Dodaj do ulubionych

nie znam sie na polityce tego kraju..

18.01.23, 22:27
jestem artysta i politykami to trumnę wyścieę ale nie mam zamiaru sie interesować...jak sie w trzevh zdaniach wymiksować i jednoczesniejka zabłysnąC przed wujem z australii (potrzeba trudnych wyrazów)? po , too u władzy zmieniane to była jedna wielka rozpacz,zero charyzmy i okradanie co się da.... dlaczego teraz mieliby cos lepszego do zaproponiowania? pis zaproponował ale nie ma ludzi i kradnie jeszcze bardziej wrzeszcząc że sie dzieli?
co powiedzieć wujowi że nie cierpie pis ale jak po nich przyjdzie platforma to bedzie znacznie gorzej? po co ma do zaproponowania oprócz obsadzeń stanowisk? walkę z pis... wie ktos? okradanie na mniejszą czy może wieksza(teraz my) skalę?
Obserwuj wątek
    • blablastoteles Re: nie znam sie na polityce tego kraju.. 18.01.23, 22:56
      Jak nie wiadomo jakie ma wujek poglądy, to lepiej nie kombinuj i nie ryzykuj. Nie potrzeba trudnych wyrazów, powiedz tylko że wszystko rozkradzione i żeby dał dolarów.
      • zdeklowany Re: nie znam sie na polityce tego kraju.. 18.01.23, 23:13
        mam swoje pieniadze.. wiesz mi chodzi o to ze w sumie kiedyś nie wziąlłem od nich grosza i tera też.. mnie na przykład zastanawiaiają te wszytskie funkcje ludzi bez bez kompetencji? jakim cudem ktos bez wiedzy i kompentencji ląduje na wysokim stanowisku?
    • yoma Re: nie znam sie na polityce tego kraju.. 18.01.23, 23:06
      Hehe, oszoł wersja 2.0 :D
      • zdeklowany Re: nie znam sie na polityce tego kraju.. 18.01.23, 23:15
        dej linka jak sie prxzede mna ktos dziwił
        • yoma Re: nie znam sie na polityce tego kraju.. 18.01.23, 23:22
          A nie mówiłam? Lotny też jak oszoł :D
      • mateusz.urbanski Re: nie znam sie na polityce tego kraju.. 19.01.23, 00:20
        Ta interpunkcja - spacja przed kropką i przecinkiem zdradza, że to wańka-wstańka, wielonikowiec taniarada, bogusławko
        • pies.na.czarnych Re: nie znam sie na polityce tego kraju.. 19.01.23, 00:29
          mateusz.urbanski napisał(a):

> Ta interpunkcja - spacja przed kropką i przecinkiem zdradza, że to wańka-wstańk
          > a, wielonikowiec taniarada, bogusławko

To jest udawanka. Pozytołom w nowym wcieleniu.
        • yoma Re: nie znam sie na polityce tego kraju.. 19.01.23, 01:16
          O, mówi! A do niedawna umiało tylko obrazki wstawiać.
      • pies.na.czarnych Re: nie znam sie na polityce tego kraju.. 19.01.23, 00:27
        Pozytołom się przepoczwarzył:))))
        • yoma Re: nie znam sie na polityce tego kraju.. 19.01.23, 01:16
          Ja te spacje przed i po kropkach i przecinkach już gdzieś widziałam, tylko nie wiem gdzie. Nie tańka. Obstawiam, że nówka sztuka po szybkim przeszkoleniu przez pozytołoma :D
          • pies.na.czarnych Re: nie znam sie na polityce tego kraju.. 19.01.23, 03:41
            W innym wątku zapomniał się przelogować i wyszedł zpozytowanydekiel :)
            • zdeklowany Re: nie znam sie na polityce tego kraju.. 19.01.23, 08:41
              widzę że nowych to nie za bardzo akceptujecie.. bez przypięcia łaty ani rusz! ograniczone umysły mają to do siebie że szukają znanego i jego znanych słabości, jak zwykle ze strachu:).. to by znaczyło że lecicie na oparach bo za duzo wolnej nie uzywaanej przestrzeni w czaszce pod która mózg(stad miejce na opary)
              • blablastoteles Re: nie znam sie na polityce tego kraju.. 19.01.23, 08:53
                Jakby się pytał kto kradł, zrób głupią minę i powiedz że nie wiesz. On będzie wiedział czy to był PiS, Tusk, Niemcy, Rusek, komuch, Żyd czy kapitalista. Wujki wszystko wiedzą, a ci co mieszkają w Australii, Chicago lub Bawarii to najlepiej.
                • no-popis Wy tak już macie... 20.01.23, 09:11
                  blablastoteles napisał:

> Jakby się pytał kto kradł, zrób głupią minę i powiedz że nie wiesz. On będzie w
                  > iedział czy to był PiS, Tusk, Niemcy, Rusek, komuch, Żyd czy kapitalista. Wujki
                  > wszystko wiedzą, a ci co mieszkają w Australii, Chicago lub Bawarii to najlepi
                  > ej.
                  One są bardzo mONdre i siem odcinaJOM od obyczajów polskich bo ...Polskość to nienormalność jak to twierdzi geniusz POlski dotknięty Palcem Bożym.
              • yoma Re: nie znam sie na polityce tego kraju.. 19.01.23, 12:24
                Ebać cyngle! 😁
          • vivak01 Re: nie znam sie na polityce tego kraju.. 19.01.23, 10:12
            Ostatnio była tu perła. Wprawdzie przecinki inaczej, ale bełkot podobny.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka