topiramax 08.12.22, 08:59 na Nowy Rok: i.pl/prezydent-peru-pedro-castillo-zostal-aresztowany-parlament-przeprowadzil-impeachment/ar/c1-17109807 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Mam takie marzenie 08.12.22, 14:29 Ja również mam marzenie. Przed Sylwestrem chciałbym widzieć polskich kato-nazistów w kajdankach. tvn24.pl/swiat/niemcy-zamach-stanu-udaremniony-ksiaze-heinrich-xiii-zatrzymany-po-puczu-ekstremistow-mial-zostac-glowa-panstwa-6418272 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Nie boj zaby. 08.12.22, 14:48 pies.na.czarnych napisała: > Ja również mam marzenie. Przed Sylwestrem chciałbym widzieć polskich kato-nazis > tów w kajdankach. Nie boj zaby Prezes nie przyjmie urzedu Prezydenta ale nadal bedzie rzadzil z tylnego fotela. - bo podobnie jak jego idol - Marszalek Pilsudski - nie lubi wstawac rano. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Nie boj zaby. 08.12.22, 15:02 Piłsudski i Kaczyński. Ich życiorysy zaczynaja się zazębiać. Piłsudski agent austriackiego wywiadu, jego działalność wywiadowcza została odkryta i ujawniona dopiero po jego śmierci. Kaczyński agent rosyjskiego wywiadu, jego dzialalność właśnie jest odkrywana i chyba już niedługo zostanie podana do wiadomości publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Marszalek Pilsudski mial ciekawszy zyciorys. 08.12.22, 15:29 pies.na.czarnych napisała: > Piłsudski i Kaczyński. Ich życiorysy zaczynaja się zazębiać. Piłsudski agent austriackiego wywiadu, jego działalność wywiadowcza została odkryta i ujawniona dopiero po jego śmierci. Marszalek Pilsudski mial ciekawszy zyciorys. siedzial w rosyjskim, a potem i niemieckim wiezieniu i jego dzialanosc dla austriackiego wywiadu ujmy mu nie przynosi. znal cztery jezyki: - rosyjski , francuski, angielski, niemiecki. gdzie Kaczorowi do Marszalka ? chyba tylko w szachach Marszalkowi dorownuje - bo skladnie rozdaje stanowiska i ustawia sobie pionki Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Marszalek Pilsudski mial ciekawszy zyciorys. 08.12.22, 15:41 > siedzial w rosyjskim, a potem i niemieckim wiezieniu To daje podstawy do przypuszczeń, ze również mógł być rosyjskim agentem. > znal cztery jezyki: - rosyjski , francuski, angielski, niemiecki. > znal cztery jezyki: - rosyjski , francuski, angielski, niemiecki. > gdzie Kaczorowi do Marszalka ? Jakie to ma znaczenie? Kulawy już dawno przeszedł kurs obsługi Google Translate :) Odpowiedz Link Zgłoś