zlamas-kutany 19.11.22, 18:45 i szczuje! Kryptopedał szczuje na pedałów!!! Żenada!!! Zamkknąć skurwysyna!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlamas-kutany I jebane PiSdackie pedalskie bydle rechocze,kutko 19.11.22, 18:47 zlamas-kutany napisał: > i szczuje! Kryptopedał szczuje na pedałów!!! > Żenada!!! Zamkknąć skurwysyna!!! > > mówiąc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Jastrzębie Zdrój- Zawistny Qrdupel znów judzi 19.11.22, 18:49 Nie znowu, tylko bez przerwy. Smród średniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Jastrzębie Zdrój- Zawistny Qrdupel znów judzi 19.11.22, 18:53 raczej smród obszczanych spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Re: Jastrzębie Zdrój- Zawistny Qrdupel znów judzi 19.11.22, 19:00 m.c.hrabia napisał: ć > raczej smród obszczanych spodni. tyko, sużyć, można powiedzić.... Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Jastrzębie Zdrój- Zawistny Qrdupel znów judzi 19.11.22, 19:02 I do tego was systematycznie kopie krótkimi nóżkami w tyłek.. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Jastrzębie Zdrój- Zawistny Qrdupel znów judzi 19.11.22, 19:09 Jasne. Niech gada. Każde jego otwarcie japy to parę punktów w dół. Wiadomo już dlaczego w potylice publikuje kuriozalne sondaże jakoby mafia pisowska miała 38 procent a KO 20 coś. Idziecie na dno. Niestety jesteście w stanie Polskę za sobą pociągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
motocyklista175 Re: Jastrzębie Zdrój- Zawistny Qrdupel znów judzi 19.11.22, 20:33 Mówi to właśnie po to, by bydło na sali rechotało. Jest popyt, jest i podaż. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jastrzębie Zdrój- Zawistny Qrdupel znów judzi 19.11.22, 22:47 Bydło obwoźne. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Jastrzębie Zdrój- Zawistny Qrdupel znów judzi 20.11.22, 03:27 W czasie spędu w Wadowicach jaro grzmiał przez megafony , słychać go było w pobliskiej stadninie, gdzie byłam wypożyczyć konia dla mojej wnuczki. Teraz wiem, skąd wzięło się powiedzenie : "koń by się uśmiał". Te konie naprawdę rżały słuchając tego mówcy........... Odpowiedz Link Zgłoś