weteran-czasu 28.11.22, 17:12 Ona: co ty taki jesteś niezadowolony od rana? On: pytasz, jakbyś nie wiedziała o co chodzi! Ona: musisz zmienić nastawienie do rzeczywistości, bo wyglądasz jak szukający dookoła siebie wrogów żoliborski dziad. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
topiramax Re: Zasłyszane dziś w tramwaju linii 13 - W-wa 28.11.22, 18:00 Zasłyszane kiedyś na parkingu przed Lidlem. Ona: dobra, kupiłam ci co chciałeś ale musiałam czekać 20 minut w kolejce do kasy. 20 minut, rozumiesz?! On: ja na ciebie całe życie czekałem. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Zasłyszane dziś w tramwaju linii 13 - W-wa 28.11.22, 19:42 :) Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: Zasłyszane dziś w tramwaju linii 13 - W-wa 28.11.22, 22:14 Naprawdę jesteś aż tak bezmyślny? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Zasłyszane dziś w tramwaju linii 13 - W-wa 05.12.22, 07:41 Niemieckie patrioty są w totalnej opozycji, burku...,nie zauważyłeś ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: Zasłyszane dziś w tramwaju linii 13 - W-wa 29.11.22, 23:48 zasłyszane w zagłębiu pisowskiej ciemnoty -ludzie narzekają a nigdy tak dobrze nie było w całej historii ludzkości nawet w raju nie ma lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Zasłyszane dziś w tramwaju linii 13 - W-wa 01.12.22, 20:26 Zasłyszane na ulicy: "kradnom ale się dzielom! Dobrze rządzą!" Odpowiedz Link Zgłoś
horpyna4 Re: Zasłyszane dziś w tramwaju linii 13 - W-wa 01.12.22, 21:22 Dobrze rządzą? Poczekam, aż zaczną zabierać obywatelom co lepsze samochody pod pretekstem potrzeb wojskowych. Będzie wycie... ale chcącemu przecież nie dzieje się krzywda. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis ale to już było, Horpyna4 05.12.22, 05:52 horpyna4 napisała: > Dobrze rządzą? Poczekam, aż zaczną zabierać obywatelom co lepsze samochody pod > pretekstem potrzeb wojskowych. Będzie wycie... ale chcącemu przecież nie dzieje > się krzywda. To już miało miejsce. Rząd Leszka Millera zajął dwa samochody terenowe na potrzeby wojska, córki i żony Romana Kluski, który w tym czasie był zatrzymany. Śmiał złożyć lepsze oferty niż Krauze- pupilek SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Zasłyszane dziś w tramwaju linii 13 - W-wa 01.12.22, 20:44 Obraza uczuc religijnych,normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Zasłyszane dziś w tramwaju linii 13 - W-wa 01.12.22, 21:34 A ja usłyszałem na przystanku komunikacji miejskiej, rozmawiały trzy czy cztery kobiety wyglądające na emerytki. - jak ja widzę ten głupi uśmieszek tego Ziobry, to aż się cała trzęsę, - cicho, bo jeszcze ktoś usłyszy - a niech słyszą, nie wstydzę się tego, niech wiedzą, co o nich myśle I poszedłem dalej, bo nie wypadało mi się przysłuchiwać. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Dobre, dowcip z rana jak śmierana 02.12.22, 08:42 A zarechotał chociaż? He, he, he... Odpowiedz Link Zgłoś