emeryt-myslacy 24.01.23, 18:18 opozycję za wpisy na twitterze. Widać wyraźnie, że jest wysłannikiem polskich biskupów, aby jatrzyc i dzielić opozycję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emeryt-myslacy Re: Teraz pani Hennig-Kloska z Polska 2050 atakuj 24.01.23, 18:39 Wysłuchałem jej teraz na tvn-24 i już wiem, że nadal będą obrzucać opozycję o wszelkie możliwe i wymyślone wypowiedzi przeciwko Polska 2050. Ich cel to dalsze trwanie u władzy PISu. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Teraz pani Hennig-Kloska z Polska 2050 atakuj 25.01.23, 05:20 emeryt-myslacy napisał: > opozycję za wpisy na twitterze. Widać wyraźnie, że jest wysłannikiem polskich b > iskupów, aby jatrzyc i dzielić opozycję. Kto podnosi rękę na niePOkalane POczęcie temu ta ręka będzie odcięta. Odpowiedz Link Zgłoś
blablastoteles Re: Teraz pani Hennig-Kloska z Polska 2050 atakuj 25.01.23, 09:27 Opozycja i jej wyborcy już dawno są ostro podzieleni, co ilustrują wpisy na forum. Dla przykładu nie mam zamiaru dłużej udawać, że .N nie stała się przybudówką Tuska i co mi zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Teraz pani Hennig-Kloska z Polska 2050 atakuj 01.02.23, 05:46 blablastoteles napisał: > Opozycja i jej wyborcy już dawno są ostro podzieleni, co ilustrują wpisy na for > um. Dla przykładu nie mam zamiaru dłużej udawać, że .N nie stała się przybudówk > ą Tuska i co mi zrobisz. A 2+2=7 Odpowiedz Link Zgłoś
blablastoteles Re: Teraz pani Hennig-Kloska z Polska 2050 atakuj 01.02.23, 08:46 Nie ma problemu, o ile księgowi tak twierdzą ;) Wpadnę po wyborach posłuchać analiz co poszło nie tak, że opozycja przegrała siódmy raz z rzędu. Carpe diem. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Teraz pani Hennig-Kloska z Polska 2050 atakuj 26.01.23, 05:22 emeryt-myslacy napisał: > opozycję za wpisy na twitterze. Widać wyraźnie, że jest wysłannikiem polskich b > iskupów, aby jatrzyc i dzielić opozycję. Klasyka u ludzi "myślących". Jak Kloska byłą w KO to byłą mUNdra a jak nie jest w KO to jest gUpia. Odpowiedz Link Zgłoś