Dodaj do ulubionych

Teraz pani Hennig-Kloska z Polska 2050 atakuje

24.01.23, 18:18
opozycję za wpisy na twitterze. Widać wyraźnie, że jest wysłannikiem polskich biskupów, aby jatrzyc i dzielić opozycję.
Obserwuj wątek
    • emeryt-myslacy Re: Teraz pani Hennig-Kloska z Polska 2050 atakuj 24.01.23, 18:39
      Wysłuchałem jej teraz na tvn-24 i już wiem, że nadal będą obrzucać opozycję o wszelkie możliwe i wymyślone wypowiedzi przeciwko Polska 2050. Ich cel to dalsze trwanie u władzy PISu.
    • no-popis Re: Teraz pani Hennig-Kloska z Polska 2050 atakuj 25.01.23, 05:20
      emeryt-myslacy napisał:

> opozycję za wpisy na twitterze. Widać wyraźnie, że jest wysłannikiem polskich b
      > iskupów, aby jatrzyc i dzielić opozycję.
      Kto podnosi rękę na niePOkalane POczęcie temu ta ręka będzie odcięta.
    • blablastoteles Re: Teraz pani Hennig-Kloska z Polska 2050 atakuj 25.01.23, 09:27
      Opozycja i jej wyborcy już dawno są ostro podzieleni, co ilustrują wpisy na forum. Dla przykładu nie mam zamiaru dłużej udawać, że .N nie stała się przybudówką Tuska i co mi zrobisz.
      • no-popis Re: Teraz pani Hennig-Kloska z Polska 2050 atakuj 01.02.23, 05:46
        blablastoteles napisał:

> Opozycja i jej wyborcy już dawno są ostro podzieleni, co ilustrują wpisy na for
        > um. Dla przykładu nie mam zamiaru dłużej udawać, że .N nie stała się przybudówk
        > ą Tuska i co mi zrobisz.

A 2+2=7
        • blablastoteles Re: Teraz pani Hennig-Kloska z Polska 2050 atakuj 01.02.23, 08:46
          Nie ma problemu, o ile księgowi tak twierdzą ;)
          Wpadnę po wyborach posłuchać analiz co poszło nie tak, że opozycja przegrała siódmy raz z rzędu.

Carpe diem.
    • no-popis Re: Teraz pani Hennig-Kloska z Polska 2050 atakuj 26.01.23, 05:22
      emeryt-myslacy napisał:

> opozycję za wpisy na twitterze. Widać wyraźnie, że jest wysłannikiem polskich b
      > iskupów, aby jatrzyc i dzielić opozycję.

Klasyka u ludzi "myślących". Jak Kloska byłą w KO to byłą mUNdra a jak nie jest w KO to jest gUpia.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka