zlamas-kutany 13.11.22, 17:34 -powiedział na spędzie w Białymstoku Jarosław Kaczyński. I nikt się nie zaśmiał, ani po raz pierwszy nikt nie zaklaskał. Myślę, że prezes przegiął, można powiedzić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: "...to tak jak bym ja powiedział, że jestem H 13.11.22, 19:11 Co przegial,to ze nie wasika nic nie znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: "...to tak jak bym ja powiedział, że jest 13.11.22, 19:26 A gdzie Eva Braun? Wygląda na to, że do Hitlera jeszcze sporo mu brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Re: "...to tak jak bym ja powiedział, że jest 13.11.22, 20:12 horpyna4 napisała: > A gdzie Eva Braun? Wygląda na to, że do Hitlera jeszcze sporo mu brakuje. Fakt,w przeciwieństwie do niego Hitler był hetero, to mu Ewa pasowała, a nie Edward. Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: "...to tak jak bym ja powiedział, że jestem H 14.11.22, 08:36 Nikt sie nie zaśmiał ani nie zaprzeczył? Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: "...to tak jak bym ja powiedział, że jestem H 14.11.22, 09:30 No ok, jak nie Hitler to mini Putin, ale oprawę ma taką jak oba cwaj Odpowiedz Link Zgłoś