Dodaj do ulubionych

Szpiegowanie Krzysztofa Brejzy

20.01.23, 12:34

"Gazeta Wyborcza" informuje w piątek, że dotarła do wniosku, który w 2019 r. pozwolił na inwigilację posła Platformy Obywatelskiej. "Złożył go ówczesny wiceszef CBA Grzegorz Ocieczek. To prokurator w stanie spoczynku, członek stowarzyszenia »Ad vocem«, do którego należą ludzie bliscy ministrowi sprawiedliwości i prokuratorowi generalnemu Zbigniewowi Ziobrze".
www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/to-oni-zlecili-szpiegowanie-krzysztofa-brejzy-pegasusem/tnr1bzf,79cfc278
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Szpiegowanie Krzysztofa Brejzy 20.01.23, 13:24
      Ilu takich "Krzysztofów" pisi szpiegują tego nigdy się nie dowiemy. W tym kraju strach jest włączyć swój telefon bo nigdy nie wiadomo kto cię podsłuchuje i śledzi każdy twój ruch.
      • 141288bs Re: Szpiegowanie Krzysztofa Brejzy 20.01.23, 17:19
        pies.na.czarnych napisała:

> Ilu takich "Krzysztofów" pisi szpiegują tego nigdy się nie dowiemy. W tym kraju
        > strach jest włączyć swój telefon bo nigdy nie wiadomo kto cię podsłuchuje i śl
        > edzi każdy twój ruch.
        >
        - bądż ostrożny z telefonem...dobrze ci radzę
        • pies.na.czarnych Re: Szpiegowanie Krzysztofa Brejzy 20.01.23, 17:27
          Poradź lepiej swoim aby przestali nielegalnie szpiegować obywateli bo to się dla nich źle skończy.
          • 141288bs Re: Szpiegowanie Krzysztofa Brejzy 20.01.23, 17:39
            No i spytałem swoich...zapewnili mnie, że nie szpiegują totalnych bo nie ma takiej potrzeby. - I ja wierzę, ponieważ niczym zaskoczyć nie potrafią, realizują jedynie program ulica i zagranicai nic więcej.
            • pies.na.czarnych Re: Szpiegowanie Krzysztofa Brejzy 20.01.23, 18:09
              Musze ci wierzyć bo przecież na całym świecie nie ma tak prawdomównych ludzi jak członkowie partii PiS. Prawdę w DNA macie zapisaną.:)
              • 141288bs Re: Szpiegowanie Krzysztofa Brejzy 20.01.23, 18:18
                Nie musisz mi wierzyć - to widać jak nadłoni...Lempart jest na każde zawołanie totalnych. - A zagranicą Guye, Webery, Timermansy i reszta eurołapowników.
    • oszol-lom-z-rm Re: Szpiegowanie Krzysztofa Brejzy 20.01.23, 17:25
      A kogo to interesuje?
      • adam.eu Re: Szpiegowanie Krzysztofa Brejzy 20.01.23, 18:22
        oszol-lom-z-rm napisał:

> A kogo to interesuje?

A Ty chociażby jesteś zainteresowany, aby o tym nie mówić.
        Dlaczego?
        • stasi1 Re: Szpiegowanie Krzysztofa Brejzy 20.01.23, 18:28
          Może mu płacą?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka