superspec1 20.11.22, 10:08 na Suwerenie.;) wiadomosci.onet.pl/kraj/objazd-kaczynskiego-po-polsce-sondaz-nie-pozostawia-zludzen/nyy05jf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Objazdy Kaczyńskiego nie robią wrażenia 20.11.22, 10:11 superspec1 napisał(a): > na Suwerenie.;) > > wiadomosci.onet.pl/kraj/objazd-kaczynskiego-po-polsce-sondaz-nie-pozostawia-zludzen/nyy05jf To podobnie jak analogiczne sondaże co do objazdów Tuska. Kaczyński I Tusk są na topie najbardziej nielubianych polityków w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Objazdy Kaczyńskiego nie robią wrażenia 20.11.22, 10:14 Bo Tusk i Kaczyński to Zło. Z tym że Tusk to mniejsze!;) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Objazdy Kaczyńskiego nie robią wrażenia 20.11.22, 10:47 superspec1 napisał(a): > Bo Tusk i Kaczyński to Zło. Z tym że Tusk to mniejsze!;) Pisałem tylko.o efektach objazdu Polski przez jednego i drugiego, i sondażach. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Objazdy Kaczyńskiego nie robią wrażenia 20.11.22, 10:45 Tylko że ty nie wiesz gdzie wczoraj byl Tusk bo nawet ciebie to nie interesowało. Za to prawie wszyscy wiedzą gdzie wczoraj byl Kaczyński Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Objazdy Kaczyńskiego nie robią wrażenia 20.11.22, 10:50 stasi1 napisał: > Tylko że ty nie wiesz gdzie wczoraj byl Tusk bo nawet ciebie to nie interesował > o. Za to prawie wszyscy wiedzą gdzie wczoraj byl Kaczyński To Twoja wizja lub rojenie kto i co wie. Siedzisz rozmówcom w głowach i wiesz lepiej od nich o czym myślą i co wiedzà jak to robili komuniści a teraz robią trockiści? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Objazdy Kaczyńskiego nie robią wrażenia 20.11.22, 10:55 Ale w końcu wiesz gdzie był wczoraj tusk czy nie? Ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Objazdy Kaczyńskiego nie robią wrażenia 20.11.22, 10:57 stasi1 napisał: > Ale w końcu wiesz gdzie był wczoraj tusk czy nie? Ja nie wiem Pewnie out jako rogacz. Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: Objazdy Kaczyńskiego nie robią wrażenia 22.11.22, 15:17 Ale może chociaż obiady? objawy? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Objazdy Kaczyńskiego nie robią wrażenia 22.11.22, 22:17 Polecam obiady w URM-ie. Kieszeni nie nadwyrężą a swoje zrobią :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Objazdy Kaczyńskiego nie robią wrażenia 22.11.22, 15:18 Na Śląsku zrobił wrażenie. :D S. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Objazdy Kaczyńskiego nie robią wrażenia 22.11.22, 15:30 Krajobraz po bitwie. Tak wysycha kałuża. Nie od kaloryfera bynajmniej 😉 Przyjrzyjcie mu się dokładnie - tak skończy każdy ZDRAJCA - w samotności, że spuszczoną głową. Niby smutny widok, a cieszy 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Objazdy Kaczyńskiego nie robią wrażenia 22.11.22, 21:18 pies.na.czarnych napisała: > Krajobraz po bitwie. > > Tak wysycha kałuża. Nie od kaloryfera bynajmniej 😉 > Przyjrzyjcie mu się dokładnie - tak skończy każdy ZDRAJCA - w samotności, że sp > uszczoną głową. Niby smutny widok, a cieszy 😉 > > Czy dobrze widzę, że u góry, na pierwszym planie wisi sznur? S. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Objazdy Kaczyńskiego nie robią wrażenia 22.11.22, 21:58 Juz chyba każdy pisior ma brzuch na metr przed siebie bk tak się nażarł na państwowym. Od jarozbawa przez Terleckiego i czrnka po tego matoła na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Objazdy Kaczyńskiego nie robią wrażenia 22.11.22, 22:18 We Wrocławiu też :) Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Objazdy Kaczyńskiego nie robią wrażenia 22.11.22, 22:14 To jest teatr organizowany tylko dla swoich. Odpowiedz Link Zgłoś