Dodaj do ulubionych

Szukają akt Jarosława Kaczyńskiego z zasobów IPN

24.01.23, 12:48
Szukają akt Jarosława Kaczyńskiego z zasobów IPN. Dotyczą informacji o wyjazdach zagranicznych :))))

Ktoś może przetrzymywać ważne akta dotyczące jednej z najważniejszych osób w Polsce – Jarosława Kaczyńskiego. Jak ustaliła "Gazeta Wyborcza", prokuratorski pion Instytutu Pamięci Narodowej w Warszawie wszczął 9 listopada śledztwo w sprawie bezprawnego przetrzymywania akt paszportowych polityka. Te zaginęły w tajemniczych okolicznościach.
tvn24.pl/polska/szukaja-akt-jaroslawa-kaczynskiego-z-zasobow-ipn-dotycza-informacji-o-wyjazdach-zagranicznych-6646169
U Macierewicza szukajcie!
Obserwuj wątek
    • szwampuch58 Re: Szukają akt Jarosława Kaczyńskiego z zasobów 24.01.23, 13:03
      To wtedy towarzysze potrzebowali paszportow w tym wschodnim kierunku?
      • snajper55 Re: Szukają akt Jarosława Kaczyńskiego z zasobów 24.01.23, 13:53
        szwampuch58 napisał:

> To wtedy towarzysze potrzebowali paszportow w tym wschodnim kierunku?

Gdy jechali na szkolenia do Korei Północnej?

S.
    • blablastoteles Re: Szukają akt Jarosława Kaczyńskiego z zasobów 24.01.23, 13:07
      pies.na.czarnych napisała:

> U Macierewicza szukajcie!

Skąd wiesz, że u Macierewicza? Wiesz coś na temat akt, w sprawie których ukrywania śledztwo prowadzi
      Komisja Ścigania Zbrodni przeciwko Narodowi Polskiemu?
      • pies.na.czarnych Re: Szukają akt Jarosława Kaczyńskiego z zasobów 24.01.23, 13:13
        Mam bardzo poważne podejrzenia aby tak twierdzić oparte na faktach i zachowaniu się Macierewicza.
      • yoma Re: Szukają akt Jarosława Kaczyńskiego z zasobów 24.01.23, 13:24
        Macior nie zginie, jak ma takiego obrońcę.
    • pies.na.czarnych Re: Szukają akt Jarosława Kaczyńskiego z zasobów 24.01.23, 13:17
      Warto jest zalinkowac tu ten artykuł:

"Mówiłem, że to fałszywka" tvn24.pl/polska/mowilem-ze-to-falszywka-ra51257-3704121
      - Nie spodziewałem się innego finału - tak Jarosław Kaczyński skomentował czwartkową decyzję prokuratury o umorzeniu śledztwa ws. podrobienia jego rzekomej "lojalki". - Sam wiem najlepiej, że niczego nie podpisywałem - podkreślał.
      • snajper55 Re: Szukają akt Jarosława Kaczyńskiego z zasobów 24.01.23, 13:52
        pies.na.czarnych napisała:

> Warto jest zalinkowac tu ten artykuł:
        >
        > "Mówiłem, że to fałszywka" tvn24.pl/polska/mowilem-ze-to-falszywka-ra51257-3704121
        > - Nie spodziewałem się innego finału - tak Jarosław Kaczyński skomentował czwar
        > tkową decyzję prokuratury o umorzeniu śledztwa ws. podrobienia jego rzekomej "l
        > ojalki". - Sam wiem najlepiej, że niczego nie podpisywałem - podkreślał.

Bolek to Kaczyński.

S.
    • szczypawka.jadowita Re: Szukają akt Jarosława Kaczyńskiego z zasobów 24.01.23, 13:56
      Przecież do Moskwy wyjeżdżał bez paszportu.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka