Dodaj do ulubionych

67% chce KPO, a zerro dalej swoje

17.01.23, 11:35
zbysiu mało rozumny, gdyby to było oszustwo, to "specjaliści" pisi by mordę darli pod niebiosa, a jednak chcemy tej kasy, nawet gdy rozdawać będą złodzieje pisi, a ty, który możesz poszczycić się poparciem w wysokości 0,7%, chcesz przeforsować coś co cię przerasta, jak zwykle za każdym razem gdy za co się chwycisz, dajesz zadu, i nie mam na myśli kanthaków, kalet i innych jakich, to po prostu metafora jest.
A następny jest kukiz, poparcie ma li tyle ile jego rodzina liczy, i teraz by dorwać się do kasy, rejestruje nową partię, pod zaskakującą nazwą, kukiz`15.
Pazerne szmaty
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: 67% chce KPO, a zerro dalej swoje 17.01.23, 11:48
      ciekawe jaki % wie co to jest KPO, 10, 15 ?
      moim zdaniem 15 to mocno zawyżona liczba, w całym tym interesie najważniejszym słowem jest słowo pieniądze :))
      • manhu Re: 67% chce KPO, a zerro dalej swoje 17.01.23, 13:51
        Tak samo każdy pracownik chce dostać podwyżkę, a 0% chce obniżkę :)

Ziobro ma szansę to uwalić jeśli poprze poprawki Senatu, a dokładnie stwierdzi że wersja PIS jest fatalna, a opozycji jeszcze gorsza więc się wstrzymuje od głosu. Wtedy ustawa nie-PIS trafi do Dudy, a PIS nigdy nie pozwoli by jakaś poprawka opozycji weszła w życie. Już tej wersji PIS Duda niezbyt ma ochotę poprzeć, a co dopiero wersji Senatu.

Kasa z KPO ma być tuż przed wyborami, w sam raz na kiełbasę wyborczą.
    • pies.na.czarnych Re: 67% chce KPO, a zerro dalej swoje 17.01.23, 14:29
      Ja chce znowu mieć Porche.
      • yoma Re: 67% chce KPO, a zerro dalej swoje 17.01.23, 14:47
        A ja domek z ogrodem :)
        • czan-dra Re: 67% chce KPO, a zerro dalej swoje 17.01.23, 21:18
          A ja ogród w Porsche, na domu.
          • yoma Re: 67% chce KPO, a zerro dalej swoje 17.01.23, 21:34
            My to chcemy duperdekla, obiecali nam :)
            • czan-dra Re: 67% chce KPO, a zerro dalej swoje 18.01.23, 12:33
              I nie dali, kanalie.
              • yoma Re: 67% chce KPO, a zerro dalej swoje 18.01.23, 13:34
                Bo kanalie.
    • no-popis Re: 67% chce KPO, a zerro dalej swoje 20.01.23, 09:04
      czan-dra napisał:

> zbysiu mało rozumny, gdyby to było oszustwo, to "specjaliści" pisi by mordę dar
      > li pod niebiosa, a jednak chcemy tej kasy, nawet gdy rozdawać będą złodzieje pi
      > si, a ty, który możesz poszczycić się poparciem w wysokości 0,7%, chcesz przefo
      > rsować coś co cię przerasta, jak zwykle za każdym razem gdy za co się chwycisz,
      > dajesz zadu, i nie mam na myśli kanthaków, kalet i innych jakich, to po prostu
      > metafora jest.
      > A następny jest kukiz, poparcie ma li tyle ile jego rodzina liczy, i teraz by d
      > orwać się do kasy, rejestruje nową partię, pod zaskakującą nazwą, kukiz`15.
      > Pazerne szmaty
      Zerro czeka na kilkaset tysięcy euro dla siebie i drugie kilkaset dla kolegów bo dopiero wtedy poczuje się, że jest w UE a nawet przystąpi do EPP czy Socjalistów w parlamencie UE.
      Bo na wyspy greckie to jest za mały :)
      Tusk dziwnie milczy w tej kwestii....sorry to wcale nie jest dziwne.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka