zlamas-kutany 08.12.22, 15:33 Czy nikt tego nie widzi, że facet wymaga leczenia przez ortopedów od głowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adalberto3 Re: Jezu, co ten Glapinski za głupoty wgaduje 08.12.22, 16:21 Nagroda mediów za ględzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Re: Jezu, co ten Glapinski za głupoty wgaduje 08.12.22, 16:27 adalberto3 napisał: > Nagroda mediów za ględzenie. I za trafne przewidywanie inflacji, deflacji i stagnacji Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: Jezu, co ten Glapinski za głupoty wgaduje 08.12.22, 17:17 Widzi wielu, nawet ci po których się nie spodziewasz tylko, że to takie niemodne w tych sferach. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany "NIe zastąpiły żadne zmiany zasadnicze w sytuacji" 08.12.22, 19:24 topiramax napisała: > Widzi wielu, nawet ci po których się nie spodziewasz tylko, że to takie niemodn > e w tych sferach. Powiedział Glapiński, A ja się z przygłupem nie zgadzam, bo widzę zmiany: Chleb był 2 zł, a jest 6 Cukier był 3 zł , a jest 7 Papier toaletowy był 6 zł, a jest naście Tirówka kosztowała 159, a kosztuje 300 I co ty na to prezesie skoro masz to ostatnie za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Jezu, co ten Glapinski za głupoty wgaduje 09.12.22, 08:36 zlamas-kutany napisał: > > Czy nikt tego nie widzi, że facet wymaga leczenia przez ortopedów od głowy? Cechą komunistów i wszelkiej maści bolszewików jest leninowska zasada, że prosty robotnik (to Ty) może oceniać profesora w dziedzinie, w której ten profesor jest profesorem. Masz umysł zakażony wirusem homosovieticius. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Wolę wirus homosovieticus 09.12.22, 09:02 no-popis napisała: > zlamas-kutany napisał: > > > > > Czy nikt tego nie widzi, że facet wymaga leczenia przez ortopedów od głow > y? > Cechą komunistów i wszelkiej maści bolszewików jest leninowska zasada, że prost > y robotnik (to Ty) może oceniać profesora w dziedzinie, w której ten profesor j > est profesorem. > Masz umysł zakażony wirusem homosovieticius. > > > > Niż homoidiotikus, albo homoPiSdicus, I nigdy w swoim życiu nie byłem robotnikiem, tylko miałem takich dziesiątki od sobą, Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wolę wirus homosovieticus 09.12.22, 11:41 zlamas-kutany napisał: > Niż homoidiotikus, albo homoPiSdicus, > I nigdy w swoim życiu nie byłem robotnikiem, tylko miałem takich dziesiątki od > sobą, Stąd frustracje i niezadowolenie z własnego życia. To masz wiele osobowości na tym forum bo prezentowałeś się też inaczej jako robotnik. Nawet kłamać nie potrafisz frustracie z dysocjacją tożsamości. Odpowiedz Link Zgłoś
adria231 Re: Wolę wirus homosovieticus 16.12.22, 07:52 z wszystkich opowieści tego prof. od pieniędzy prawdziwa jest tylko jedna : jeżeli chcemy poprawić sobie samopoczucie - adoptujmy kota, albo psa......... Odpowiedz Link Zgłoś