Dodaj do ulubionych

W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawicznie

10.01.23, 14:30
W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawicznie, a tu wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,29341651,nastolatki-w-radiowozie-komendant-zawiesil-dowodce-patrolu.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta&fbclid=IwAR2jy826CIiGuyCx_j9f6XzBe7MhzFR4x3Dswaii5ZTfdmFtUdIGU32BANA sprawa się ślimaczy jakby to była najtrudniejsza sprawa kryminalna ostatniego stulecia.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 10.01.23, 14:40
      Milicyjne metody , tak jak w sprawie Przemyka, nic nowego nawet Marczak jak Urban.
      • pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 10.01.23, 14:44
        Takich "przesmyków" od czasu dojścia PiS do władzy było już kilku i wiecznie słyszymy "ja niewinny, ona winna, ona dawać nie powinna".
        • storima Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 10.01.23, 18:51
          pies.na.czarnych napisała:

> Takich "przesmyków" od czasu dojścia PiS do władzy

To słowo nie wydaje się poprawnym w kontekście wypowiedzi.

Dla pewności. Zauważę, iż Mchrabia pisał o Przemyku.

m.c.hrabia napisał:

> Milicyjne metody , tak jak w sprawie Przemyka, nic nowego nawet Marczak jak Urban
          • pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 11.01.23, 10:03
            Tak samo jak ty mam licencję na tworzenie nowych słów, ale ta moja nie jest podrobiona:)

BTW!
            Kiedy wreszcie powiesz chociaż jedno słowo związane z tematem wątku?
            • storima Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 11.01.23, 14:04

> Tak samo jak ty mam licencję na tworzenie nowych słów, ale ta moja nie jest pod
              > robiona:)
              >

Licentia poetica.
              Jest istotna różnica pomiędzy błędami językowymi, a kreacją poetycką.
              Która jakby nie było jest dostępna dla każdego.

Mnie jest łatwiej bo choćby tu:

www.sfmoma.org/membership/seca/seca-art-award/#history
              I wystawa w Muzeum Sztuki Współczesnej w San Francisco.

> BTW!
              > Kiedy wreszcie powiesz chociaż jedno słowo związane z tematem wątku?

forum.gazeta.pl/forum/w,28,174772636,174772636,Sny_o_potedze.html?p=174781442
              • storima Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 11.01.23, 14:06
                Przepraszam. Pomyłka. Nie ten zrzut z ekranu.
                • pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 11.01.23, 14:11
                  😂 😂 😂 Zalosny dupek.

Gdzie są moje wczorajsze wpisy?
                  Oczywiście na numer telefonu nadal czekam, oszuście.
                  :)
                  • storima Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 11.01.23, 14:43

> Oczywiście na numer telefonu nadal czekam, oszuście.

Znowuż zachowuje się jak internetowy przestępca. Wyłudzający chronione dane osobowe jak zastrzeżony numer telefonu.
                    • pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 11.01.23, 14:48
                      > Wyłudzający chronione dane osobowe

Sam podajesz na anonimowym forum dane jakiegoś faceta i wciskasz nam, że to jesteś ty. Skoro już tak daleko poszedłeś to podaj ten numer celem sprawdzenia :)
                      • storima Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 11.01.23, 14:51
                        storima napisał:

> pies.na.czarnych napisała:
                        >
                        >
                        > > Oczywiście na numer telefonu nadal czekam, oszuście.
                        >
                        > Znowuż zachowuje się jak internetowy przestępca. Wyłudzający chronione dane oso
                        > bowe jak zastrzeżony numer telefonu.

Dziś w TV Polonia 22.35 o filmie Storimy "Serso"
                        Gość: Ala IP: *.prenet.pl 20.06.05, 19:18
                        Myślę, że Przyjaciele i Znajomi Marka zasiądą dziś o 22.35 przed ekranami
                        telewizorów i obejrzą w TV Polonia reportaż z Warszawskiego Międzynarodowego
                        Festiwalu Filmowego "Żydowskie Motywy" pt. "Ze sztuką na ty". Marek
                        prezentował zrealizowany przez siebie film "Serso" z muzyką Ravela, Ninki
                        oraz Przemysława Chmielewskiego. Pozdrawiam

forum.gazeta.pl/forum/w,55,25450477,25450477,Dzis_w_TV_Polonia_22_35_o_filmie_Storimy_Serso_.html#p25450477
                        • pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 11.01.23, 14:57
                          Dlaczego ty ciagle reklamujesz tego pana Marka? Znasz go chociaż?
                          • storima Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 11.01.23, 15:23

> Dlaczego ty ciagle reklamujesz tego pana Marka? Znasz go chociaż?
                            >

Nie ma to jak ustawiczny chamski trolling pies.na.czarnych.

Przy okazji, robienie z siebie kompletnego durnia.

Każdy widział dawno kim jest storima.

Marek Pacholec
                            • pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 11.01.23, 17:01
                              > Każdy widział dawno kim jest storima.

Kim jest storima z F.K. wszyscy wiedzą :)))))

Wszyscy dobrze wiedzą kim jest pies.na.czarnych. W załączniku zdjęcie z albumu :)
                              https://akns-images.eonline.com/eol_images/Entire_Site/2023010/rs_1024x759-230110180646-1024-Brad-Pitt-Margot-Robbie-LT-011023.jpg?fit=around%7C776:576&output-quality=90&crop=776:576;center,top
                              • storima Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 14.01.23, 20:48
                                Nie bawię sie jak dzieciak w sfałszowane zdjęcia, wpisy i oszukiwanie forumowiczów.

Znowuż durnowato wyszło.

Bo akurat pracowałem tez i w Hollywood.
                                forum.gazeta.pl/forum/w,55,16930453,16930453,Do_storimy.html?p=16972053
                                • pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 14.01.23, 22:22
                                  > Znowuż durnowato wyszło.
                                  > Bo akurat pracowałem tez i w Hollywood.

W takim razie powinniśmy się znać :))))))

> Nie bawię sie jak dzieciak w sfałszowane zdjęcia

Ktoś sfalszowal zdjęcia? Zasygnaluj na milicję.
                                  • storima Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 22.01.23, 14:04

> > Znowuż durnowato wyszło.
                                    > > Bo akurat pracowałem tez i w Hollywood.
                                    >
                                    > W takim razie powinniśmy się znać :))))))
                                    >
                                    > > Nie bawię sie jak dzieciak w sfałszowane zdjęcia
                                    >
                                    > Ktoś sfalszowal zdjęcia? Zasygnaluj na milicję.
                                    >

Donos na "milicję"?
                                    Do kogo w twej Rosji mam to wysłać ???
                                    W sprawie faceta, który się ośmiesza kreowaniem fałszywych miejsc stałego pobytu na niszowym forum i swego obywatelstwa???
                                    Wykorzystując te kłamstwa do propagowanie proputinowskiej propagandy ???

Inną poważną kwestią jest NIEUSTANNY trolling i oskarżanie o fałszowanie rządowych stron Instytutu Pamięci Narodowe.
                                    Oraz rzekomej KRADZIEŻY tożsamości.
                                    • pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 22.01.23, 14:13
                                      Udowodnij sbeku, że to jesteś ty. Dawaj mi tu numer telefonu, o który już wielokrotnie prosiłem 😂
                                      • storima Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 22.01.23, 15:29

> Udowodnij sbeku, że to jesteś ty. Dawaj mi tu numer telefonu, o który już wielo
                                        > krotnie prosiłem 😂
                                        >

Na tym wątku.
                                        Są strony internetowe.
                                        Nawet relacje ze spotkań forumowiczów Agory.

Nikt normalny nie udostępni swego prywatnego numeru na publicznym forum.
                                        Wiadomo czym to się kończy, kradzieżą tożsamości, pieniędzy, spamem.

Weryfikacja przez faceta, który na FK chełpił sie strzelaniem do celu na 500 metrów w ZSRR ???
                                        Trening zastrzeżony dla pracowników służb specjalnych.

Tobie to już kompletnie odbija.

Bezczelny i prymitywny trolling, propagowanie bandyckiego putinka, łgarstwa na temat miejsc stałego pobytu.
                                        Oto wizytówka pies.na.czarnych.

• pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 22.01.23, 15:32
                                          Spadaj kłamco i manipulatorze!
                                          :)
                                        • pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 22.01.23, 15:36
                                          Udostępniam swój numer. Pani Basia przekieruje rozmowę :))))
                                          Dzwoń, sprawdzaj.

tel.: (+48) 22 62 15 035
                                        • pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 22.01.23, 15:43
                                          storima napisał:

>
                                          > Nikt normalny nie udostępni swego prywatnego numeru na publicznym forum.
                                          > Wiadomo czym to się kończy, kradzieżą tożsamości, pieniędzy, spamem.

Tylko głupek, albo prowokator udostępnia swoje prawdziwe nazwisko na forum!
                                          • storima Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 22.01.23, 16:11

> storima napisał:
                                            >
                                            >
                                            > >
                                            > > Nikt normalny nie udostępni swego prywatnego numeru na publicznym
                                            > forum.
                                            > > Wiadomo czym to się kończy, kradzieżą tożsamości, pieniędzy, spamem.
                                            >
                                            >
                                            > [b]Tylko głupek, albo prowokator udostępnia swoje prawdziwe nazwisko na forum![
                                            > /b]
                                            >

Teraz NAGLE jako "głupek", "prowokator" podaję PRAWDZIWE dane.
                                            Już fałszuję, stron rządowych IPN. Nie podrabiam innych internetowych źródeł. Nie KRADNĘ czyjeś tożsamości jak przez trolla byłem tu na okrągło oskarżany.

Nie ma obowiązku występowania na forach Agory WYŁĄCZNIE pod pseudonimem.

W Spotkaniach Forumowiczów w początkach 2000 roku w realu, organizowanych przez ówczesna Gazetę Wyborczą, znaliśmy sie nie tylko z imienia nazwiska ale i osobiście.

Na Forum Kraj taniarada ujawnił moje imię, nazwisko wypisując oszczerstwa na mój temat.

pies.na.czarnych po prostu przejął od taniejrady rolę trolla, spamera i oszczercy.

• pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 22.01.23, 17:31
                                              > Teraz NAGLE jako "głupek", "prowokator" podaję PRAWDZIWE dane.

Nie musi tego wiecznie potwierdzać. Nikt tu nie ma sklerozy, głupi prowokatorze.
                                              • storima Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 22.01.23, 17:53

> > Teraz NAGLE jako "głupek", "prowokator" podaję PRAWDZIWE dane.
                                                >
                                                > Nie musi tego wiecznie potwierdzać. Nikt tu nie ma sklerozy, głupi prowokatorze
                                                > .
                                                >

9 miesięcy wydurniał się kwestionując autentyczność rzędowych stron IPN i z USA.
                                                Drugim etapem jego spamerstwa, był zarzut kradzieży tożsamości.

Aż dziś wyszywając od "głupka", "prowokatora" przestał udawać idiotę i przyznał, że "storima" to M.Pacholec.

I nie wiedzieć czemu ktoś kto ma ochotę występować pod swym nazwiskiem na forach Agory to wg pies.na.czarnych "głupek", "prowokator".

Tym bardziej, jak wspominałem, w początkach istnienia forów, znaliśmy sie osobiści. Zjeżdżając z różnych stron świata na spotkania forumowiczów.

A w przypadku FK, dobrze mi tu było anonimowo.
                                                Do czasu gdy troll i spamer ujawnił moją tożsamość wypisując oszczerstwa i zniknął. A drugi troll, spamer, przejął jego rolę i przez 9 miesięcy do dziś udawał durnia spamując chamsko na całego.
                                                To ci wytrwały troll. Taki porządny. Kremlowski.

• pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 11.01.23, 14:18
                > jest istotna różnica pomiędzy błędami językowymi, a kreacją poetycką.

Ja to słowo umieściłem w cudzysłowiu. To są takie znaczki "", jakbyś nie wiedział niemoto.
                Ty waląc byki zawsze znajdujesz jakieś głupie wytłumaczenie.

I jeszcze raz. Skup się na tematach wątków, a nie na wiecznym wymądrzaniu się, u udowadnianiu samemu sobie jaki jesteś mundury!
                • storima Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 11.01.23, 14:48

> I jeszcze raz. Skup się na tematach wątków

Dygresje na FK są powszechnie używane.

Choćby pies.czarnych czyni to systematycznie.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,174811503,174811503,prezes_Obajtek_to_dobro_narodowe.html?p=174862829

• pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 11.01.23, 14:48
                    Żałosny troll.
    • m.c.hrabia Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 10.01.23, 14:54
      a te dwie to pewnie w miniówkach były i się prosiły
    • snajper55 Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 10.01.23, 15:33

> W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawicznie, a tu wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,29341651,nastolatki-w-radiowozie-komendant-zawiesil-dowodce-patrolu.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=SM&utm_campaign=FB_Gazeta&fbclid=IwAR2jy826CIiGuyCx_j9f6XzBe7MhzFR4x3Dswaii5ZTfdmFtUdIGU32BANA sprawa się ślimaczy jakby to była najtrudniejsza sprawa kryminalna ostatniego stulecia.

Kierowco, seks w czasie kierowania pojazdem grozi śmiercią lub kalectwem!

S.
    • j-k do pożarnej bułki to Straż pożarową - trza bylo... 10.01.23, 16:20
      wezwac

- a nie Policje :)
      • m.c.hrabia Re: do pożarnej bułki to Straż pożarową - trza by 10.01.23, 16:24
        borygo łatwo palne wie
        • adria231 Re: do pożarnej bułki to Straż pożarową - trza by 11.01.23, 04:13
          Podglądacze w mundurach zaczęli używać podnośików do zaglądania w okna obywatelom.
    • pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 11.01.23, 10:23
      Wątpliwości w sprawie wypadku policjantów w Dawidach. Pytania o działania funkcjonariuszy tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/warszawa-watpliwosci-ws-wypadku-policjantow-w-dawidach-pytania-o-dzialania-funkcjonariuszy-6623529
    • pies.na.czarnych Re: W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawic 11.01.23, 16:56
      https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/323413902_5406062736165328_1749957940035031915_n.jpg?stp=dst-jpg_s720x720&_nc_cat=1&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=ESlbsPGWZN8AX9W4BoD&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&oh=00_AfBlR2OKi6eHHpUHsQ2u85_iRQqkQ__6LLC9fQ_amPXaSA&oe=63C3842D
    • pozytonium Od tego Polska Straż Pożarną 14.01.23, 20:51

> W sprawie pożarnej bułki zadziałali błyskawicznie

Od tego Polska ma Straż Pożarną

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka