Dodaj do ulubionych

Sasin: Znałem Tomasza L. Kto go rekomendował?

13.12.22, 12:26
Sasin: Znałem Tomasza L. Kto go rekomendował?

Operacja umywania rąk od podejrzanego o szpiegostwo trwa. Antonii Macierewicz nie chciał komentować dokumentu, z którego wynika, że Jarosław Kaczyński jemu powierzył likwidację WSI. Nie będę komentował kłamstw i bzdur Sikorskiego - powiedział dziennikarzom i uciekł sprzed kamery.

Ten artykuł czytasz w ramach bezpłatnego limitu. Wideo JDO/

wyborcza.pl/7,82983,29255245,sasin-znalem-tomasza-l-kto-go-rekomendowal.html?fbclid=IwAR2n8fyySd86rSeIBlemaBb_NAkyKna4jawQ5NiUvTYTLlG3CSuJDuVKEvc
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Sasin: Znałem Tomasza L. Kto go rekomendował? 13.12.22, 13:03
      Na marginesie:Do Olimpiady Sasina zostalo 6 miesiecy …..ostatni termin sie wycofac
      • wsk175 Re: Sasin: Znałem Tomasza L. Kto go rekomendował? 13.12.22, 13:44
        Niebawem pisi nie będą kojarzyć Kaczyńskiego.
    • zdravko_vypic to ja przypomnę: wataha miała być dorżnięta,... 14.12.22, 16:24
      ...a dostała od Tuska parasol ochronny. Tak przypomnę w kontekście nadchodzących wyborów.
      • pies.na.czarnych Re: to ja przypomnę: wataha miała być dorżnięta,. 14.12.22, 16:26
        Miłość nie trwa wiecznie. To samo dotyczy tej nieszczęsnej polityki miłości.
      • szczypawka.jadowita Re: to ja przypomnę: wataha miała być dorżnięta,. 14.12.22, 18:05
        Nie jestem optymistą i to nie tylko w kwestii zachowania elektoratu.
        Do opozycji też jestem coraz mniej przekonany.
        Zapowiedziano że rozdawnictwo będzie zachowane i powiększane, o przywracaniu praworządności i wymierzaniu sprawiedliwości zdrajcom, oszustom i złodziejom same ogólniki. Ogólna indolencja.
        Nie przekonuje.

Kilka lat temu napisałem, że poprę opozycję tylko wtedy, gdy jednoznacznie i na piśmie zobowiąże się do ścigania i ukarania przestępców z władz PIS i wszystkich krewnych i przyjaciół PISu. O kontynuacji i rozszerzeniu akcji łapowa plus nikt wtedy jeszcze nie słyszał.

Powinny być opublikowane listy kandydatów do ścigania z podaniem za co będzie się ich ścigać. W tym kilkumiesięcznych prezesów spółek i podobnych, za wyłudzenia.

Całej masie ludzi powinny być postawione konkretne zarzuty o:
        - zdradę stanu,
        - morderstwa polityczne (Cygan, Malwa),
        - nielegalne i nieważne zmiany w TK i sądownictwie,
        - sfałszowania głosowania w Sali Kolumnowej,
        - nielegalne i nieważne próby uniewinnienia nieskazanego prawomocnie,
        - kradzieże,
        - wyłudzenia,
        - udział w aferze SKOKów,
        - udział w aferze "rozdawania" sprzętu medycznego w latach 90,
        - udział w aferze FOZZ,
        - udział w aferze LOTOS,
        - do powyższego wszystko związane ze szkalowaniem państwa (zdrada główna) i niszczeniem obronności państwa,
        - mataczenie i niszczenie dowodów w sprawie wypadku Szydło
        - inne.

Listy powinny być opublikowane przed wyborami, wraz z zobowiązaniem bezzwłocznego, tzn. w ciągu miesiąca po objęciu rządów, wszczęcia śledztw.

Jeśli nie to albo coś podobnego, to po co mam głosować na towarzystwo wzajemnej adoracji i miłej, spokojnej bezczynności wobec działań rosyjskiej agentury PIS, z JARem i Antonim na jej czele.
    • x2468 Re: Sasin: Znałem Tomasza L. Kto go rekomendował? 14.12.22, 22:14
      Tomasza L. rekomendował Mariusz Kamiński. Obaj działali w lidze republikańskiej.
      Już nie 100 lecz 837 afer.
      wiesci24.pl/2018/11/08/lista-100-afer-pis-solidarnej-polski-oraz-polski-razem-oto-obraz-dwoch-rzadow/
      • pies.na.czarnych Re: Sasin: Znałem Tomasza L. Kto go rekomendował? 14.12.22, 23:05
        Przecież to jest jasne od początku. Skoro dostał certyfikaty pozwalające na dostęp do tajnych informacji to Mariusz Ułaskawiony musiał być w to zaangażowany.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka