Dodaj do ulubionych

Du*a ułaskawił kolejnego handlarza scierwem

24.01.23, 10:03
Nie miał dojścia do towaru, że tak nagle i bez sensu ułaskawił? A może chce zmienić gatunek, stary już go nie telepie, a nowe to nowe, smak, zapach, a i cena też atrakcyjna, bo jak inaczej wytłumaczyć łaskawość niebywałą owego du*y.
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Du*a ułaskawił kolejnego handlarza scierwem 24.01.23, 10:30
      > jak inaczej wytłumaczyć łaskawość niebywałą

Dożywotnie darmowe dostawy.
      • szwampuch58 Re: Du*a ułaskawił kolejnego handlarza scierwem 24.01.23, 10:32
        Dziwna tradycja Maliniaka
    • pies.na.czarnych Re: Du*a ułaskawił kolejnego handlarza scierwem 24.01.23, 10:38
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114881,29389924,duda-ulaskawil-kolejnego-handlarza-dopalaczami-powod-wzgledy.html#do_w=46&do_v=723&do_st=RS&do_sid=1017&do_a=1017&s=BoxNewsImg8&do_upid=723_ti&do_utid=29389924&do_uvid=1674543781497
      • horpyna4 Re: Du*a ułaskawił kolejnego handlarza scierwem 24.01.23, 14:30
        Psie, pamiętam dobrze czasy komuny, kiedy istniały "baby z cielęciną". Zdarzały się i chłopy, do moich rodziców dostawiał właśnie chłop. Władze oczywiście ścigały i karały tych dostawców.

No i złapali kiedyś naszego Kazia; chyba nie pierwszy raz, więc dostał wezwanie do prokuratury. Na żądanie prokuratora wręczył mu 10 000 zł i dostawił 320 kg cielęciny, więc dostał papier, że postępowanie umorzone z powodu braku dowodów... pokazał nam to pismo, żebyśmy zobaczyli, jaka to u nas "praworzundność".

Dawniej cielęcina, dziś zioło - potrzeby zmieniają się, ale zachowanie władz jak za PRL.
    • szczypawka.jadowita Re: Du*a ułaskawił kolejnego handlarza scierwem 24.01.23, 13:54
      Uwaga. Na liberalnych salonach mówią "Pan Prezydent". Z dużej litery mówią, i energia w kilowatach, i feminatywy i nauka z akcentem na pierwszą sylabę. Bo to słowo obce, a jak nie słowo, to pojęcie.
    • yoma Re: Du*a ułaskawił kolejnego handlarza scierwem 25.01.23, 21:18
      Bo ta łaska mu się po prostu należała!

www.fakt.pl/polityka/andrzej-duda-ja-ulaskawil-paulina-p-nie-popelnilam-zadnego-przestepstwa/445m2pk
    • no-popis Re: Du*a ułaskawił kolejnego handlarza scierwem 26.01.23, 05:17
      czan-dra napisał:

> Nie miał dojścia do towaru, że tak nagle i bez sensu ułaskawił? A może chce zmi
      > enić gatunek, stary już go nie telepie, a nowe to nowe, smak, zapach, a i cena
      > też atrakcyjna, bo jak inaczej wytłumaczyć łaskawość niebywałą owego du*y.
      >
      Mam pytanie: czy to tego zbrodniarza, aktywisty funkcyjnego z PO u Trzaskowskiego i Geblewicza, ułaskawił Duda?
      polityka.se.pl/wiadomosci/krzysztof-f-zostal-skazany-za-pedofilie-wykorzystal-dzieci-znanej-poslanki-aa-rnaN-r617-4zvK.html
    • zlamas-kutany A jak to uzasadnił? 26.01.23, 10:10
      czan-dra napisał:

> Nie miał dojścia do towaru, że tak nagle i bez sensu ułaskawił? A może chce zmi
      > enić gatunek, stary już go nie telepie, a nowe to nowe, smak, zapach, a i cena
      > też atrakcyjna, bo jak inaczej wytłumaczyć łaskawość niebywałą owego du*y.
      >
      >
    • j-k ano tak, hloopcze. Du*a może, a ty... 26.01.23, 11:36
      a ty nie.
      • czan-dra Re: ano tak, hloopcze. Du*a może, a ty... 26.01.23, 12:17
        Ja ułaskawić? O Matko i córko, co ty pijesz?
        • j-k ano tak, hloopcze. I Kaczor może, a ty... 26.01.23, 12:22
          czan-dra napisał:
          > Ja ułaskawić?

no wlasnie, hloopcze,

I dla Kaczora nie jestes łaskawy - a wiesz - jak mu ta tfoja niełaskawosc lata i powiewa ?
          • czan-dra Re: ano tak, hloopcze. I Kaczor może, a ty... 26.01.23, 12:51
            Czy to jest, opoju, wątek o kaczorze?
            Ale pisz, pisz, mało kto mnie wprowadza w tak dobry nastrój jak ty swoimi "przemyśleniami" na poziomie czterolatka, weź pokaż mi jeszcze język, o uboga, w rozum istoto.
            • j-k Re: ano tak, hloopcze. I Kaczor może, a ty... 26.01.23, 14:44
              czan-dra napisac chciał:
              Czy to jest, Wielce Szanowny Panie Doctorze,, wątek o Kaczorze?

tak, hloopcze,

a konkretnie to wontek o tfojej bezsilnosci - wzgledem poczynan Pana Prezesa.

a ja zawsze wyciagam do ciebie reke - pelna poblażajacego wyrozumienia.
              • czan-dra Re: ano tak, hloopcze. I Kaczor może, a ty... 26.01.23, 14:48
                No to, przykro mi to pisać, ale jesteś mocno upośledzony, nie na poziomie czterolatka, li tylko jak nierogacizna circa about, ze trzy letnie pacholę, a swoje przeszczepy trzymaj przy sobie, bo jak twierdzi Korwin Miki, czy jak on się wabi, głupotą można zarażać.
                • j-k ano tak, hloopcze. I Kaczor może, a ty... 26.01.23, 22:31
                  czan-dra napisał:
                  > No... , przykro mi ... pisać,

nie rob sobie przykrosci.

to nieetyczne i antypsychologiczne.

pamietaj,. mam dla ciebie zawsze poblażanie.

• zlamas-kutany Re: ano tak, hloopcze. Du*a może, a ty... 26.01.23, 14:26
        j-k napisał:

> a ty nie.
        FAkt, może też ułaskawiać przestępców i czynić ich ministrami, ale, czy tak postępować powinna "głowa państwa"?
    • czan-dra Re: Du*a ułaskawił kolejnego handlarza scierwem 26.01.23, 18:38
      Mam zaszczyt być "atakowany przez głupiego i głupszego, kolejność niech sami ustalą, dwóch cieciów, jeden udaje doctora, a drugi jest niby pisnesmenem, bez jakiejkolwiek wiedzy.
      I tak to się toczy.
      • j-k Pan Prezydent Du*a ułaskawił - i to jest wazne. 26.01.23, 19:29
        czan-dra napisał:
        > Mam zaszczyt być "atakowany ...

nie.

masz nieprzyjemnosc byc osmieszany.

ale musisz z tym jakos zyc.

moje (ciebie) osmieszanie - to jest nic

- w porownaniu z tym, jakie musisz cierpiec udreki pod dyktatura Kaczyzmu..
        • czan-dra Re: Pan Prezydent Du*a ułaskawił - i to jest wazn 26.01.23, 19:32
          Ośmieszany? A to przez kogo? No chyba nie masz na "myśli" siebie jesteś zbyt opóźniony by móc posiadać jakiekolwiek uczucia wyższe, to C. Jung. a teraz pacnij jakąś facecje, bo mi nudnawo się robi.
        • no-popis Czandra to może być Tusk 27.01.23, 05:07
          j-k napisał:
          > masz nieprzyjemnosc byc osmieszany.
          >
          > ale musisz z tym jakos zyc.
          Cechy Tuska i Czandra wspólne:
          Agresja i nienawiść- to dosyć oczywiste i nawet nie wymaga argumentacji ale zachowując pewne zasady argumentuję. Obserwując odpowiedzi Tuska na trudne pytania widać od razu zmrużone, wilcze oczy i nienawiść do rozmówcy, który zadaje mu trudne pytanie i podobnie jak Czandra uruchamia mu się wtedy agresja.
          Wulgarność i obrażanie rozmówców wobec polemistów u Tuska nie występuje bo wypowiada się pod własnym nazwiskiem w realu ale już pod Nickiem Czandra występuje i to na poziomie bufetu z alkoholem i przekąskami po bardzo niskiej cenie na starej Pradze.
          Wystarczy tu przeczytać „pamiętnik” Palikota o czasach gdy był vice-przewodniczącym PO aby dowiedzieć się, że Tusk za zamkniętymi drzwiami jest wyjątkowo wulgarny, tak jak Czandra.
          Książka Palikota opisuje jak po jakiejś wypowiedzi Millera, wtedy jako przeciwnika politycznego Tuska, premier Tusk kopał piłką, w swoim gabinecie premiera, w dużą paprotkę, której winą było tylko to, że wstawiła ją do gabinetu premiera żona Leszka Millera jak ów był premierem. Kopiąc tą piłką w paprotkę opisywał przeciwnika politycznego bardzo wulgarnie, słowniekiem brukowym menela, jak Czadra. Takie też zachowanie reprezentuje tu Czandra.
          Skracam, bo to są podobieństwa oczywiste a tylko pobieżnie (jak by to napisał Czandra pobieRZnie) wymienię.
          Bezprogramowość i niemerytoryczność z powodu niedokształcenia- Czandra nigdy nie zabiera głosu w sprawach merytorycznych a jedynie uprawia propagandę negatywną lub wulgarnie obraża polemistów nie używając argumentów. Jak już zabierze głos to się kompromituje bo nie potrafi nawet ocenić materiałów z gogle z uwagi na braki w wiedzy podstawowej jak na przykład konsekwentnie uważa, że NaCl ma pH nie rozumiejąc, że to roztwór wodny soli ma pH i jest to związane ze specyficznymi właściwościami wody, co wie uczeń kiedyś podstawówki a dzisiaj być może 1 klasy szkoły średniej nawet na zaniedbanej jakiejś prowincji.
          Czandrze wolno więcej niż innym i podobnie Tuskowi w razie czego i Tuska i Czandrę wspomoże cenzura w mediach czy na tym forum gdzie Cenzor wytnie post za za "wilcze oczy Tuska" bo Tusk jest pod ochroną Cenzora ale nie wytnie ścieku wulgarnych i obrażliwych słów Czandra z tego samego powodu ...bo Czandra jest tu pod specjalną ochroną.
          Czandra to Tusk :) ?
      • no-popis Re: Du*a ułaskawił kolejnego handlarza scierwem 30.01.23, 05:36
        czan-dra napisał:

> Mam zaszczyt być "atakowany przez głupiego i głupszego, kolejność niech sami us
        > talą, dwóch cieciów, jeden udaje doctora, a drugi jest niby pisnesmenem, bez ja
        > kiejkolwiek wiedzy.

> I tak to się toczy.

Zero argumentów, tylko hejt.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka