Dodaj do ulubionych

TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka

14.01.23, 17:45
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,29358347,donald-tusk-chwali-tvp-ale-tylko-w-tvp-alternatywna-rzeczywistosc.html#s=BoxOpImg4
Tylko co mogą pomyśleć jej widzowie skoro ich chwali gość którego oni obrzucają błotem? Że jest czystym złem. Nie wiem czy ktoś normalny chwaliłby się tym że jest chwalony przez putina, a tak mniej więcej postapiła ta telewizja
Obserwuj wątek
    • j-k Stasiek , tak jak Zlamas... 14.01.23, 17:51
      tak i Ty podniecasz sie TVPiS-em - zamiast spokojnie relaksowac sie przy TVN ?
      • stasi1 Re: Stasiek , tak jak Zlamas... 15.01.23, 19:26
        Podniecam się bo płacę za to chociaż nie oglądam
    • pies.na.czarnych Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 14.01.23, 17:55
      TVP Info wyemitowało krótki przerywnik z autoreklamą, na którym Donald Tusk rzekomo chwali telewizję publiczną
      • szwampuch58 Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 14.01.23, 20:07
        No i Qwizje ogladaja tylko debile
        • pies.na.czarnych Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 15.01.23, 09:25
          Faktycznie trzeba być debilem aby oglądać filmy tego faceta. Gorszego szajsu chyba nikt nie robi.

Steven Seagal jest pożytecznym idiotą Putina. Polskiej telewizji to najwyraźniej nie przeszkadza kultura.gazeta.pl/kultura/7,127222,29344256,steven-seagal-jest-pozytecznym-idiota-putina-polskiej-telewizji.html#s=BoxOpImg1
    • no-popis Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 15.01.23, 08:37
      stasi1 napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,29358347,donald-tusk-chwali-tvp-ale-tylko-w-tvp-alternatywna-rzeczywistosc.html#s=BoxOpImg4
      > Tylko co mogą pomyśleć jej widzowie skoro ich chwali gość którego oni obrzucają
      > błotem?
      Sam się tym błotem obrzucić kolaburując wbrew intereom Polski z Niemcami i Rosją.
      W latach 40tych AK ogoliła by mu ten rudy łeb na łyso :)
      • szczypawka.jadowita Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 15.01.23, 09:41
        Kłamiesz i lżysz po PISowsku jak zawsze. Były inne czasy, relacje z Rosją, a Niemcy cały czas są naszym sojusznikiem. Pooglądaj sobie prezesa zrobionego na Lenina, jak składa braciom Rosjanom życzenia.
        • m.c.hrabia Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 15.01.23, 10:05
          rzyganie to jego specjalność
        • szczypawka.jadowita Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 15.01.23, 13:45
          Sprawa poważna, kłamstwa, oszczerstwa i bluzgi ludzikowa też ktoś przeczyta.
          Dlatego dodam, że ś. p. Zbigniew Brzeziński, polityk amerykański, bardzo poważny, mówił że Polska powinna bardzo dobrze porozumieć się z Niemcami i na tym, także w szerszej konfiguracji (Europa, USA) budować bezpieczeństwo, gospodarkę, pozycję.
      • jureek Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 17.01.23, 08:55
        no-popis napisała:

> > Tylko co mogą pomyśleć jej widzowie skoro ich chwali gość którego oni obr
        > zucają
        > > błotem?
        > Sam się tym błotem obrzucić kolaburując wbrew intereom Polski z Niemcami i Rosj
        > ą.
        > W latach 40tych AK ogoliła by mu ten rudy łeb na łyso :)

Usprawiedliwiasz szczucie propagandystów z TVPiS?
    • qwardian Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 15.01.23, 11:30
      Donald Tusk pochwalił TVP i ja nie mam z tym problemu, będę teraz jej wiernym widzem i słuchaczem. Za Waltera celebrowano uroczystości urodzin Adolfa Hitlera w Lasku Wodzisławskim, które TVP regularnie bojkotowało. Oglądam wszystkie polskie stacje, które prezentują teutoński punkt widzenia
      • weteran-czasu Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 15.01.23, 14:54
        TVPszczujni nie oglądam.
        Nie interesują mnie kłamstwa i skłócanie wyborców.
        Od tego chłapanie niedługo się udławią.
        • qwardian Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 16.01.23, 10:25
          Nie ma lepszych reportaży niż na TVP Historia, filmów na Kultura i wiadomości na Teleexpresie. Po śmierci Waltera, TVN bardzo obniżył loty..
          • weteran-czasu Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 18.01.23, 14:29
            Nic nie napisałeś o TVPinfo?
      • stasi1 Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 18.01.23, 13:25
        A wcześniej jej nie oglądałeś!? Dopiero Tusk cię do tego przekonał?
        • weteran-czasu Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 18.01.23, 14:25
          Wcześniej czasem oglądałem, ale ogrom kłamstw serwowanych przez prowadzących-fanatycznych PiSidiotów w TVPinfo skutecznie obrzydziło mi ten kanał tak, że skasowałem go na dobre.
    • oszol-lom-z-rm Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 16.01.23, 10:00
      Takie numery robił kiedyś w swoim dzienniku telewizyjnym Jacek Fedorowicz i jakoś to nikogo wtedy nie oburzało
      • stasi1 Re: TVPiS chwalona przez nagorszego człowieka 17.01.23, 08:39
        Tylko że to był program satyryczny . Szedł prawie po kosztach. Nie dostawali miliardów

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka