emeryt-myslacy 09.01.23, 18:54 sądów od PIS. Wtedy dostaniemy pieniądze z KPO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Należy pilnie wprowadzić uniezależnienie pols 09.01.23, 19:38 Kto dostanie,ty ze szwagrem? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Należy pilnie wprowadzić uniezależnienie pols 09.01.23, 19:42 To są pieniądze na iwestycje, których tak brakuje w biednej Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Należy pilnie wprowadzić uniezależnienie pols 09.01.23, 19:44 Kuzna Opa nudzisz sie OK ale kuzna mysl,mysl czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Należy pilnie wprowadzić uniezależnienie pols 09.01.23, 19:56 No właśnie, myśl, myśl puchu marny. Bogactwo bierze się z iwestycji. Za Tuska inwestycje to było 22% PKB, za Kaczyńskiego spadły do 16% PKB. To powoduje biedę Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Należy pilnie wprowadzić uniezależnienie pols 09.01.23, 20:00 Kogo ci Polacy wybrali? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Należy pilnie wprowadzić uniezależnienie pols 09.01.23, 20:04 Dzisiaj czytając program telewizyjny natrafiłem na opis programu i nie wiem dlaczego zacząłem myśleć o dzisiejszej Polsce.;) Rise of the Nazis Sezon 3 Odcinek 1/3 Kto go zdradzi? Zimą 1944 roku Niemcy zaczynają przegrywać wojnę na wszystkich frontach, ale Hitler odmawia rozważenia całkowitej kapitulacji. Zamiast tego wzywa swoich generałów do sekretnego miejsca. Tam rozkazuje im przeprowadzić masowy atak z zaskoczenia na zachodnich aliantów w ramach swojej woli pójścia na wojnę totalną. Hitler myśli, że tym atakiem naprawdę złamie wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Należy pilnie wprowadzić uniezależnienie pols 09.01.23, 20:11 Atak Hitlera w Ardenach pokazuje jego kretyństwo. To jest ten sam charakter co Kaczyński, myśli że złamie UE. Odpowiedz Link Zgłoś