superspec1 17.01.23, 14:47 Morawieckiemu!:) wiadomosci.onet.pl/kraj/ile-morawiecki-zarobil-na-obligacjach-ekspert-podaje-kwote/le6dbfc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k i dobrze. - wole miec bogatego Premiera 17.01.23, 15:53 ktory sam potrafi zarobic na swoje utrzymanie i nie musi wyplacac sobie premii z funduszow rzadowych. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna11 Re: i dobrze. - wole miec bogatego Premiera 17.01.23, 16:23 j-k napisał: > ktory sam potrafi zarobic na swoje utrzymanie > > i nie musi wyplacac sobie premii z funduszow rzadowych. Transakcje insider. Za to przepadek mienia i sie siedzi. Gdzie indziej, tam gdzie prawo i praworządność. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Morawiecki powinien się. 17.01.23, 16:32 leczyć , pojeb ja ojciec. Odpowiedz Link Zgłoś
blablastoteles Re: Morawiecki powinien się przyjrzeć... 17.01.23, 16:36 Pinokio kupuje obligacje, znaczy że Skarb Państwa jeszcze wypłacalny. Gorzej jakby nagle wszystkie sprzedał. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Morawiecki powinien się przyjrzeć... 17.01.23, 17:05 superspec1 napisał(a): > Morawieckiemu!:) > > wiadomosci.onet.pl/kraj/ile-morawiecki-zarobil-na-obligacjach-ekspert-podaje-kwote/le6dbfc Na obligacjach to jest pasywny i kiepski (bezpieczny!) zarobek. Wybitni europarlamentarzyści od Praw Człowieka w UE trzymali w gotówce, w szafach w domu i nie inwestowali, Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Morawiecki powinien się przyjrzeć... 19.01.23, 08:30 Jeżeli o mnie chodzi to jestem za zaoraniem instytucji UE i pozostawieniem wspólnego rynku!:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Czy jest taki drugi kraj w którym premier aż tak 17.01.23, 17:28 na chama i bez wstydu by doił swoje państwo? Premier, który dał za darmo działki kieckowym, potem je odkupił za bezcen, następnie przepisał na żonę, ona je sprzedała za fortunę, a on za te pieniądze zakupił akcje skarbu państwa , bo wiedział o inflacji i dzięki tef wiedzy zarobił kolejne miliony? Niestety tą wiedza ta PiSdacka świnia z rękami robiącymi za wiatraki nie podzieliła się z obywatelami!!! I Taka Świnia jest nadal premierem!!! Odpowiedz Link Zgłoś