Dodaj do ulubionych

Towarzysz Zerro powinien się wabić "Surehand"

23.01.23, 13:41
pokazał zdjęcia gdy przymierza się do "szczału" i potem jak trzyma tarczę w przeszczepach, i jakież celne to nasze Zerro, prawie same sedno tarczy, dla kretyna, to żart, ale dlaczego tak się przymila do służby więziennej, czyżby chciał sobie "zaklepać" przychylność, na przyszłość, która niechybnie nadejdzie a będzie ona wielce fatalna dla kanalii.
A co do celności, to chce przekonać że jest lepszy od matousza, któren parę dni przed zerrem se "poszczelał".

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,29381152,ziobro-udowadnia-ze-nie-jest-miekiszonem-resort-opublikowal.html
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Towarzysz Zerro powinien się wabić "Surehand" 23.01.23, 13:51
      Było, i to moje, łeee 👅
      • czan-dra Re: Towarzysz Zerro powinien się wabić "Sureh 23.01.23, 13:58
        A skund mogie wiedzieć, skoro mnie nie było, byłem zajenty.
        Przepraszam za powielenie wątku.
        • yoma Re: Towarzysz Zerro powinien się wabić "Sureh 23.01.23, 14:01
          😘
    • pies.na.czarnych Re: Towarzysz Zerro powinien się wabić "Surehand" 23.01.23, 14:21
      > przymila do służby więziennej, czyżby chciał sobie "zaklepać" przychylność,

Poważny błąd. On powinien się przypochlebiać do tych co stoją po drugiej stronie krat.
      • czan-dra Re: Towarzysz Zerro powinien się wabić "Sureh 23.01.23, 14:42
        Właśnie o tym traktuje mój wątek, który, notabene, skopiowałem, chodzi mu o to by dać go do celi z chłopami na schwał.
        A klawisze przydzielają cele
        • pies.na.czarnych Re: Towarzysz Zerro powinien się wabić "Sureh 23.01.23, 14:53
          > klawisze przydzielają cele

Na cale szczęście bo by się o niego bili:)
    • j-k tak jak Czandra - powinna sie nazywac Chandra ? 23.01.23, 16:40
      przeciez chandra cie codziennie tutaj trzepie

- az strach sie bac - czy nie "szczelisz" sobie cos w majty...
      • czan-dra Re: tak jak Czandra - powinna sie nazywac Chandra 23.01.23, 17:08
        Doctorku o wiedzy przeciętniaka z siódmej klasy, daj se spokój, już dość się zbłaźniłeś w styczniu, a pamiętaj, w lutym będziesz mógł robić z siebie mniej idiotę niźli ci przysługuje, już ci prosty człowieku pisałem że Czandra to spolszczone imię hinduskie, hinduskie, bo z Indii, to taka ciekawostka, nazwa może mylić, zwłaszcza tak nieskomplikowanego jak ty, więc "hemiku" inaczej jasiu kapusto, spadaj z wątku, chociaż bawisz mnie swoim monotematycznym podejściem do mnie.
        • j-k Re: tak jak Czandra - powinna sie nazywac Chandra 23.01.23, 17:20
          czan-dra napisał:
          > Doctorku... daj se spokój,

nie mam najmniejszego zamiaru, hloopcze,

(w przeciwienstwie do psa - ktorego plec jest nieokreslona- ciebie traktuje "po mesku" :)

natomiast smieszy mnie twoja chandra - i nie wnikam skad wziales to imie...

polecam wodeczke, albo dziewczynki, bo nawet jak oPOzycja wygra tegoroczne wybory
          (co jest mi, jako zwolennikowi Lewicy obojetne)

- to lepiej za grosz nie bedzie - bedzie tylko inaczej.
          • czan-dra Re: tak jak Czandra - powinna sie nazywac Chandra 23.01.23, 17:24
            Jeszcze parę twoich tekstów doctorku, i naprawdę przestanę być zwolennikiem lewicy i pójdę do zakonu, ze wstydu, bo mogą mnie kojarzyć z tobą.
            Ważne by nie pis upadł, następni mniej ukradną, to pewne.
            • czan-dra Re: tak jak Czandra - powinna sie nazywac Chandra 23.01.23, 17:27
              Ważne by pis upadł, następni mniej ukradną, to pewne. tak powinno być.
              PS, A co napiszesz o swoim bracie mentalnym, nopopisie, również jest płci nieokreślonej?
              • j-k Re: tak jak Czandra - powinna sie nazywac Chandra 23.01.23, 17:47
                czan-dra napisał:

> Ważne by pis upadł, następni mniej ukradną, to pewne. tak powinno być.

- to tez mi obojetne, nie dostaje tylko podniecenia na dzwiek skrotu "PiS"...

> PS, A co napiszesz o swoim bracie mentalnym, no-popisie, również jest płci nieok
                > reślonej?

to, ze przeciwienstwie do bruxelskiej psy i ciebie - neo-popis sie przedstawil.

jest przedsiebiorca ze Swinoujscia.

i nie przychodzi na ekran z piana na ustach.
                • czan-dra Re: tak jak Czandra - powinna sie nazywac Chandra 23.01.23, 17:55
                  Jest emerytem, który kłamie, mi też się przedstawił, więc sprawdzić nie jest trudno, skoroś taki koncyliacyjny to się przedstaw, mogę poszukać sam, ale mi się nie chce, nie jesteś aż tak istotny.
                  Przychodzi tylko z pianą na pysku, i pluje na wszystkie strony.
                  • j-k Re: tak jak Czandra - powinna sie nazywac Chandra 23.01.23, 18:12
                    czan-dra napisał:

> Jest emerytem, który kłamie, mi też się przedstawił, więc sprawdzić nie jest tr
                    > udno, skoroś taki koncyliacyjny to się przedstaw, mogę poszukać sam, ale mi się
                    > nie chce, nie jesteś aż tak istotny.

dlugo musialbys szukac, bo uczynilem to z 15 lat temu :
                    onegdaj pracownik naukowy, od lipca emeryt z Nardenii.

> Przychodzi tylko z pianą na pysku, i pluje na wszystkie strony.
                    >

on moze i pluje, ale bez piany na ustach - a ja tylko PeOviecki i ich BEZSILNOSC zartobliwie osmieszam :)
                    .
                    www.facebook.com/photo?fbid=468675651958995&set=pb.100064496930495.-2207520000.
                    • czan-dra Re: tak jak Czandra - powinna sie nazywac Chandra 23.01.23, 18:24
                      Chodzi mi bardziej o ZT w Warszawie, tam bym cię znalazł, to nie jest problem, za dużo sam napisałeś o sobie, ale mało mnie to obchodzi kim jesteś.
                      Pomyliłeś słowa, nie żartobliwie, a upierdliwie, reszta może się i zgadza.
                      • j-k Re: tak jak Czandra - powinna sie nazywac Chandra 23.01.23, 18:33
                        czan-dra napisał:
                        > Chodzi mi bardziej o ZT w Warszawie, tam bym cię znalazł, to nie jest problem,

otoz piewco kapitalizmu - zapodam - tak z ciekawosci dla forumowej Mlodzi, ze ZT (onegdaj bardzo dobra firma)

od ca. 15-tu lat nie istnieja.

zlikwidowala je "niewidzialna reka kapitalizmu" :)
                        • czan-dra Re: tak jak Czandra - powinna sie nazywac Chandra 23.01.23, 18:44
                          Ale panna "S" istnieje c`nie?
                          • j-k Re: tak jak Czandra - powinna sie nazywac Chandra 23.01.23, 18:58
                            czan-dra napisał:
                            > Ale panna "S" istnieje c`nie?

no wlasnie...

leciwa juz jest - ale ze to moja "Slubna" - to chetnie ja wspominam :)))
                • no-popis Re: tak jak Czandra - powinna sie nazywac Chandra 24.01.23, 05:21
                  >jest przedsiebiorca ze Swinoujscia.
                  Tradycyjna korekta :) Nie jestem przedsiębiorcą ze Świnoujścia. W Świnoujściu mam tylko restaurację i sleepuję jacht.
                  Większość biznesów mam poza Polską aby być bezpiecznym przed taką niewykształconą bolszewią jaką reprezentuje Czandra.
                  • j-k niby Czandra, a powinien sie nazywac Chandra :) 24.01.23, 05:52
                    no-popis napisała:
                    > Tradycyjna korekta :)
                    Nie jestem przedsiębiorcą ze Świnoujścia.
                    W Świnoujściu mam tylko restaurację i sleepuję jacht.

Nie oczekuje dokladnych informacji, bo gdybym chcial je poznac - poprosilbym Cie o nie na privie.

chodzilo mi tylko o to, ze i Ty i ja okreslilismy tu z grubsza swoja tozsamosc i nie jestesmy tu anonimowi.

smiesza mnie jedynie ludzie - ktorzy z anonimowosci usiluja czynic tu swoj atut.

przez grzecznosc - konkretne nicki - pomine.

J.K.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka