Dodaj do ulubionych

Czy jest ktoś na sali, kto jeszcze

17.01.23, 08:21
wierzy w słowa matousza? Jednego dnia pomyleniec wierzy w słowa zerro, a drugiego, zarzuca mu kłamstwa na ten sam temat, albo, jest tak głupi, jak jego wyznawcy, albo jest psychopatą, z wieloma osobościami, i tak źle i tak nie dobrze. Łapią go na kłamstwie, to udaje że to pluje na niego Tusk. zapomniał dureń że był podnóżkiem Tuska, i wtedy ochoczo lizał podeszwy jego trzewików, teraz wini go za smak jego obuwia.
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Czy jest ktoś na sali, kto jeszcze 18.01.23, 02:07
      Alfred Hitchcock przedstawia film pod tytułem "Wojna w podziemiach Nowogrodzkiej" cz.III

https://scontent-bru2-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/326217370_3079203212226441_7024027738130510109_n.jpg?stp=dst-jpg_s640x640&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=5cd70e&_nc_ohc=YAUEzLhEqFAAX9UhuI6&_nc_ht=scontent-bru2-1.xx&oh=00_AfA0J28CDO78nizu8Ezck1iJRDZrqy3uVIcxdERh7WBRLg&oe=63CBE5A2
    • no-popis Re: Czy jest ktoś na sali, kto jeszcze 18.01.23, 05:00
      czan-dra napisał:

> wierzy w słowa matousza? Jednego dnia pomyleniec wierzy w słowa zerro, a drugie
      > go, zarzuca mu kłamstwa na ten sam temat, albo, jest tak głupi, jak jego wyznaw
      > cy, albo jest psychopatą, z wieloma osobościami, i tak źle i tak nie dobrze. Ła
      > pią go na kłamstwie, to udaje że to pluje na niego Tusk. zapomniał dureń że był
      > podnóżkiem Tuska, i wtedy ochoczo lizał podeszwy jego trzewików, teraz wini go
      > za smak jego obuwia.
      Taki to już jest ten łańcuch pokarmowy w polityce, drogi Czandra.
      Jak piszesz tu, po europejsku, z gracją i w stylu godnymi Tuska na konferencji prasowej, Morawiecki lizał podeszwy trzewików Tuska.
      No ale widzisz. To ma do siebie łańcuch pokarmowy w polityce bo dalej Tusk całował spocone ręce Merkel zdumiewając cywilizowaną część Europy.
      • zlamas-kutany Bo widzisz PiSior Tusk jest hetero 18.01.23, 12:18
        no-popis napisała:

> No ale widzisz. To ma do siebie łańcuch pokarmowy w polityce bo dalej Tusk cało
        > wał spocone ręce Merkel zdumiewając cywilizowaną część Europy.
        >
        >
        >
        >

politycznapolska.info/kaczynski-caluje-sikorskiego-w-reke-przepowiednia/
        • no-popis Re: Bo widzisz PiSior Tusk jest hetero 18.01.23, 13:24
          zlamas-kutany napisał:

> no-popis napisała:
          >
          > > No ale widzisz. To ma do siebie łańcuch pokarmowy w polityce bo dalej Tus
          > k cało
          > > wał spocone ręce Merkel zdumiewając cywilizowaną część Europy.
          > >
          > >
          > >
          > politycznapolska.info/kaczynski-caluje-sikorskiego-w-reke-przepowiednia/
          Dobre! Śmiałem się wtedy do rozpuku czy jakby to Czandra napisał "do rozpÓku".
    • stasi1 Re: Czy jest ktoś na sali, kto jeszcze 18.01.23, 08:48
      Kiedyś morawiecki powiedział że ludzie są tak głupi że wierzą w różne bzdury
      • no-popis Re: Czy jest ktoś na sali, kto jeszcze 18.01.23, 08:57
        stasi1 napisał:

> Kiedyś morawiecki powiedział że ludzie są tak głupi że wierzą w różne bzdury
        To prawda. Łączy swoim cynizmem PO i PiS bo powiedział to służąc na dworze Tuska tzn, jak to opisuje Czandra, wąchając trzewiki Tuska ;)
        • obrotowy prosze Cie, 18.01.23, 11:37
          no-popis napisała:
          > a tzn, jak to opisuje Czandra,

prosze Cie,

nie Czandra, - a chandra,

Czandra - to tanczy

a chandra - to boli.
          • czan-dra Re: prosze Cie, 18.01.23, 12:11
            Debilny doctorku, Czandra jest to popularne imię w Indiach, to taki kraj z dużą ilością mieszkańców, a do twego przygłupie zapijaczony, to imię boga księżyca, tylko komu ja to piszę, przecież po drugim słowie przestałeś rozumieć.
            Skopali ci doopę, co?
    • obrotowy Ja wierze, tak jak w slowa kazdego polityka RP. 18.01.23, 11:35
      czan-dra napisał:
      > ktos wierzy w słowa matousza?

Ja wierze, tak jak w slowa kazdego INNEGO polityka RP.

- masz z tym problemy ?
      • pies.na.czarnych Re: Ja wierze, tak jak w slowa kazdego polityka R 18.01.23, 11:37
        Niby dlaczego ktoś miałby się przejmować tym w co wierzysz? Ogarnij swoje problemy i nie płacz nam w rękaw.
      • czan-dra Re: Ja wierze, tak jak w slowa kazdego polityka R 18.01.23, 12:12
        ty pajacu masz jakieś problemy, nikt inny nie podnosi tematu, tylko pseudococtorek niemiecki, spadaj pod most, bo ci tanie wino wychleją.
        • no-popis Re: Ja wierze, tak jak w slowa kazdego polityka R 18.01.23, 13:23
          czan-dra napisał:

> ty pajacu masz jakieś problemy, nikt inny nie podnosi tematu, tylko pseudococto
          > rek niemiecki, spadaj pod most, bo ci tanie wino wychleją.
          I te oceny wystawia przygłup dalej twierdzący, że NaCl ma pH :))))))))))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka