Dodaj do ulubionych

Prezydent tech.ds.tech. o wspólnocie UE i NATO

01.01.23, 10:29
Prezydent Duda we wczorajszym publicznym wystąpieniu do Ruchadła Leśnego:

Obecność Polski w Sojuszu Północnoatlantyckim i wyimaginowanej wspólnocie Unii Europejskiej to racja stanu kolaborujących z berlińskim i brukselskim okupantem.

Jedną z pierwszych, prawych i sprawiedliwych i jedynie słusznych decyzji było pozbycie się unijnej flagi:

https://bi.im-g.pl/im/a0/9a/17/z24748704K,Chuligani-wspinali-sie-na-miejskie-latarnie-i-zdej.jpg

Tak. Wyimaginowana wspólnota dla mnie też jest szmatą:

https://medianarodowe.com/wp-content/uploads/2018/12/ue-1024x576.jpg

"Unia Europejska jest dla mnie SZMATĄ!"

Sojusz Północnoatlantycki to oszustwo. Jest oczywistym, że niemieckie Patrioty nie będą bronić Polski przed rosyjskimi rakietami.
Obserwuj wątek
    • yabbaryt Re: Prezydent tech.ds.tech. o wspólnocie UE i NAT 01.01.23, 10:39
      Jak widać NATO działa i zabezpiecza nas przed Rosją. I na szczęście Niemcy nie maja w tej organizacji tyle do powiedzenia ile mają w UE. A więc NATO działa a UE stacza się w otchłań głupoty.
      • szczypawka.jadowita Re: Prezydent tech.ds.tech. o wspólnocie UE i NAT 01.01.23, 10:51
        Twój prezes jest innego zdania. Pseudosojusznicze NATOwskie Patrioty nie będą bronić Polski, dlatego będziemy tworzyć wlasny sojusz obronny z Ukrainą oraz państwami śródziemia i międzymorza.

Tak nam dopomóż car Putin i Ojciec Dyrektor prowadzący.
        • yabbaryt Re: Prezydent tech.ds.tech. o wspólnocie UE i NAT 01.01.23, 10:53
          To już nie jest mój prezes. Obecnie moim prezesem jest Zbigniew Ziobro.
          • pies.na.czarnych Re: Prezydent tech.ds.tech. o wspólnocie UE i NAT 01.01.23, 11:01
            Zmieniasz prezesów tak jaj żony. Tak mi dopomóż.... :))))
            • yabbaryt Re: Prezydent tech.ds.tech. o wspólnocie UE i NAT 01.01.23, 11:02
              Fakt zmieniam jak mnie oszukują. Oszukał mnie Tusk a teraz Kaczyński.
              • yoma Re: Prezydent tech.ds.tech. o wspólnocie UE i NAT 01.01.23, 14:59
                ... i żona 😆
      • krytykantka0.07 Re: Prezydent tech.ds.tech. o wspólnocie UE i NAT 01.01.23, 10:59
        A kto nas zabezpieczy przed skutkami schizofrenii polityków? Bo to koniec państwa narodowego. Polska będzie multikulti. Więc pisowcy stracili argument mówiąc o patriotyzmie. Chyba nie będą nadal wykonywać ruchów pozornych? Teraz niech dbają o pokój I dobrobyt. Bo wojna doprowadzi do walki o ogień w przypadku multikulti.
        • yabbaryt Re: Prezydent tech.ds.tech. o wspólnocie UE i NAT 01.01.23, 11:04
          wiesz zawsze jest jakiś wybór. Pis się skończył ale na placu boju o suwerenność państwa pozostała Solidarna Polska.
          • krytykantka0.07 Re: Prezydent tech.ds.tech. o wspólnocie UE i NAT 01.01.23, 11:13
            Wyboru nie ma gdy wchodzisz w narrację przeciwnika. Ona od razu stawia cie na przegranej pozycji. Dam ci przykład. Uchodźcy na granicy białoruskiej. Nie przyjmujemy ich to wtedy oskarżenia o rasizm. A przyjmujemy to też rasizm bo dajemy zielone światło dla produkowania kolejnych uchodźców dzięki...niesieniu demokracji. Bo demokracja to rewolucja kulturowa dla dumnych ze swojej tradycji I kultury narodow. Zatem przyjmujemy kolejnych aż powiemy dość. A wtedy...oskarżenie o rasizm.
            • szczypawka.jadowita Re: Prezydent tech.ds.tech. o wspólnocie UE i NAT 01.01.23, 14:57
              Sam więc widzisz, że macie przerąbane. Inaczej przecież nie jest.
              Odpocznij. Skowyt i narzekanie nic ci nie da.
              Ale przecież wcale nie jest mi was żal, trzeba to powiedzieć przecież.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka