weteran-czasu 14.12.22, 00:09 Zamiast się bronić i oczyszczać z zarzutów atakował UE i Tuska. Straszny prymityw. Mariusz Kamiński polecił założyć mu teczkę, czy jeszcze nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Słyszeliście co Ziobro opowiadał w Sejmie? 14.12.22, 00:44 weteran-czasu napisał: > Zamiast się bronić i oczyszczać z zarzutów atakował UE i Tuska. > Straszny prymityw. > Mariusz Kamiński polecił założyć mu teczkę, czy jeszcze nie? Noooo jak atakował Tuska to ....będzie siedział :) Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: Słyszeliście co Ziobro opowiadał w Sejmie? 14.12.22, 07:40 Powinien i to do końca zycia. Za ten 1 milion euro dziennie kar. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis a pamiętasz to ?! 14.12.22, 05:57 weteran-czasu napisał: > Zamiast się bronić i oczyszczać z zarzutów atakował UE i Tuska. Każdemu, kto podniesie rękę na władzę, władza tę rękę odrąbie Wpisz to w google abyś wiedział kto to powiedział i zrozumiał dlaczego Twój post komentuję w następujący sposób: Każdemu, kto podniesie rękę na UE i Tuska, władza tę rękę odrąbie czyli będziesz siedział Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
99venus Re: a pamiętasz to ?! 14.12.22, 07:43 Ta miernota moralna, wyjatkowy łajdak powinien siedzieć już od dawna. Za okradanie Polski na gigantyczna kwotę. Ziobro okrada Polskę na 1 milion euro KAŻDEGO DNIA. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: a pamiętasz to ?! 14.12.22, 14:56 Znaczy Kurskiego wygnali do banku światowego bo atakował Tuska? Wielu chciałoby by ponieść takie odrąbanie ręki Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: a pamiętasz to ?! 14.12.22, 17:05 stasi1 napisał: > Znaczy Kurskiego wygnali do banku światowego bo atakował Tuska? Wielu chciałoby > by ponieść takie odrąbanie ręki Kurskiego do banku światowego za Tuska a Tuska do UE za zasługi dla Niemców i Rosji i reset. WYluzuj. Nie jestem zwolennikiem sprzedajnych ludzi jak Kurski nr 1 z TVP od PiS i Kurski nr 2 z Gazety Wyborczej i od trockistów. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: a pamiętasz to ?! 16.12.22, 17:24 Ale wolałes kurskiego nr 1. Ja chociaż nie lubiłem nr 1 musiałem na niego płacić. Ty nie lubisz nr2 i nikt ciebie nie zmusza abyś musiał na niego płacić Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Słyszeliście co Ziobro opowiadał w Sejmie? 14.12.22, 12:24 Ostatnio Leszek Miller stwierdził że mówiąc że p.Zbyszek jest zerem wyrażnie przeszacował :) . www.racjonalista.pl/ks.php/k,2358 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Słyszeliście co Ziobro opowiadał w Sejmie? 14.12.22, 17:40 Bezczelny dupek! Morawiecki pośpiesza opozycję ws. KPO: "Przeprowadźmy tę ustawę wspólnie, szybko" wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29261835,mateusz-morawiecki-z-apelem-do-opozycji-ws-kpo-nie-ma-czasu.html#do_w=46&do_v=723&do_st=RS&do_sid=1015&do_a=1015&s=BoxNewsMT&do_upid=723_ti&do_utid=29261835&do_uvid=1671018969839 Wywal Ziobro na zbity ryj i dopiero porozmawiamy. Szybko, Pinokio możesz gówniane muchy łapać, które obsiadły twój cały rząd. Odpowiedz Link Zgłoś