Dodaj do ulubionych

Słyszeliście co Ziobro opowiadał w Sejmie?

14.12.22, 00:09
Zamiast się bronić i oczyszczać z zarzutów atakował UE i Tuska.
Straszny prymityw.
Mariusz Kamiński polecił założyć mu teczkę, czy jeszcze nie?
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Słyszeliście co Ziobro opowiadał w Sejmie? 14.12.22, 00:44
      weteran-czasu napisał:

> Zamiast się bronić i oczyszczać z zarzutów atakował UE i Tuska.
      > Straszny prymityw.
      > Mariusz Kamiński polecił założyć mu teczkę, czy jeszcze nie?

Noooo jak atakował Tuska to ....będzie siedział :)
      • 99venus Re: Słyszeliście co Ziobro opowiadał w Sejmie? 14.12.22, 07:40
        Powinien i to do końca zycia. Za ten 1 milion euro dziennie kar.
    • no-popis a pamiętasz to ?! 14.12.22, 05:57
      weteran-czasu napisał:

> Zamiast się bronić i oczyszczać z zarzutów atakował UE i Tuska.

Każdemu, kto podniesie rękę na władzę, władza tę rękę odrąbie

Wpisz to w google abyś wiedział kto to powiedział i zrozumiał dlaczego Twój post komentuję w następujący sposób:
      Każdemu, kto podniesie rękę na UE i Tuska, władza tę rękę odrąbie czyli będziesz siedział Ziobro.
      • 99venus Re: a pamiętasz to ?! 14.12.22, 07:43
        Ta miernota moralna, wyjatkowy łajdak powinien siedzieć już od dawna. Za okradanie Polski na gigantyczna kwotę.
        Ziobro okrada Polskę na 1 milion euro KAŻDEGO DNIA.
      • stasi1 Re: a pamiętasz to ?! 14.12.22, 14:56
        Znaczy Kurskiego wygnali do banku światowego bo atakował Tuska? Wielu chciałoby by ponieść takie odrąbanie ręki
        • no-popis Re: a pamiętasz to ?! 14.12.22, 17:05
          stasi1 napisał:

> Znaczy Kurskiego wygnali do banku światowego bo atakował Tuska? Wielu chciałoby
          > by ponieść takie odrąbanie ręki
          Kurskiego do banku światowego za Tuska a Tuska do UE za zasługi dla Niemców i Rosji i reset.
          WYluzuj. Nie jestem zwolennikiem sprzedajnych ludzi jak Kurski nr 1 z TVP od PiS i Kurski nr 2 z Gazety Wyborczej i od trockistów.
          • stasi1 Re: a pamiętasz to ?! 16.12.22, 17:24
            Ale wolałes kurskiego nr 1. Ja chociaż nie lubiłem nr 1 musiałem na niego płacić. Ty nie lubisz nr2 i nikt ciebie nie zmusza abyś musiał na niego płacić
    • pkt4a Re: Słyszeliście co Ziobro opowiadał w Sejmie? 14.12.22, 12:24
      Ostatnio Leszek Miller stwierdził że mówiąc że p.Zbyszek jest zerem wyrażnie przeszacował :)

.
      www.racjonalista.pl/ks.php/k,2358
    • pies.na.czarnych Re: Słyszeliście co Ziobro opowiadał w Sejmie? 14.12.22, 17:40
      Bezczelny dupek!

Morawiecki pośpiesza opozycję ws. KPO: "Przeprowadźmy tę ustawę wspólnie, szybko" wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29261835,mateusz-morawiecki-z-apelem-do-opozycji-ws-kpo-nie-ma-czasu.html#do_w=46&do_v=723&do_st=RS&do_sid=1015&do_a=1015&s=BoxNewsMT&do_upid=723_ti&do_utid=29261835&do_uvid=1671018969839
      Wywal Ziobro na zbity ryj i dopiero porozmawiamy. Szybko, Pinokio możesz gówniane muchy łapać, które obsiadły twój cały rząd.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka