Dodaj do ulubionych

Pegasus trochę odpocznie po Świętach :)

28.12.22, 15:29
Nie będą musieli przeciążać Pegasus'a :)

Donald Tusk z ochroną SOP. Decyzję miał podjąć Kamiński. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29305777,donald-tusk-z-ochrona-sop-decyzje-mial-podjac-kaminski-grabiec.html#s=BoxOpImg1
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 28.12.22, 16:20
      Strzeż mnie Boże przed ochroną, z wrogami poradzę sobie sam :)
      • pies.na.czarnych Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 28.12.22, 16:33
        Cwaniaki.
        • yoma Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 28.12.22, 16:41
          Trzeba by Tuskowi obywatelską ochronę przed SOPem...
          • horpyna4 Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 28.12.22, 20:08
            Timeo Danaos et dona ferentes...

Mam nadzieję, że przynajmniej nie pozwoli się wozić przez ich kierowców.
            • pies.na.czarnych Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 28.12.22, 20:27
              > Timeo Danaos et dona ferentes 🤙
    • albwu Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 28.12.22, 16:45
      Teraz TVP będzie pokazywała codziennie ile kosztuje ochrona SOP Tuska.
      • pies.na.czarnych Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 28.12.22, 16:46
        W tym jest metoda.
        • motocyklista175 Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 28.12.22, 16:48
          i przyjdzie jakiś dureń z granatnikiem.....
          • pies.na.czarnych Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 28.12.22, 18:32
            :)
    • pies.na.czarnych Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 28.12.22, 23:03
      1.Kulawy poszedł nagle do szpitala.
      2. Policja przypuszcza możliwość zamachu na Tuska.

Czyżby Kulawy wiedząc o tym zapewnił sobie alibi? Ja dla sąsiadki pytam ;)

tvn24.pl/polska/donald-tusk-z-ochrona-sluzby-ochrony-panstwa-magdalena-sroka-i-gabriela-morawska-stanecka-komentuja-6556164
    • blablastoteles Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 29.12.22, 08:16
      Z kim im będzie tak źle jak nie z Tuskiem?
      Lata pracy propagandowej mogłyby pójść na marne przez jakiegoś szaleńca.
    • ladyliberal Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 29.12.22, 10:14
      Chciałabym po zmianie władzy poznać listę osób wraz ze zdjęciami, które pracowały na dyżurkach tele-internetowych. Są tacy, którym płaca za czytanie i oglądanie obywateli. Dlatego wystarcza mi zdjęcia, o stan moralny, etyczny oraz stan mózgu nie pytam. Wiadomo, ze tego juz żaden lekarz, żaden przeszczep nie uratuje.
    • stasi1 Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 29.12.22, 11:04
      Ale do tego już nie mamy licencji. Wszystkich mafiosów już zlokalizowani
      • ladyliberal Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 29.12.22, 11:43
        Fryzjerka opowiadała mi o programie w telewizji, w którym pokazywali jak namierzali kogoś poprzez WiFi i telewizor. Mogli pokazać osobie, która zgłosiła zaginięcie wnętrze domu oraz osoby, z którymi ten ktoś przebywał. Nie wiem jaki kraj, jakie telewizory i telefony. Może w Chinach to było? No bo u nas to Policja kiedy kogoś szuka to pisze na wirtualnej Polsce komunikat, żeby ludzi pomogli jeśli ktoś widział zaginionego.
        • pies.na.czarnych Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 29.12.22, 12:06
          > Policja kiedy kogoś szuka to pisze na wirtualnej Polsce komunikat, żeby ludzi pomogli jeśli ktoś widział zaginionego.

Policja nie ma dostępu do Pegasusa. Służby się nim opiekują.
    • pies.na.czarnych Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 29.12.22, 14:00
      Donald Tusk pozwał Telewizję Polską. Lider Platformy Obywatelskiej zażądał przeprosin za przedstawianie w "Wiadomościach" jego wizerunku "w czerwonej poświacie z celownikiem nakierowanym na klatkę piersiową". W pozwie czytamy, że były premier domaga się od TVP wpłaty 30 tys. zł na cel społeczny oraz rocznego zakazu pokazywania go w taki sposób. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29308583,donald-tusk-pozwal-tvp-za-celownik-kadr-ma-uzasadniac-przemoc.html#s=BoxOpImg1

https://bi.im-g.pl/im/fa/f3/1b/z29308666IH,Kadr-TVP.jpg
      • yoma Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 29.12.22, 14:02
        WHAT? :o
        • pies.na.czarnych Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 29.12.22, 14:14
          Proszą się o zamknięcie im budy.
          • yoma Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 29.12.22, 14:19
            Stary Goebbels siada w swojej trumnie i obgryza gnijące palce z frustracji.
      • stasi1 Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 31.12.22, 23:42
        Akurat widziałem kawałek panoramo. To tłumaczyli że jest zastraszanie dziennikarzy. Gdzie oni to zauważyli tego nie wiadomo. Ale jak to mówił Kurski, ciemny naród to kupi
      • ladyliberal Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 01.01.23, 10:34
        pies.na.czarnych napisała:

> Donald Tusk pozwał Telewizję Polską. Lider Platformy Obywatelskiej zażądał przeprosin za przedstawianie w "Wiadomościach" jego wizerunku "w czerwonej poświacie z celownikiem nakierowanym na klatkę piersiową". W pozwie czytamy, że były premier domaga się od TVP wpłaty 30 tys. zł na cel społeczny oraz rocznego zakazu pokazywania go w taki sposób. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29308583,donald-tusk-pozwal-tvp-za-celownik-kadr-ma-uzasadniac-przemoc.html#s=BoxOpImg1
        >
        > https://bi.im-g.pl/im/fa/f3/1b/z29308666IH,Kadr-TVP.jpg
        >

A dlaczego domaga się odszkodowania na czyn społeczny i tylko 30 tys ?

Nie oglądam tej chooojni, ale jeśli ktoś to emituje to powinien być zamknięty na oddziale psychiatrycznym w więzieniu i tyle.

Tak się składa, ze do mnie tez jakiś wariat puszcza w internecie juz długi czas serie pogróżek o mafii, glinach, broń krótka, grób, morderstwa kobiet.
        Tego uczy ludzi rządząca psychuszka. Grupa wariatów z zapędem do wybicia wszystkich bez legitymacji partyjnej.
        Ciekawe co z tym zrobi Unia, bo im to przesłałam, żeby sobie popatrzyli, jak się tu kobiety traktuje. Zwykłe, nie z polityki.

• stasi1 Re: Pegasus trochę odpocznie po Świętach :) 02.01.23, 06:32
          Bo jako partia ma pieniądze. Ale rzeczywiście po TVPiS te 30 tysięcy splynie jak woda po kaczce

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka