Dodaj do ulubionych

Prawdziwych Polaków nie zapytano o wyrażenie swoje

26.12.22, 16:33
Zapytano Polaków, który rząd byłby najkorzystniejszy. Najmniej wskazało Zjednoczoną Prawicę

Najwięcej Polaków uważa, że najbardziej korzystny obecnie rząd dla Polski to koalicja partii opozycyjnych (KO, Polska 2050, Nowa Lewica, PSL) - wynika z sondażu przeprowadzonego na zlecenie "Rzeczypospolitej". Rząd Zjednoczonej Prawicy (PiS, Solidarna Polska, Republikanie) wskazało jedynie 6,20 proc. badanych.
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29299298,zapytano-polakow-ktory-rzad-bylby-najkorzystniejszy-najmniej.html#do_w=46&do_v=723&do_st=RS&do_sid=1014&do_a=1014&s=BoxNewsImg6&do_upid=723_ti&do_utid=29299298&do_uvid=1672055160915
Nie może być, czyżby prawdziwych Polaków nie zapytano o wyrażenie swojej opinii?
Obserwuj wątek
    • pozytonium Re: Prawdziwych Polaków nie zapytano o wyrażenie 26.12.22, 17:31
      pies.na.czarnych napisała:

> Nie może być, czyżby prawdziwych Polaków nie zapytano o wyrażenie swojej opinii
      > ?

Czujesz się urażona, że cię nie zapytano? Po co to owijanie w bawełnę? Prawdziwa sunio.
      • pies.na.czarnych Re: Prawdziwych Polaków nie zapytano o wyrażenie 26.12.22, 18:46
        Nie zaliczam siebie do prawdziwych. Na mecze polki kopanej tez nie łażę. Taki sondaż powinni przeprowadzić po meczu i od razu PiS&Co byliby na pierwszym miejscu.
        • pozytonium Re: Prawdziwych Polaków nie zapytano o wyrażenie 26.12.22, 19:05

> Nie zaliczam siebie do prawdziwych. Na mecze polki kopanej tez nie łażę.

A gdzie kopią Polki?

Co do Sportu (przez duże S) nie podnieca mnie wygra, to podnieca Putina, a nie mnie.
          Sport pomaga okiełznać dzieciaki. Mój np. jeden ma 17 godzin zajęć sportowych w tygodniu. A i tak nie idzie go okiełznać. Ograniczyłbym mu te zajęcia, ale żona się nie zgadza. Sport jest dobry, ale w umiarze. Nie chciałbym, by mój syn miał przerośnięte serce (skazujące go na całe życie w ruchu), ale w Polsce matka ma zawsze rację.
          To, że nie daje sobie rady z synem to już inna sprawa. Mam nadzieję, że dziecko zacznie myśleć w wieku 13 lat i powie mamie stop.
    • qwardian Re: Prawdziwych Polaków nie zapytano o wyrażenie 26.12.22, 19:26
      Pies, na Sylwestra polatschken wybierają Goralenvolk i święta w Zakopanem, a jak wy się weźmiecie do roboty na Ukrainie, to kuligiem na saniach wjedziemy do Moskwy i wtedy nie będzie żartów jak za Napoleona, albo w 1941 roku..
    • j-k Nie-prawdziwi Polacy musza obejsc sie smakiem ? 26.12.22, 20:06
      i tak juz SIEDEM lat - a kolejne PIEC lat sie szykuje ?

wybralbym dla nich jedno honorne rozwiazanie:
      .
      redro.pl/naklejka-sznur-z-petla,54364779
    • pozytonium Re: Prawdziwych Polaków nie zapytano o wyrażenie 26.12.22, 21:45

> Zapytano Polaków, który rząd byłby najkorzystniejszy. Najmniej wskazało Zjednoc
      > zoną Prawicę

https://pbs.twimg.com/media/Fk6wV4uX0AEJPt-?format=jpg&name=small

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka