zlamas-kutany 20.01.23, 09:15 W Krakowie jest toaleta publiczna w której za wejście na siusiu trzeba zapłacić...10 zł. Musisz to musisz, nie masz wyjścia, musisz zabulić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam.eu Re: Hiper inflacja klozetowa 20.01.23, 10:36 Pamiętam, jak mnie dawno temu zaszokowała mnie cena 2 zł za pisuar. Tak się zastanawiałem, czy oficjalnie nie odmówić płacenia i bez najmniejszych oporów podać swoje dane. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany A może to przejął Orlen? 20.01.23, 10:53 adam.eu napisał: > Pamiętam, jak mnie dawno temu zaszokowała mnie cena 2 zł za pisuar. > Tak się zastanawiałem, czy oficjalnie nie odmówić płacenia i bez najmniejszych > oporów podać swoje dane. I Obajtek teraz doi nasze fiuty? Odpowiedz Link Zgłoś
albwu Re: A może to przejął Orlen? 20.01.23, 11:35 na Orlenie masz za darmo (na razie >) Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Re: A może to przejął Orlen? 20.01.23, 12:03 albwu napisał: > na Orlenie masz za darmo (na razie >) Za jakie darmo, masz w zawyżonej cenie paliwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A może to przejął Orlen? 22.01.23, 04:15 zlamas-kutany napisał: > albwu napisał: > > > na Orlenie masz za darmo (na razie >) > > > Za jakie darmo, masz w zawyżonej cenie paliwa.. Ale jeśli sikasz ale nie tankujesz, to masz za darmo. S. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy a nie prosciej - lac pod Urzedem Miasta Krakowa? 22.01.23, 16:28 . gazeta.krakow.pl/urzad-miasta-krakowa-zmienia-godziny-urzedowania/ Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Hiper inflacja klozetowa 20.01.23, 13:59 Możesz lać w każdej knajpie. Fajki znowu podrożały! Jeszcze trochę i będziemy najzdrowszym narodem świata 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Nie palę 20.01.23, 14:05 yoma napisała: > Możesz lać w każdej knajpie. Fajki znowu podrożały! > > Jeszcze trochę i będziemy najzdrowszym narodem świata 😂 > Zamieniłem je na inhalator Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Nie palę 22.01.23, 05:18 i połowa Indexu Mercka w płucach gratki ale nie szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Hiper inflacja klozetowa 22.01.23, 10:31 Jeszcze w styczniu piłem lane piwo za 7 zeta. A więc jeszcze jeszcze 3 złote zostanie się w kieszeni, czysty zysk :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Hiper inflacja klozetowa 22.01.23, 12:57 yoma napisała: > Gdzieżeś dorwał???? Pewnie we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis masz okazję! Wykorzystaj 22.01.23, 07:19 zlamas-kutany napisał: > W Krakowie jest toaleta publiczna w której za wejście na siusiu trzeba zapłacić > ...10 zł. > Musisz to musisz, nie masz wyjścia, musisz zabulić. wybuduj obok kibele czysty i schludny. Zatrudnij tam Pana lub Panią, zapłąć od tego ZUSy, podatki dochodowe i zastępstwa na jej urlopach i dniach kiedy jest na zwoilnieniu lekarskim, ustl konkurencyjną cenę np 5 zł i ...zarabiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
zlamas-kutany Inflacja klozetowa jak prezes, jest zaraźliwa 22.01.23, 09:47 W Rankingu Mazura pokazano taką samą na Krupówkach. Wstęp dycha, a jeśłi to rodzina np z tójką dzieci to za jedno siusiu pięć dych. Gawędziarz Glapiński powinien tam iść się odlać, a potem skomentować. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Inflacja klozetowa jak prezes, jest zaraźliwa 22.01.23, 13:03 zlamas-kutany napisał: > W Rankingu Mazura pokazano taką samą na Krupówkach. Wstęp dycha, a jeśłi to rod > zina np z tójką dzieci to za jedno siusiu pięć dych. > Gawędziarz Glapiński powinien tam iść się odlać, a potem skomentować. Nie jest to przyjemność duża Cały dzień malować stróża I za taki marny zysk Zgłębiać taki głupi pysk. Z co dopiero po nim sprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Inflacja klozetowa jak prezes, jest zaraźliwa 22.01.23, 17:18 Na zakopianskich kropowkach jest to samo, 10zl, ale to sie zmienia na lepsze, teraz podrozeje tylko 50%. Bedzie sie placilo 15zl. Odpowiedz Link Zgłoś