kawa_poranna11 22.12.22, 06:07 Magister Julia nie ustąpi! Jej wszelkie działania w firmie nie mają znaczenia prawnego. Jednak nie ustąpi bo gdzie tyle kasy dostanie? Potem, gdy przyjdzie pracować jako sekretarka gdzieś w hurtowni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oby.watel Re: Magister Julia nie ustąpi! Jej wszelkie dział 22.12.22, 09:56 Bardzo słuszna decyzja. Nie będą nam tu mówić co jest zgodne z prawem, bo my wiemy lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Errata 22.12.22, 10:36 zlamas-kutany napisał: > "mgr Julia Lewe L4" winno być. Andrzej Rzepliński nie miał z tym problemu. To nie jest tak, że PiS i tylko PiS, ponieważ każdy wnosił swój mniejszy lub większy wkład. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Magister Julia nie ustąpi! Jej wszelkie dział 22.12.22, 11:58 Do pracy jako sekretarka nie ma doświadczenia. A ona już chyba jest w wieku emerytalnym więc nie musi( może) dorabiać Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: Magister Julia nie ustąpi! Jej wszelkie dział 22.12.22, 14:35 stasi1 napisał: > Do pracy jako sekretarka nie ma doświadczenia. A ona już chyba jest w wieku eme > rytalnym więc nie musi( może) dorabiać Po weryfikacji i obniżeniu emerytury do minimalnej? Kasa w Biedronce? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Magister Julia nie ustąpi! Jej wszelkie dział 22.12.22, 14:45 kawa_poranna11 napisał(a): > Po weryfikacji i obniżeniu emerytury do minimalnej? > Kasa w Biedronce? Ja ją widzę na bazarze przy straganie z ziemniakami. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Magister Julia nie ustąpi! Jej wszelkie dział 22.12.22, 15:42 snajper55 napisał: > Ja ją widzę na bazarze przy straganie z ziemniakami. Powierzyłbyś jej handel ziemniakami? Odważny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Magister Julia nie ustąpi! Jej wszelkie dział 22.12.22, 16:08 oby.watel napisał: > snajper55 napisał: > > > Ja ją widzę na bazarze przy straganie z ziemniakami. > > Powierzyłbyś jej handel ziemniakami? Odważny jesteś. Prędzej ziemniaki niż kasę w Biedronce. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Magister Julia nie ustąpi! Jej wszelkie dział 22.12.22, 16:41 snajper55 napisał: > Prędzej ziemniaki niż kasę w Biedronce. Masz na zbyciu? To je rozdaj. Będzie większy pożytek niż gdybyś po całym dniu handlu zamiast ziemniaków było wielkie manko. Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Magister Julia nie ustąpi! Jej wszelkie dział 27.12.22, 12:17 Ale do kasy trzeba mieć doświadczenie. T już prędzej babcia klozetowa Odpowiedz Link Zgłoś
j-k ta kawa poranna - zle na Ciebie dziala. 22.12.22, 12:06 kawa_poranna11 napisał(a): > Magister Julia nie ustąpi! ta kawa poranna - zle na Ciebie dziala. niepotrzebny stres przedswiateczny. PS. Moja Slubna tez mi w niczym nie ustepuje. i tak od 40-tu lat. i nic nie da sie z tym zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: ta kawa poranna - zle na Ciebie dziala. 22.12.22, 12:27 j-k napisał: A co powiesz o mecenasie Mataczyńskim? Że nazwisko zobowiązuje? Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Magister Julia nie ustąpi! Jej wszelkie dział 27.12.22, 16:27 Jej kadencja się skończyła. Jeśli nie chce ustąpić, to trzeba jej pomóc. Taczka i na zewnątrz - za bramę TK i na trotuar. Odpowiedz Link Zgłoś