adam.eu 18.01.23, 12:20 Dlaczego senat będzie rozpatrywał ustawę o SN już 31 stycznia, a nie skorzysta z miesięcznego okresu wyczekiwania? Może aktywni Oszoł, Popis , Pozytonium i inni wytłumaczą Morawieckiemu. Tekst linku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albwu Re: Morawiecki nie rozumie. 18.01.23, 20:50 Morawiecki nie rozumie, że każdy dzień to 1 MILION MNIEJ. Ile on już dat podawał. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Morawiecki nie rozumie. 18.01.23, 21:24 albwu napisał: > Morawiecki nie rozumie, że każdy dzień to 1 MILION MNIEJ. Ile on już dat podawa > ł. A bo to jego miliony? To nasze miliony, nie jego. S. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Morawiecki nie rozumie. 18.01.23, 21:45 Jesteś pewien, że dobrze zrozumiałeś? Można było w tym tygodniu zwołać posiedzenie Senatu i bardzo szybko dokończyć proces procedowania ustawy o SN; nie rozumiem dlaczego w tym przypadku słyszę o coraz to kolejnych odsuwanych w czasie datach - powiedział w środę premier Mateusz Morawiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Morawiecki nie rozumie. 18.01.23, 22:01 Można było najbliższej nocy. Dwadzieścia jeden miesięcy pism się nie spieszyło, a teraz nagle przebierają nóżkami z niecierpliwości jakby im ktoś soli na ogon zasypał. Grodzki: posiedzenie Senatu 31 stycznia - Senat pracuje w takim rytmie, w jakim powinno to być robione. Zamówiliśmy konsultacje prawników (...), odbędzie się posiedzenie komisji ustawodawczej, komisji praw człowieka, praworządności i petycji, i dopiero potem sesja plenarna - dodał. tvn24.pl/polska/zmiany-w-sadownictwie-marszalek-tomasz-grodzki-31-stycznia-posiedzenie-senatu-ws-ustawy-6637877 Odpowiedz Link Zgłoś
blablastoteles Re: Morawiecki nie rozumie. 18.01.23, 22:20 don.kichote napisał: > Jesteś pewien, że dobrze zrozumiałeś? Chyba źle zrozumiał. Pinokio się martwi, że się Senat nie wyrobi przed feriami, potem Duduś wyjedzie na narty i w końcu nic z tego nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
albwu Re: Morawiecki nie rozumie. 18.01.23, 22:49 To Dudusiowi podeślą do Wisły, może podpisać nawet na stoku Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Morawiecki nie rozumie. 19.01.23, 00:32 Po co majá się trudzić aż do Wisły. Dudencja zostawi podpisany papier in blanco. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Morawiecki nie rozumie. 19.01.23, 07:55 don.kichote napisał: > Jesteś pewien, że dobrze zrozumiałeś? > > Można było w tym tygodniu zwołać posiedzenie Senatu i bardzo szybk > o dokończyć proces procedowania ustawy o SN; nie rozumiem dlaczego w tym pr > zypadku słyszę o coraz to kolejnych odsuwanych w czasie datach - powiedział w ś > rodę premier Mateusz Morawiecki. To akurat dobrze zrozumiałem, te kilkanaście dni czy kilka tygodni, główny powód, że PIS nic nie robił przez prawie dwa lata. A przy okazji, nie za bardzo mogę zrozumieć, czy sędziowie kierowani do pracy w Sadzie Administracyjnym. specjalizujący się w prawie administracyjnym byliby odpowiednimi do sądu karnego, rodzinnego, czy cywilnego. Zarówno pod względem wiedzy, predyspozycji, czy doświadczeniu. A mają decydować o innych sędziach? Chyba że, będą mieli odgórne instrukcje. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Morawiecki nie rozumie. 19.01.23, 04:58 adam.eu napisał: > Dlaczego senat będzie rozpatrywał ustawę o SN już 31 stycznia, a nie skorzysta > z miesięcznego okresu wyczekiwania? > Może aktywni Oszoł, Popis , Pozytonium i inni wytłumaczą Morawieckiemu. > > Tekst linku Ja Adasiu, nie mam kontaktu z Morawieckim i mieć nie mogę, nawet gdyby On o to prosił, chciał ponieważ chronicznie nie toleruję PiSowcówci PeOwców ale również kłamców i obłudników jak Morawiecki i Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś