dają d...y Twoim zdaniem i co w zamian chcą osiągnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Zawiesić rozmnażanie się!!! 09.11.22, 07:35 adam.eu napisał: > pozytonium napisał(a): > > > > To już chyba kobiety, a nie dziewczyny. > > Te akurat kupczą ciałem w celu osiągnięcia korzyści, w tym wypadku polity > cznych > > A komu to dają d...y Twoim zdaniem i co w zamian chcą osiągnąć? To takie zakonnice :) Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Zawiesić rozmnażanie się!!! 09.11.22, 10:27 Czy uważasz, że dając taki link podniesiesz dzietność w Polsce pomimo wyroku TK o całkowitym zakazie aborcji? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Zawiesić rozmnażanie się!!! 09.11.22, 10:36 adam.eu napisał: > Czy uważasz, że dając taki link podniesiesz dzietność w Polsce pomimo wyroku TK > o całkowitym zakazie aborcji? Nie, i nie interesuje mnie problem czyjeś dzietności. Bo stare przysłowie prawi. "jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz" Każdy z nas będzie stary. Na państwo, czy UE raczej nie ma co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Zawiesić rozmnażanie się!!! 10.11.22, 10:36 pozytonium napisał(a): > Nie, i nie interesuje mnie problem czyjeś dzietności. Bo stare przysłowie prawi > . > "jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz" > > Każdy z nas będzie stary. Na państwo, czy UE raczej nie ma co liczyć. > Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Zawiesić rozmnażanie się!!! 10.11.22, 05:14 pozytonium napisał(a): > Ciała to narzędzie polityczne. > > twitter.com/DariuszMatecki/status/1590007285782577152 > Niechciane i niekochane kobiety odlatują i to jak widać bardzo wysoko. Mężowie na zebraniach PO, SLD czy w Brukselce to biedne odlatują z tęsknoty. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Zawiesić rozmnażanie się!!! 12.11.22, 19:01 no-popis napisała: > pozytonium napisał(a): > > > Ciała to narzędzie polityczne. > > > > twitter.com/DariuszMatecki/status/1590007285782577152 > > > Niechciane i niekochane kobiety odlatują i to jak widać bardzo wysoko. > Mężowie na zebraniach PO, SLD czy w Brukselce to biedne odlatują z tęsknoty. Noce coraz dłuższe Odpowiedz Link Zgłoś