emeryt-myslacy 16.11.22, 20:00 uważa, że atakując polskie kobiety, wygra wybory. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Ciekawi mnie stan umysłu Kaczyńskiego, który 16.11.22, 20:07 psychiatra jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
motocyklista175 Re: Ciekawi mnie stan umysłu Kaczyńskiego, który 16.11.22, 20:10 Zwyrolom sutannowym się to podoba i go poprą. Pisie kobiety też. Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Ciekawi mnie stan umysłu Kaczyńskiego, który 16.11.22, 20:11 W tym szaleństwie jest metoda. Atakując kobiety schlebia facetom przemocowcom, którzy przez to mają potwierdzenie słuszności swojego postępowania i podrzędności kobiet. Dlatego pójdą na wybory i jeszcze dopilnują, żeby reszta rodziny głosowała "prawidłowo". Przecież to nie pierwszy raz, kiedy Kaczyński schlebia rozmaitym patologiom. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Ciekawi mnie stan umysłu Kaczyńskiego, który 16.11.22, 20:14 Podbudowuje ego onanistów z faszystowskich kręgów. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Ciekawi mnie stan umysłu Kaczyńskiego, który 16.11.22, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ciekawi mnie stan umysłu Kaczyńskiego, który 16.11.22, 20:18 Polska z numerkiem to Hołownia? Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany To przypadek dla psychiatrów, ciężki przypadek 17.11.22, 07:46 emeryt-myslacy napisał: > uważa, że atakując polskie kobiety, wygra wybory. Odpowiedz Link Zgłoś