superspec1 29.11.22, 05:43 Wpedzil mnie w biedę.:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superspec1 Re: PiS 29.11.22, 06:12 Inflacja zżera moje osczednosci. pap-mediaroom.pl/biznes-i-finanse/inflacja-zjada-oszczednosci-i-przeraza-bardziej-niz-wojna-polowa-polakow-boi-sie Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: PiS 29.11.22, 06:13 superspec1 napisał(a): > Inflacja zżera moje osczednosci. > > pap-mediaroom.pl/biznes-i-finanse/inflacja-zjada-oszczednosci-i-przeraza-bardziej-niz-wojna-polowa-polakow-boi-sie Kup euro! :) Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: PiS 29.11.22, 10:27 To kup coś za nie, choćby mieszkanie. Może i ja je powinienem kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: PiS 29.11.22, 08:53 Głosowałeś na PIS, należy ci się. Nie należy się tym, którzy byli przeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: PiS 29.11.22, 09:02 to i tak jesteś w tej "lepsiejszej" połowie coś posiadającej:) Odpowiedz Link Zgłoś
szczypawka.jadowita Re: PiS 29.11.22, 09:21 Od dawna dobrze tutaj wiemy, że ludzikow jest kłamcą i oszustem, kolejne potwierdzenie tego nam zwisa. Wiemy dobrze, że ludzikow nie poda przykładu moich wezwań do rozstrzeliwań PISowców, bo takich wezwań nie ma. Tak samo z powodu braku poczucia przyzwoitości ludzikow nie opuści tego forum i nie wyniesie się na yacht, jak się tyle razy zarzekał. Zostają tylko kłamstwa i insynuacje, taki sam los, jak numerkowego donosiciela. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: PiS 29.11.22, 10:15 Zostają tylko kłamstwa i insynuacje- śmierdzące gówno. Odpowiedz Link Zgłoś